HRFSTWND-concert in theater De Spiegel

Zwolle – Een prachtige zaal. Op het podium je buurman uit de straat die bugel speelt. Daar tegenover de saxofonist die je ook bekend voor komt. Op de achterste rij een indrukwekkende batterij slagwerk die met veel enthousiasme wordt bespeeld. Een bevlogen dirigent ervoor.
 Dat is HRFSTWND: Verrassende concerten door amateurs en professionals.

excelsior.jpg

Foto: Johan van de Belt

Topconcerten door blaasorkesten in de mooiste muziekzalen en theaters van Oost-Nederland. Vrijdag 4 november 2016 laten Excelsior Westenholte uit Zwolle o.l.v. Marten van der Wal en CMH Hattem o.l.v. Carlo Balemans in het kader van HRFSTWND horen hoe eigentijds fanfaremuziek kan zijn. Geniet van de verrassend symfonische klanken en de muzikale een-tweetjes met topsolisten. Een belevenis en een feestje!

Een ontspannen verrassing

Het sfeertje bij de HRFSTWND-concerten is relaxed. Je neemt gewoon je familie, buren of vrienden mee, want op het podium zit een broer, vriendin of collega. Die kennen zij ook. Ze horen regelmatig hoe hard er wordt gerepeteerd. Dan word je vanzelf nieuwsgierig naar het eindresultaat. En ken je niemand in het orkest? Juist dan zal HRFSTWND een verrassing voor je zijn. Want reken er maar op dat elk concert mooi, leuk, vrolijk of indrukwekkend is!
Kaartverkoop
Kaarten voor dit unieke concert zijn tot en met 1 november voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar via de website van Excelsior (www.excelsior-westenholte.nl/kaarten). Excelsior en CMH hebben de hand weten te leggen op de mooiste zitplaatsen in de zaal en op het eerste balkon en bieden deze via de website voor een gereduceerde prijs aan. Het concert vindt plaats op vrijdag 4 november en start om 20.00 uur in De Spiegel in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer