Gratis scheidingsspreekuur Juridisch loket

Zwolle – Wie het besluit heeft genomen om uit elkaar te gaan, moet allerlei praktische problemen oplossen. Ook moet de scheiding juridisch goed geregeld worden. Bovendien is een scheiding vaak voor kinderen ingrijpend.

Inwoners kunnen voor allerlei vragen over scheiden terecht bij het gratis scheidingsspreekuur van het Sociaal wijkteam Zwolle en de nieuwe partner in dit spreekuur: het Juridische Loket. Sinds 1 oktober 2016 heeft het Juridisch Loket de rol overgenomen van Dommerholt Advocaten in het scheidingsspreekuur over. Dommerholt richt zich niet meer op het Familierecht waar echtscheiding onder valt.

Waar en wanneer
Het scheidingsspreekuur is in de oneven weken op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Sociaal wijkteam West (Cultuurhuis Stadshagen)en in de even weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in Sociaal wijkteam Zuid (Wijkcentrum de Pol).
Het spreekuur is alleen op afspraak, die gemaakt kan worden per e-mail scheidingsspreekuur@swt.zwolle.nl (link sends e-mail) of telefonisch (038) 498 99 80.
Meer informatie over scheiden en het spreekuur vindt u op www.swtzwolle.nl/scheidingsspreekuur.

Artikel delen:

Reageer