Onderdelenbeurs bij Harley-Davidson Club

Zwolle – 16 oktober aanstaande is het zover, de 2de Annual Swapmeet/onderdelenbeurs bij de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je de motoronderdelen die je zoekt voor je winterproject, motorfietsen, kleding en parafernalia komen zoeken op het terrein van de H-DC Zwolle.

Van alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot +/- 1980). Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Tijdens de Swapmeet zal de BBQ en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm serveren! Net als vorig jaar is er een een mooie variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in ons clubhuis. Wederom geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek’n!

Er zijn nog 2 kramen van 4 meter met een stevig zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je vanaf 2 meter een halve kraam huren. Een kraam van 4 meter kost je €20,-, 2 meter kost je dan €10,-. Voor de Swapmeet kun je je opgeven via: info@bigvtwins-zwolle.com of clubblad@bigvtwins-zwolle.com.

Artikel delen:

Reageer