De Diezerstraat, toen en nu


Zwolle – Wandel mee door de beroemdste straat van Zwolle! Op maandag 10 oktober 2016 kan je onder begeleiding van een enthousiaste gids van het Historisch Centrum Overijssel de bijzondere Diezerstraat ontdekken. Je wandelt in ongeveer 1,5 uur langs diverse panden, fraaie gevels, gevelstenen en steegjes.

diezerstraat.jpg 

De wandeling start op maandag 10 oktober om 13:30 uur bij het Historisch Centrum Overijssel. Je kunt je melden bij de publieksingang aan de Van Wevelinkhovenstraat. De kosten voor de rondleiding bedragen €7,50 per persoon. Graag het bedrag ter plaatse, contant, te voldoen. Je kunt je aanmelden voor deze rondleiding via www.historischcentrumoverijssel.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wat zag de Diezerstraat er mooi uit wat ik heb gezien op hele oude foto’s. Met al die mooie Jugendstil gevels destijds, die plaats hebben gemaakt voor die verschrikkelijke winkelpuien van die grote winkelketens.


    ⚠️ Meld

  2. Krijg je voor die 7.50 Euro dan alleen de Diezerstraat maar te zien?
    Bij Zwolle Marketing (voorm. VVV) kun je een stadswandeling van 2 uur door de hele binnenstad boeken voor 6 Euro. En als je mazzel hebt dan tref jij mij dan nog als gids ook.;);)


    ⚠️ Meld

Reageer