Teken- & Schilderles voor kinderen

Zwolle – Tekent uw kind ook het hele behang vol? Zijn de potten verf niet aan te slepen voor de schilderijen van uw kleine kunstenaar? Houdt uw zoon of dochter ook enorm van creatief bezig zijn, zoals bijvoorbeeld boetseren? Misschien is het dan wel nu tijd om het ware talent van de kleine van Gogh of Monet naar voren te halen.

schilderles.jpg 

Bij Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle zijn er lessen Tekenen, Schilderen & Creativiteit te volgen voor kinderen. Er zijn groepen voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Op donderdag 27 oktober kan men met de workshop Tekenen, Schilderen en Creativiteit mee komen doen. De workshop 6+ is van 17.00 tot 18.00 uur, de les 9+ is van 18.30 tot 19.30 uur. Voor jongeren en volwassenen zijn er ook leuke lessen te volgen, waarbij je vooral aan de slag gaat in open ateliervorm, zodat je zelf kunt bepalen waar je mee aan het werk wilt gaan en waar je alles over wilt leren.

Aanmelden en meer info is te verkrijgen via info@danscreatief.nl en www.danscreatief.nl. De workshops en lessen worden gegeven aan de Ferdinand Bolstraat 2 te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer