Actieve insluiper gezocht!

Zwolle – Wie is toch de man die de afgelopen maanden herhaaldelijk heeft gestolen bij twee scholen, een gezondheidspraktijk en een bistro in Zwolle? Hij weet in augustus een portemonnee te stelen bij bistro aan de Jufferenwal en nu blijkt hij ook uit het pand van Landstede een laptop te hebben gestolen. Bij het Carolus Clusius college in Zwolle ging het onlangs mis. Hij ging met lege handen weg omdat een medewerker hem in de school ontdekte. In april had de insluiper meer geluk op deze school. Toen ontvreemdde hij een iPhone uit de jas van een leerling. De man komt steeds op de fiets als hij gaat stelen. Vermoedelijk woont hij in Zwolle of in de directe omgeving.

https://youtu.be/W_4SDD7nZhc

Wie kent of herkent deze man? Bel de politie via de gratis tiplijn: 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Wat ik waarneem op deze video qua uiterlijk is iemand die uit één van de voormalige Oostbloklanden komt. En het zou ook best kunnen, dat hij ergens in Zwolle verblijft.


    ⚠️ Meld

  2. @Tsja @Leonardo

    Het is wat ik zo waarneem op de afbeelding en niet van wat ik denk. Maar misschien kunnen we er een leuk weddenschapje op los laten. Bij de volgende keer dat WLZ een bericht plaatst over deze persoon wanneer hij is opgepakt en daarbij tevens vermeldt, uit welk land hij komt.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.