Kerstvakantie voor 55-plussers

Zwolle – Ook dit jaar stelt de gemeente Zwolle 55+ers uit Zwolle met een minimum inkomen in staat om met leeftijdsgenoten kerstvakantie te vieren in het mooie Vierhouten. De vakantie is van 21 t/m 28 december op de Paasheuvel in Vierhouten. U vertrekt uit Zwolle met een touringcar die u en de overige gasten op de plaats van bestemming brengt, u verblijft met twee personen op een kamer, de slaapkamers hebben een wastafel met koud en warm water, een douche en een kledingkast.

De vakantie wordt begeleid door vrijwillige gastvrouwen en -heren, die samen met u zorgen voor een gezellige week. Tijdens de kerstdagen geniet u van een uitgebreid diner en staan er diverse uitstapjes en creatieve workshops op het programma. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Het enige wat de organisatie van u vraagt is dat u meehelpt met het dekken van de tafel en het doen van de afwas. (afwasmachine in en uitruimen), u mag geen huisdieren meenemen en roken is niet toegestaan op de kamers. Er zijn nog enkele plekken vrij.

De vakantieweek kost € 40, – per persoon. Voor meer informatie kunt u mailen naar: weekjewegzwolle@ziggo.nl, of bellen alleen op dinsdag en donderdagmorgen: Ina Kappers 0683589776

Artikel delen:

Reageer