Aanvraagronde Fonds Amateurkunst Zwolle

Zwolle – Via het Fonds Amateurkunst Zwolle biedt de gemeente de amateurkunstenaar de mogelijkheid om zijn kunsten verder te ontwikkelen en anderen te inspireren om ook kunst te beoefenen in zijn vrije tijd. Projecten of activiteiten voor amateurkunst die een financiële bijdrage willen, kunnen voor 1 november 2016 hun aanvraag indienen bij Stadkamer.

Het beheer van het Fonds Amateurkunst is ondergebracht bij Stadkamer, de plek waar je terecht kunt voor o.a. amateurkunst en cultuur in Zwolle. Alle inwoners van Zwolle die iets willen weten op het gebied van kunstbeoefening kunnen hier terecht. Voor meer informatie over het fonds of voor het aanvraagformulier kijk op www.amateurkunst.stadkamer.nl. Deze aanvraagronde sluit op 1 november 2016.

Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Kom dan naar het inloopspreekuur op donderdag 13 oktober van 19.00 tot 20.00 uur, bij Stadkamer Centrum, Grote Kerkplein 15.
Succesvolle aanvragen
Het Fonds Amateurkunst Zwolle bestaat sinds maart 2016 en heeft een succesvol eerste halfjaar achter de rug. Elf van de zeventien aanvragen zijn toegekend en daarmee is een bedrag van ruim 40.000 euro uitgekeerd voor projecten of activiteiten in amateurkunst.
Artikel delen: