Politieauto beklad tijdens brand op woonboot

Zwolle – Terwijl politieagenten de brandweer assisteerden tijdens de brand van een woonboot aan het Almelose kanaal in de nacht van 15 op 16 oktober, hebben vandalen kans gezien een daar geparkeerde politieauto te bespuiten.

politieautobesmeurd.jpg
Foto: Instagram

Via een Instagram account van de politie Zwolle laat de politie weten ontstemd te zijn over deze actie. Tijdens de heftige brand  op de woonboot zijn de twee bewoners van de woonboot omgekomen.  

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Idiote hufters….excusez le mot, doe wat nuttigs in plaats van dit soort ongein. Juist nu betreffende politiemensen met een reddingsactie bezig waren.


  ⚠️ Meld

 2. En vanavond ook al de spelersbus van Go Ahead Eagles.
  Zeer trieste lui die niet met hun poten van andermans spullen af kunnen blijven!


  ⚠️ Meld

 3. Er is al een heel oud spreekwoord, “gekken en dwazen, schrijven op deuren en glazen” we zullen waarschijnlijk altijd met dit kansarme volk moeten leven.


  ⚠️ Meld

 4. hahaha excusez le mot? Hip hoor, lijkt wel de Franse taal. Even terug naar de brugklas….

  Hoop dat de daders worden gepakt en dat ze al de graffiti in de Zwolse binnenstad in eigen tijd mogen verwijderen (want lijkt wel of er steeds meer graffiti bij komt).


  ⚠️ Meld

 5. En wij met zijn allen lappen voor het herstel van zulke zinloze vernielingen. Mocht ik ooit zoiets zien zal ik ze hoogstpersoonlijk staande gehouden. Zal niet de eerste keer zijn 😉


  ⚠️ Meld

 6. Niks aan op je eigen huis. Gaat er ook om dat je naam maakt en dan moet je op pad. En daarmee accepteer je ook de risico’s en de mogelijke gevolgen. Vandaar dat het een bepaald publiek trekt en daar hebben jullie vast wel wat stempels voor klaar liggen.  ⚠️ Meld

 7. 1stejohn; van politieauto’s blijf je af met je poten, simpel. Waarom praat jij dit soort onzin recht, het is gewoon achterlijk om zoiets te doen.


  ⚠️ Meld

 8. @1ejohn

  Niks aan op je eigen huis

  Of bedoel je soms dat je enorm van je vader op je donder krijgt als je het ouderlijk huis beklad. (ik ga er hierbij vanuit dat je nog thuis woont want erg volwassen kom je niet over)


  ⚠️ Meld

 9. Nee,maar het is ook kunst en dat is vrij interpreteerbaar toch?
  Jij vind mijn reactie misschien kinderachtig maar ik laat jou ook in je waarde ondanks al je beperkingen.


  ⚠️ Meld

 10. even theoretische…
  De politie is toch voor heel Nederland behalve defensie en de soeverein.
  Ja toch da is het toch ook dat die politie auto gemeenschappelijk word betaald… Dus ja eigenlijk mag ieder 1 auto doen;) of nouja een stukje van 1 auto…. ik vin het pure liefde die love!!


  ⚠️ Meld

 11. En dan vergeten we maar even het tragedie die de oorzaak was van de aanwezigheid van de politie. Ik begrijp niet dat iemand onder dat soort omstandigheden nog bezig kan zijn met die ‘baldadigheid’. 🙁


  ⚠️ Meld

 12. @Dame

  Ik begrijp niet dat iemand onder dat soort omstandigheden nog bezig kan zijn met die ‘baldadigheid’

  Ik begrijp het ook niet, Alle reden om ons zorgen te maken over de mentaliteit van sommigen in onze samenleving  ⚠️ Meld

 13. Als wat gezegd wordt over medelanders dan staat Jonnie1 op zijn achterste poten,maar de boel onderspuiten dat mag allemaal wel.De man heeft twee gezichten dat dan wel weer


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.