Tweede Spoorzonecafé op 20 oktober

Zwolle – Al geruime tijd werken NS Stations, ProRail, provincie Overijssel en de gemeente Zwolle aan het project ‘Spoorzone’. In de omgeving rondom het station zijn veel veranderingen gaande waarbij verbinding een belangrijk thema is. Verbinding tussen de binnenstad en de Spoorzone – door het gebied beter te ontsluiten – maar ook verbinding tussen de verschillende partijen in het gebied én de inwoners van Zwolle.

De eerste editie van het Spoorzonecafé was een inloopcafé waarbij samen is gezocht naar ideeën om de Spoorzone aantrekkelijk te maken om te wonen, werken en verblijven. Het eerste uur van het Spoorzonecafé op 20 oktober bestaat uit een prikkelend en inspirerend programma rondom het thema verbinding. Hoe belangrijk is verbinding tussen de Spoorzone en de Zwolse binnenstad? Op welke manier kan die verbinding worden uitgevoerd? Welke initiatieven zijn er om de Spoorzone een bruisend onderdeel van de stad te maken? Na dit plenaire onderdeel is er vanaf 20.30 uur volop gelegenheid om hierover verder door te praten en in gesprek te gaan met leden van de projectorganisatie en overige bezoekers van het Spoorzonecafé.

Heeft u ideeën, wilt u meepraten of bent u op zoek naar inspiratie? Kom dan op 20 oktober om 19.30 uur naar De Jonge Honden aan de Westerlaan 9 (tegenover de Parkschool) en draag bij aan de verbinding en verbetering van de Spoorzone. Let op: dit is een andere locatie dan eerder aangekondigd. Kunt u er niet bij zijn op 20 oktober? Op 17 november is het volgende Spoorzonecafé. Elke derde donderdag van de maand bent u van harte welkom om mee te denken en mee te doen. De bijeenkomsten worden mede georganiseerd door Club Cele. De data en het programma van het Spoorzonecafé vindt u op www.zwolle.nl/spoorzone.

Artikel delen:

Reageer