Horrorclown niet stoer

Zwolle – In het nieuws kunnen we veel lezen over clowns, die sommigen de stuipen op het lijf willen jagen, ook op verschillende plekken in Oost-Nederland. Daar is niets leuks en stoers aan, zegt de politie: "we vinden het puberaal en vooral heel sneu. Dat moet stoppen (want de impact is groot) maar daar hebben we als samenleving samen een rol in. Dit is in eerste instantie een onderwerp waar iedereen een verantwoordelijkheid in heeft: ouders, opvoeders, scholen, verenigingen, vrienden".

horrorclown.jpg 

"Als je weet dat iemand zich zo puberaal en sneu gedraagt, dan spreek je hem of haar toch zeker aan? Natuurlijk treedt de politie op bij excessen en bij aangiftes. We weten niet of iedereen zich dat realiseert, maar als er aangifte wordt gedaan kan de ‘grap’ uitmonden in een echt politie-onderzoek met alle mogelijke gevolgen vandien. We weten dat de spanning vooral ligt in de aandacht die dit krijgt. Over aandacht op TV, radio, social media en in kranten, kunnen deze types opscheppen. Daar ligt dus een ook een grote verantwoordelijkheid voor de media. We tornen niet aan het recht om hierover te berichten, maar we willen er wel op wijzen dat publicaties en aandacht andere acties kunnen uitlokken".

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Die horrorclowns lopen tegenwoordig zelfs met messen en hamers op zak. Het zal mij totaal niet verbazen, dat dit soort individuen zelf het slachtoffer gaan worden van lichamelijk geweld door clownshaters.


  ⚠️ Meld

 2. de clown bij de Mac is geen griezel die lacht heeft geen mes , die horrorclowns zijn zielige mensen die opgenomen moeten worden en in therapie moeten


  ⚠️ Meld

 3. Mijn buurman liep gisteravond ook met een rode neus door de straat,
  Hij had geen hamer in z’n hand maar een flessenopener. 😉


  ⚠️ Meld

Reageer