Nieuwe stepgroep De Vrije Stepper

Zwolle – Stepgroep De Vrije Stepper heeft sinds de start op 1 januari 2016 al heel wat bekendheid in Zwolle en omgeving gekregen. Veel mensen zien ze regelmatig steppen en tonen interesse in de stepsport. De Vrije Steppers vinden het belangrijk om het steppen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De drempel om lid te worden van een wedstrijdteam met de samenhangende kosten en verplichtingen is voor een aantal mensen te hoog. Daarom biedt de stepgroep het steppen gratis, er zijn geen lidmaatschapskosten of kledingvoorschriften.

de_vrije_stepper.jpg 

De stepgroep De Vrije Stepper is geen vereniging, dus je stept op eigen risico. Maar de stepsport kent weinig risico’s, en blessures zijn zeldzaam. Woensdag is de vaste trainingsavond. Een gezellig groepje maakt dan een tocht door de omgeving. Vrije Steppers spreken ook vaak individueel af voor een tochtje. Ook rijden ze regelmatig tochten buiten de regio waarbij ze proberen te carpoolen. Maar niets is verplicht, je bepaalt altijd zelf waar je aan mee doet. Steppen is een relatief goedkope sport: een step en een paar sportschoenen zijn voldoende.

Meesteppen met stepgroep De Vrije Stepper?
Iedereen is welkom om een of meer keren mee te steppen. Heb je geen step? De stepgroep heeft extra steps die 2x gratis geleend kunnen worden tijdens trainingen en tochten. Tijdens de introductie krijg je persoonlijk advies en begeleiding en wordt rekening gehouden met conditie, leeftijd enz.
Wil je meer weten of iets afspreken, neem dan contact op met Stepgroep De Vrije Stepper:
E: devrijestepper@gmail.com
www.devrijestepper.nl
Artikel delen:

Reageer