Ongeval op de Ceintuurbaan

Zwolle – Zaterdag rond 10.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Ceintuurbaan met de Dr. Spanjaardweg. Er is een aanrijding geweest tussen een personenauto en een vrachtwagen.

image001.jpg

In eerste instantie leek de bestuurder van de auto bekneld te zitten en werd ook de brandweer opgeroepen. De man die de personenauto bestuurde was niet ernstig gewond en kon uiteindelijk zelf uit de auto stappen. 

image002.jpg

 

image003.jpg

image004.jpg  

De 88 jarige bestuurder van de personenauto verklaarde tegen de politie dat hij door groen reed. Hij is voor controle naar ziekenhuis gebracht. Door de aanrijding lag er veel troep op de weg. De zwaarbeschadigde auto is geborgen door een bergingsbedrijf. De weg richting Raalte is enige tijd afgesloten geweest

image005_1.jpg

image006.jpg
image007.jpg
image008.jpg
image009.jpg
image010.jpg
161008_ongeval_letsel_ceintuurbaan_zwolle_600-2.jpg 
image012.jpg 
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Anders hadden we kunnen checken welk type auto dit was en wanneer die voor het eerst op de weg is gekomen. Heel belangrijk …….


  ⚠️ Meld

 2. @mike ja zo denk ik er over. Alleen helaas niet 80% de reageerders denken dat je gelijk naw gegevens kan zien.

  @zuidski: hahaha nee een Suzuki ???


  ⚠️ Meld

 3. @1stejohn: er zullen vast genoeg mensen zijn die het kunnen, maar gaan die bij elke foto van een auto kijken van wie die is? denk ik nie.8)

  Daarbij ben ik van mening dat het blurren van kentekens niet noodzakelijk is in dit geval. De man is zo goed als ongedeerd en aanspreekbaar… Mocht de persoon zwaar gewond zijn geweest en vechten voor zijn leven zou ik het een andere discussie vinden.


  ⚠️ Meld

 4. ik heb vele discussies gehad. Ik laat het aan de media over wat zij willen..

  Ik maak de foto’s en stuur ze in. Denk dat de mensen meer moeten vrezen voor mensen met mobieltjes bovenop slachtoffers en foto’s op social media plaatsen die NIET geschikt zijn.

  Wij hebben goede afspraken met de hulpdiensten zoals Politie/Brandweer/Ambulance…

  En kentekens zijn niet direct te linken… Een hangertje aan een binnenspiegel is vaker sneller herkenbaar dan een kenteken…

  En nee ik laat het niet van de ernst afhangen, alleen mensen blijven mij vaak verbazen. Kijken wel naar foto’s uit oorlogsgebieden/buitenland maar een kenteken die niet is geblurd is vaak direct een aanval..
  Komt het dan te dicht bij? Of omdat het in nederland is?

  Mensen zijn onvoorspelbaar.  ⚠️ Meld

Reageer