Programma Grote Sinterklaasfeest Zwolle bekend

Zwolle – Het is alweer bijna zo ver! Sinterklaas en pieten zullen op zaterdagmiddag 12 november 2016 rond 14.30 uur met de boot in Zwolle aankomen. Sinterklaas zal dit jaar verrast worden met een prachtige parade door het centrum van Zwolle.

Op het Grote Kerkplein zal vervolgens een groot Sinterklaasfeest zijn. Meer dan dat verklapt de organisatie nu nog niet. Sinterklaas laat via de organisator aan alle kinderen weten dat hij erg benieuwd is naar het leuke feest dat hem dit jaar in Zwolle weer te wachten staat. De organisatie is in handen van Stichting Evenementen Zwolle (SEZ). Een enthousiaste groep Zwollenaren is achter de schermen al geruime tijd bezig met de organisatie van dit mooie kinderfeest. "We hebben een geweldig ondernemend, creatief en betrokken team. En naast dit team, kunnen wij ook dit jaar weer rekenen op de noodzakelijke support van diverse Zwolse ondernemers", aldus SEZ voorzitter Edwin ter Burg.

SEZ en Sinterklaas adviseren om de website www.sinterklaaszwolle.nl en de Facebookpagina Sinterklaas Intocht Zwolle goed in de gaten te houden zodat jullie niks hoeven te missen. Het programma ziet er als volgt uit: 14.30 uur Aankomst van Sinterklaas met de boot bij het Rodetorenplein, 15.00 – 16.00 uur Parade door het centrum van Zwolleen van 16.00 – 17.30 uur Het Grote Sinterklaasfeest op het Grote Kerkplein Meer details over de aankomst, de parade en het feest zullen binnenkort worden bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Wat vond ik het sinterklaasfeest vroeger een prachtig feest als kind behalve Sinterklaas zelf dan, omdat ik die maar een grote enge man vond en die ook nog eens een hele zware stem had. Behalve dan de Zwarte Piet. Die vond ik het leukst, omdat ik van hem snoepgoed en cadeautjes kreeg. Ik zal Zwarte Piet nooit meer vergeten en hem heel erg gaan missen in de nabije toekomst.


  ⚠️ Meld

 2. Anders koop je toch een grote, met wol gevulde, Piet? Kun je ook nog meenemen naar bed. Als die niet te koop is willen ze em misschien wel tijdens een bejaardensoos in elkaar flansen?


  ⚠️ Meld

 3. Helemaal mee eens steven. Het zal nooit meer zijn zoals geweest is. Zwarte piet zal verdwijnen maar een nig zwarter diep donker gellig monster krijgen we er voor terug.
  Discriminatie!


  ⚠️ Meld

 4. Ik zal Zwarte Piet nooit meer vergeten en hem heel erg gaan missen in de nabije toekomst

  Hoezo? ik lees nergens dat Zwarte Piet er niet bij zal zijn?


  ⚠️ Meld

 5. Gelijk Sinterklaas opheffen. Dat beeld van een blanke man die gratis cadeautjes uitdeelt, slaat ook nergens op. Net zo erg als de Kerstman met zijn dwergenslaafjes. Discriminerend voor alle verticaal gehandicapten. En dan de Paashaas, welke idioot verzint zoiets?! Koningsdag?! Waarom moeten we een verjaardag vieren van iemand die ons elk jaar naait door amper belasting te betalen?! Bevrijdingsdag? Kom op, das al bijna 100 jaar geleden, doe normaal, gewoon aan het werk! Weekend? Je hebt toch ’s avonds al genoeg tijd om bij te komen. Zeven dagen aan het werk! Uitkeringen?! Gratis geld? De belastingbetaler is toch zeker Sinterklaas niet…


  ⚠️ Meld

 6. Onze vriend Typhoon zal eerdaags ook wel weer ten tonele verschijnen. Stond vroeger vooraan met de sinterklaasoptocht,maar nu deze zwaar overgewaardeerde kneus een beetje bekend is,is alles wat zwart is discriminatie. Van mij mag zwarte Piet nog veel zwarter!!!!!!!


  ⚠️ Meld

Reageer