Verboden toegang rond Maagjesbolwerk

Zwolle – Sinds enkele weken hangen er ‘verboden toegang voor onbevoegden (artikel 461SR)’ borden in de omgeving van het Maagjesbolwerk. Dit in verband met de aanhoudende overlastmeldingen van bewoners en gebruikers van de passantenhaven.

verbod_maagjesbolwerk.jpg 

Het verbod geldt tussen 22.00 uur en 06.00 uur en is bedoeld voor het gedeelte achter het Maagjesbolwerk en restaurant Mizu. De politie in Zwolle heeft de afgelopen weken gewaarschuwd en is sinds kort begonnen met verbaliseren.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Heel jammer dat dit nodig is! Juist het een beetje doorlopend houden van volk in dat soort plekken kan voorkomen dat het onveilige plekken worden voor mensen die er wél moeten zijn.


    ⚠️ Meld

  2. Wat ik jammer vind, is dat mijn zoon van 17 te goeder trouw daar laat op de avond liep met vrienden hij heeft dat kleine bordje niet gezien , al kletsend en het was donker. Nu moeten hij en zijn vrienden aar buro HALT! een andere buurjongen heeft een paar maanden geleden een forse boete van 90 euro gekregen, ook deze jongen van 16 had het bordje niet gezien. 90 euro is voor een jongen met een bijbaantje in de supermarkt een onmogelijk hoog bedrag . Als ze nu opzettenlijk de regels overtreden ( graffti spuiten, door rood rijden, politie beledigen ofzo) maar dit is gewoon ….onnodig !


    ⚠️ Meld

  3. Dat is inderdaad balen Karin. Zoals vaak lijden de goeden onder de kwaden. Helaas… Het zal wel nodig zijn geweest om dit beleid te starten hier, ik wens de politie veel onderscheidingsvermogen toe om de juisten aan te houden.


    ⚠️ Meld

Reageer