Recordaantal teams schooltafeltennistoernooi

Zwolle – Woensdag 12 oktober is Tafeltennis Zwolle de locatie voor “Table Stars – The Battle” Het schooltafeltennistoernooi dat Tafteltennis Zwolle en SportService Zwolle samen organiseren. Onderling gaan basisschoolleerlingen uit Zwolle de strijd aan om zich weer een jaar lang tafeltenniskampioen van Zwolle te kunnen noemen. Dit jaar doen er vijfentwintig teams van basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met 8 uit Zwolle mee aan het tafeltennistoernooi. De teams bestaan uit vier leerlingen, waarvan tenminste één meisje.

tafeltennistoernooi.jpg 

Dit jaar is er een recordaantal teams. Marco Welink van SportService Zwolle zegt trots: “we hebben het maximale aantal teams bereikt dat kan deelnemen op de huidige locatie, vorig jaar hadden we eenentwintig teams. Nu zijn dat er vijfentwintig, deze komen van 14 basisscholen uit Zwolle. Het is fantastisch dat zoveel kinderen enthousiast zijn om deel te nemen aan tafeltennis.” “Mooi is ook de samenwerking met Tafeltennis Zwolle. Zij zijn als vereniging volledig verantwoordelijk voor het toernooi. SportService Zwolle ondersteunt. Om een activiteit als het schooltafeltennistoernooi te kunnen organiseren zijn vele vrijwilligers actief!” Aldus Marco Welink van SportService Zwolle.

Naast dat het toernooi een echte sportieve uitdaging is, is het ook een gezellig toernooi en staat Fair Play hoog in het vaandel. Aanmoedigen van een team kan natuurlijk altijd! De vraag is en blijft: “Wie wordt de Zwolse tafeltenniskampioen van 2016!” Het winnende team mag ook deelnemen aan de landelijke finale op zondag 5 maart 2017 in het Landstede Sportcentrum.

Locatie

Het schooltafeltennistoernooi “Table Stars – The Battle” wordt gehouden op woensdag 12 oktober van 13:30 – 17:30 uur bij Tafeltennis Zwolle aan de Albert Cuypstraat 1a in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer