Man aangehouden voor overval Xenos

Zwolle – Dinsdagmiddag 11 oktober kreeg de politie een melding van een gewapende overval in een winkel aan de Kleine A in het centrum van Zwolle. Agenten hebben dinsdagavond een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Rond 14.50 uur kwam de melding binnen over een overval. In de winkel werd een werkneemster door een man bedreigd met een scherp voorwerp. Hierbij is de werkneemster licht gewond geraakt. Ze is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. De overvaller is er vandoor gegaan. Agenten hebben in de omgeving gezocht, maar de man is niet aangetroffen. De politie heeft ter plaatse getuigen gehoord en er is forensisch onderzoek gedaan. Het onderzoek leidde dezelfde avond tot de aanhouding van een verdachte, een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Je leest tegenwoordig in berichten wanneer er criminele activiteiten hebben plaatsgevonden heel vaak het zinnetje; zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zijn dit merendeel zwervers of uitgeprocedeerde asielzoekers?


    ⚠️ Meld

  2. @Steven:
    Nee, dat zijn mensen die zich bij de gemeente hebben uitgeschreven, maar niet bij een andere gemeente hebben ingeschreven.
    De officiële instanties kunnen ze dan ook niet vinden, dus kunnen bekeuringen en belastingaanslagen ook niet bij ze terecht komen….


    ⚠️ Meld

Reageer