Grote uitverkoop boekenmarkt

ZWOLLE – Het zomerseizoen is ook voor de organisatie van de boekenmarkt in de Grote Kerk ten einde. Maar niet voordat op zaterdag 22 oktober een grote opruiming wordt gehouden. Een extra groot aanbod gaat die dag weg tegen 50 procent korting op de toch al lage prijzen.

Dankzij de inbreng van mensen die de Grote Kerk een warm hart toedragen, is er altijd een ruim aanbod aan boeken in uiteenlopende genres. Thrillers, detectives, romans, literatuur van bekende schrijvers, maar ook documentaire-achtige boeken over geschiedenis, wetenschap en religie. Licht verteerbare exemplaren zoals reis-, cabaret- en kinderboeken zijn er eveneens altijd wel te vinden. Dat tegen bijzonder lage prijzen. Voor tien euro loop je met een pakket onder de arm de deur uit. De opbrengst komt ten bate aan de kerk als rijksmonument.
 
Op basis van eerdere ervaringen met de uitverkoop belooft het zaterdag 22 oktober druk te worden. Overigens komt er een vervolg op de winteropenstelling waarmee vorig seizoen voor het eerst is geëxperimenteerd. De boekenmarkt is komend najaar en in de winter geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Op zaterdag is de markt te bezoeken van 10.30 tot 16.30 uur, net als in de zomer.

Artikel delen:

Reageer