De Mosterdfabriek viert verjaardag

In het weekend van 23, 24 en 25 november is het feest in de Mosterdfabriek. Dan bestaat de fabriek van schone zaken en interactieve communicatie één jaar!

Een jaar geleden kreeg de Mosterdfabriek aan de Tuinstraat 34 in Zwolle haar nieuwe bewoners. Firma Weijland Muziektheater, Bind | Interactieve communicatie, DEBOKOFHETLOKET en de Geluidwerkplaats namen toen hun intrek in het historische pand. Sinds die tijd worden er liederen, gedichten, beelden, boeken, theatervoorstellingen, nieuwe communicatie-ideeën, interactieve strategieën en alle denkbare combinaties gefabriceerd.

De makers van de Mosterdfabriek kijken terug op een succesvol en plezierig jaar. Reden voor een heel weekend vol met festiviteiten! De nieuwe raadsman van de Mosterdfabriek, Jan Bardoel (oud-directeur Abbott/ oud interim directeur R10 en huidig voorzitter Stedelijk Museum Zwolle) opent vrijdag 23 november om 15.30 uur het feestelijke weekend.

Iedereen is van harte welkom het eenjarig jubileum mee te komen vieren. Meer informatie vindt u op www.demosterdfabriek.nl. Daar vindt u ook het volledige programma.

Artikel delen:

Reageer