Dionne Stax in Uitgelicht bij Windesheim

Zwolle – Woensdag 26 oktober organiseren Journalistiekstudenten van Windesheim de eerste editie van het tweede seizoen van Uitgelicht. Eerste gast van dit seizoen is Dionne Stax.

Uitgelicht is een gastcollegereeks georganiseerd door studenten van de opleiding Journalistiek van Windesheim. Tijdens elke editie is een inspirerende journalist te gast die een inkijkje geeft in zijn of haar journalistieke carrière. Vorig jaar waren onder ander Rick Nieman, Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk te gast.  

Dionne Stax
Het nieuwe seizoen start met NOS-presentatrice Dionne Stax. Stax zal in een College Tour-achtige setting vertellen hoe zij begon als student en hoe ze later via verschillende stages bij de NOS aan het werk is gekomen. Hoe is het om het gezicht te zijn van zo’n grote nieuwsomroep en wat komt er allemaal kijken bij stressvolle live-uitzendingen als die van Charlie Hebdo?

Programma en aanmelding
De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk en vindt plaats in het X-gebouw van Windesheim. De zaal is vanaf 14.00 uur geopend, het programma start om 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Artikel delen:

Reageer