Chat Log 90

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 91 ) te voorzien. Ga gerust je gang!
Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen.  

 

Artikel delen:
Reacties 411
 1. Het wordt nodig eens tijd dat PEC Zwolle een onderzoek laat doen, m.b.t. waarom het nu al een aantal jaren gemiddeld genomen de meeste geblesseerde spelers in de Eredivisie heeft.

  -Kunstgras?
  -Manier van trainen?
  -Medische staf?  ⚠️ Meld

 2. @eddie038

  Dan is de vraag waarom PEC Zwolle steeds maar weer fysiek zwakke spelers aantrekt. Kijk naar alle clubs, dan heeft PEC Zwolle fysiek de zwakste spelers.


  ⚠️ Meld

 3. Interessant gegeven, Steven. Misschien omdat Jans en z’n volgers van de technische staf typische kunstgrasspelers aantrekken? Lekker snel tikken op plastic, lichte mannetjes die vooral niet de duels ingaan. En als ze dan op echt gras spelen of fysiek sterkere tegenstanders treffen hebben ze een probleem.


  ⚠️ Meld

 4. Een goed voorbeeld van een in mijn ogen een klasse speler en met karakter is Ryan Thomas. Het punt is dat Thomas het fysiek niet aan kan kijkend naar zijn vele blessures. Zie ook het voorbeeld van een wereldvoetballer als Arjan Robben.


  ⚠️ Meld

 5. Ryan Thomas is een typische Ron Jans-voetballer: een matige, vaak tegenvallende speler die af en toe een meer dan goede wedstrijd speelt. Maar dat zijn echt uitzonderingen. Maar Thomas komt qua handelingssnelheid en kracht zo ontzettend veel tekort dat een vergelijking met Arjan Robben niet realistisch is. Die is zoveel beter dan Thomas en had met een sterker fysiek nog veel succesvoller en constanter kunnen zijn.


  ⚠️ Meld

 6. Eens, met 1 aanvulling: PEC kan zeker nog stappen vooruit maken. Maar dan is er wel een andere technische staf en bestuur nodig. Wat we nu hebben is veel te snel tevreden en toont totaal geen ambitie. Daarmee prikkel je spelers niet en ben je ook niet aantrekkelijk voor spelers met ambitie. ” PEC? Dat vooral gezellige kunstgrasclubje dat tevreden is met handhaving “. Jammer dat we die fase niet ontgroeid zijn want er zit meer in met zo’n begroting.


  ⚠️ Meld

 7. @eddie038

  Dat er meer ambitie moet komen ben ik met je eens. Het alleen maar steeds willen handhaven wordt steeds meer een cliché. Dan zal er toch iets meer vanuit de organisatie moeten komen om de ambities naar boven te stellen. Zoals het momenteel nu is gesteld, moeten we het voorlopig met handhaving doen. Eerst maar eens kijken wat we morgen tegen Excelsior doen.


  ⚠️ Meld

 8. @joppuh

  Aan ambities werken vanuit de organisatie lijkt mij prima, maar alleen wanneer dit binnen de begroting kan plaatsvinden van de club.


  ⚠️ Meld

 9. De opmerking Munstermannetjes slaat nergens op.
  Munsterman was de enige die geen cent verdiend heeft aan Fc Twente. Hij heeft alleen maar geld in de club gestoken. Deze man verdiend meer credit. Zie de documentaire van Erik Dijkstra van Bureau Sport. Het laatste jaar van Fc Twente.


  ⚠️ Meld

 10. Haha Benjamin, dus dat pleit hem vrij? Mij gaat het erom dat je niet moet nastreven ten koste van alles wat niet haalbaar is. Ik stel toch nergens dat Munsterman zich ten koste van Twente verrijkt heeft??


  ⚠️ Meld

 11. Nee, dat pleit Munsterman niet vrij inderdaad. Daar heb je gelijk in. Maar hij deed het uit liefde voor de club, en heeft er voor gezorgd dat Twente kampioen werd. Dat word door de supporters van Twente nog steeds gewaardeerd, ondanks alles wat er gebeurt is het laatste jaar. Dat kun je van de meeste bobo’s niet zeggen. Die er alleen maar voor eigen gewin zitten. Twente komt er wel weer bovenop dit jaar ondanks alles. Handhaving in de eredivisie als doelstelling zoals PEC heeft, toont niet van lef of ambities.


  ⚠️ Meld

 12. @benjamin

  Meld je maar eens aan op het forum bij FC Twente. Dan zie je hoe de supporters in werkelijkheid over Munsterman denken buiten dan dat gekochte “kampioenschap” om.


  ⚠️ Meld

 13. Na twee uurtjes training voor de Elfstedentocht en een verkwikkende douche nu even lekker lanterfanten onder het genot van Derksen’s Muziek voor Volwassenen. 8)


  ⚠️ Meld

 14. Voice-over van radio Rijnmond: “Muziek voor Volwassenen is er voor sentimentele oudere jongeren en voor fijnproevers”.

  Tot welke categorie behoort u Monsieur Joppuh? :o:)


  ⚠️ Meld

 15. Wöör angt die JanD de leste tied toch uut?
  L?ft i-j nog?
  Van Doeks’n weet ik ’t wel, die is an’t Pronken met andermans veer’n op zien kale kop.
  Vandaege maer ’s kiek’n en ‘eur’n bi-j GCCdP wat ze zoal uutspookt.


  ⚠️ Meld

 16. Goed JeanJacques. Ben nu een paar weekjes in Zwolle en dan weer terug naar die zandplaat! Ach vandaag maar weer eens Edon/GCCdP aandoen en vanavond naar King of the World.:)


  ⚠️ Meld

 17. Dat zal ik zeker doe JanD.
  Eerst even aan een paar verplichtingen voldoen en daarna zal ik mijn stalen ros richting het karakteristieke sportpark van EDON wenden.
  Hebben ze daar nog steeds van die lekkere gakballen?


  ⚠️ Meld

 18. Het niveau van EDON is helaas nooit zo hoogstaand geweest.
  Maar met een paar goed getapte biertjes en zo’n lekkere gakbal rond dat prachtige authentieke veld stem ik mij al tevreden. 😀


  ⚠️ Meld

 19. Het voetbal is er niet meer. .Qua eerste maar het pils en de gakballen zijn nog steeds onovertroffen. ..zeker als de sympathieke Willem S tapdienst heeft. 😀


  ⚠️ Meld

 20. Dat was heel gezellig en de band was goed op dreef. Onze eigen Rooie Leen Ripke had ook mooie bijdragen met de klassiekers knock on wood en … uiteraard get ready!


  ⚠️ Meld

 21. Had ik het van tevoren geweten, dan had ik er wel bij willen zijn.
  Naja… misschien toch maar de WLZ-agenda beter in de gaten houden. :(:D


  ⚠️ Meld

 22. Kan alleen bedanken voor het opzoeken. Wou dat ik ze geschreven had. Die Remco R. uit Zwolle is nu geen sprcifiek sportverslaggever (NU.nl) meer trouwens. Hij nam een collega een interview af als ZZPer voor de Sensator. Bert Dijkstra, nog uit de tijd van Appie Happie schreef in De Zwolsche’ toen het nog gewoon een goede krant was. Zijn ‘Over de vleugels’ miste ik nooit. Heb er nog een aantal in mijn oude Ryam-agenda’s bewaard. Zag en later eens met de rubiek “Storing” in een afgedankte Telegraaf staan.
  Oud-klasgenoot “De Nijmert” had eens een sollicitatiegesprek met Johan Derksen voor VI in Harderwijk; denk dat ie weggeblazen is. Herman, 1 van de laatsten die nog journalist kon worden met HAVO. Terwijl wij gelijktijdig in de comedy, de onzin en de lol van de MAVO bleven ‘hangen’. Er pas later achterkomend dar je het er daar echt niet mee redt. Mijn favoriet Gert van Dijk geniet nu volop van t leven in het voormalig land van Belusconi. Paar (eigenlijk alleen maar) leuke dingen met meegemaakt. Wat een mooi beroep! Niveautje “Hard Gras” als standaard. En dan je verhalen een beetje aangedikt uitwisselen bij Elles H. aan de toog…zucht, wat zijn dagdromen nog mooi.

  Ga trouwens over 2 weken Robby Z. weer ontmoeten….Da’s lang geleden.  ⚠️ Meld

 23. Kan alleen bedanken voor het opzoeken. Wou dat ik ze geschreven had. Die Remco R. uit Zwolle is nu geen sprcifiek sportverslaggever (NU.nl) meer trouwens. Hij nam een collega een interview af als ZZPer voor de Sensator. Bert Dijkstra, nog uit de tijd van Appie Happie schreef in De Zwolsche’ toen het nog gewoon een goede krant was. Zijn ‘Over de vleugels’ miste ik nooit. Heb er nog een aantal in mijn oude Ryam-agenda’s bewaard. Zag en later eens met de rubiek “Storing” in een afgedankte Telegraaf staan.
  Oud-klasgenoot “De Nijmert” had eens een sollicitatiegesprek met Johan Derksen voor VI in Harderwijk; denk dat ie weggeblazen is. Herman, 1 van de laatsten die nog journalist kon worden met HAVO. Terwijl wij gelijktijdig in de comedy, de onzin en de lol van de MAVO bleven ‘hangen’. Er pas later achterkomend dar je het er daar echt niet mee redt. Mijn favoriet Gert van Dijk geniet nu volop van t leven in het voormalig land van Belusconi. Paar (eigenlijk alleen maar) leuke dingen met meegemaakt. Wat een mooi beroep! Niveautje “Hard Gras” als standaard. En dan je verhalen een beetje aangedikt uitwisselen bij Elles H. aan de toog…zucht, wat zijn dagdromen nog mooi.

  Ga trouwens over 2 weken Robby Z. weer ontmoeten….Da’s lang geleden.  ⚠️ Meld

 24. So, wat een deftig weer inderdaad en eat goede zaterdagmorgen (voor iedereen)! Wat een mooi vooruitzicht weer.
  Maak er wat moois van mensen!

  Straks toch nog ff Youp lezen.


  ⚠️ Meld

 25. Edon moet op eigen kosten van Enexis een nieuwe waterput aanleggen om de water aansluiting te behouden en essent gaat per november de energiekosten van de destijds in 1967 geschonken lichtinstallatie in rekening brengen. Dat is door de club allemaal niet op te brengen waardoor het bestaan direct in gevaar komt. En dat terwijl ze volgend jaar 80 jaar zouden bestaan. >:(>:(>:(:(:o>:(:(


  ⚠️ Meld

 26. Er zit nog geen andere bestemming op en de bodem is vervuild. Nog een erfenis van de oude IJssel centrale. Maar een lobby tussen partijen als essent, gemeente en project ontwikkelaars kan dat natuurlijk veranderen. >:(


  ⚠️ Meld

 27. Het water is al afgesloten. Zodat de thuiswedstrijd van vandaag noodgedwongen bij Sv Zwolle afgewerkt moet worden. Geen water=geen koffie. .thee of bier en er kan dus ook niet gedouched worden na de wedstrijd. Kortom. ..zwaar kloten>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 28. Benieuwd; ze zitten ook bij onze zonen in de competitie. Zijn zelfs koploper met 1 pt voorsprong op de blauwhemden.

  Bij “De Katholieken” voetballen ipv tussen de hout’n paal’n, is nogal surrogaat.

  Succes met je cluppie!


  ⚠️ Meld

 29. Toch wil ik de “Youp van de week” van harte bij u aanbevelen.
  Wat een vlijmscherpe beschouwing van (de waarde van) ons koningshuis en de rol van smeerlap Benno. Zeker interessant voor wie het woensdag op tv hebben gezien.
  Vind dat ik me zo aan de afspraak heb gehouden.

  Nu echt weg; maak er een mooie dag van menschen.


  ⚠️ Meld

 30. TIJD TITEL ARTIEST ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  09.00-10.00 uur
  1 2:45 You better move on Arthur Alexander The Fame Studios Story 1961-1973 Disc One Steal Away Alexander Kent Soul Kentbox 12
  2 5:31 This time I’m gone for good Otis Clay Dave Specter Message in Blue Perry/Robey Delmark DE 836
  3 2:26 Steal away Jimmy Hughes The Fame Studios Story 1961-1973 Disc One Steal Away Hughes Kent Soul Kentbox 12
  4 5:05 Same old blues John Kattke Dave Specter Message in Blue Nix Delmark DE 836
  5 4:09 You left the water running Otis Redding The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Penn/Hall/Franck Kent Soul Kentbox 12
  6 3:14 Love is a lie Beth Hart Fire on the floor Hart Provogue PRD 7506 2
  7 2:50 Without a woman Kip Anderson The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Miller/Ivy/Penn Kent Soul Kentbox 12
  8 2:50 I never loved a man (the way I love you) Aretha Franklin The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Shannon Kent Soul Kentbox 12
  9 4:36 Brick Albert Collins The Alligator Records 20th Anniversary Collection Morisette Alligator Records DICD 3684
  10 2:42 You put something on me Don Covay The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Covay Kent Soul Kentbox 12
  11 6:03 Pussycat moan Katie Webster The Alligator Records 20th Anniversary Collection Webster Alligator Records DICD 3684
  10.00-11.00 uur
  12 2:29 Cheater man Irma Thomas The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Penn/Oldham Kent Soul Kentbox 12
  13 7:04 Going back home Son Seals The Alligator Records 20th Anniversary Collection Seals Alligator Records DICD 3684
  14 2:13 Don’t make me hate loving you Jeanie Greene The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Lowe Kent Soul Kentbox 12
  15 3:41 Strike like lightning Lonnie Mack The Alligator Records 20th Anniversary Collection Mack/Drummond/Jernings/Vaughan Alligator Records DICD 3684
  16 2:15 I stayed away too long The Wallace Brothers The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Carter Kent Soul Kentbox 12
  17 5:12 Fire on the floor Beth Hart Fire on the floor Hart Provogue PRD 7506 2
  18 2:48 Don’t lose your good thing The Blues Busters The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Oldham/Hall/Killen Kent Soul Kentbox 12
  19 4:22 Full moon on Main Street The Kinsey Report The Alligator Records 20th Anniversary Collection Lindsey & Jones Alligator Records DICD 3684
  20 3:33 Once in a while (is better than never at all) Spencer Wiggings The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Taylor/Claunch/Hall Kent Soul Kentbox 12
  21 5:28 White boy with the blues Grady Champion Bootleg Whiskey Strickland Malaco Records MCD 7546
  22 2:49 Take me just as I am Mitty Collier The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Penn/Oldham Kent Soul Kentbox 12
  11.00-12.00 uur
  23 3:59 Strong like that Fabulous Thunderbirds Strong like that Gomes Severn Records CD 0067
  24 2:41 Search your heart George Jackson The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Two Slippin’ Around Jackson/Moore Kent Soul Kentbox 12
  25 5:46 Your last chance U.P. Wilson Whirlwind Wilson JSP Records JSP3005
  26 4:05 Hey Jude Wilson Pickett The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Three Get Involved Lennon/McCartney Kent Soul Kentbox 12
  27 3:13 Teacher teacher 38 Special Icon Adams/Vallance A&M .0602527608006
  28 2:50 I’d rather go blind Spencer Wiggings The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Three Get Involved Foster/Jordan Kent Soul Kentbox 12
  29 3:53 No place like home Beth Hart Fire on the floor Hart Provogue PRD 7506 2
  30 3:11 Patches Clarence Carter The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Three Get Involved Johnson/Dunbar Kent Soul Kentbox 12
  31 3:00 You’ll lose a good thing Jay Willie Blues Band Hell on wheels Ozen Zoho Roots ZM 201612
  32 3:30 Greenwood Mississippi Little Richard The Fame Studios Story 1961-1973 Disc Three Get Involved Wammack/Lowe Kent Soul Kentbox 12
  33 6:02 Ain’t it funny Willie Walker Right where I belong Obeda One on One CDONO761955
  34 5:09 Walter through Kim Ronnie Earl and the Broadcasters Now my soul Horton Stony Plain SPCD1298


  ⚠️ Meld

 31. Joppuh, gefeliciteerd met de voorsprong en de nakende overwinning…
  Simpel door (met 9 uit 4). Zeker als Fenerbahce thuis van Man.Utd verlies….super kostbare punten, thuis tegen het korps van Morinho.

  De Portugees is voor mij trouwens de reden dat ik, voor het eerst in mijn leven, in Engeland niet voor Man.Utd ben.
  Liverpool is de plaatsvervanger.  ⚠️ Meld

 32. Botteghin rood en 1-1… Man Utd staat met 1-0 achter in de rust.

  Geluk bij een ongeluk… Riedewald bij Ajax ipv Viergever. Ok Veltman in t centrum en Riedewald op de back 😀

  Gaat goed, al zie ik toch liever Dijks ipv Sinkgraven (met wie maatje-zoon nog samen heeft gespeeld in de PEC-jeugd).
  Riedewald naar het centrum en Tete voor Veltman:

  Opstelling Ajax tegen Celta:
  Onana; Veltman, Sánchez, Riedewald, Sinkgraven; Klaassen, Schöne, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.  ⚠️ Meld

 33. Dick: wie boeit het dat een vriendje van een van je zoons met sinkgraven heeft geboetbald? Heb je typedrang of de ambitie om inhoudelijk iets toe te voegen aan dit log?


  ⚠️ Meld

 34. Toch nog een gelijkspel in een uitwedstrijd, lang zonder Botteghin. En een gemiste pengel door de doelpuntenmaker van hun.

  Ajax is absoluut tot nu toe niet hartverwarmend >:(


  ⚠️ Meld

 35. @ ed, och vond de verhalen over Sinkgraven/Marc, best leuk om te horen. Dus je wilt ook niet (zo kort mogelijk) horen hoe het mijn maat in PEC-A1 verging, met spelers als Ron Willems? Ok, dan niet…ga ik toch Ajax verder kijken.


  ⚠️ Meld

 36. Drang….inhoudelijk?

  Schat, dat doe ik al vanaf het 1e moment….toen ik nog niet was ingelogd…. een jaarje of 13 geleden.

  Dat doe ik zo’n beetje bij elke posting. Sterker, ik hoef er nixxx voor te doen; gaat vanzelf. Ben hier zo’n beetje even inhoudelijk als in real-life.


  ⚠️ Meld

 37. Bedoel je niet “Typedwang” ed?

  Via (heel kort) googlen kom ik alleen op:

  Typedwang in de inkomstenbelasting: een grondige analyse op basis van de rechtspraak


  ⚠️ Meld

 38. Dick, als 5 van de 6 laatste posts geen inhoud hebben maar wel zijn geschreven door 1 persoon noem ik dat typedrang. Maar dwang is ook oké, ook met de D van de drieëenheid, dick,dom en weer dronken.


  ⚠️ Meld

 39. Zo kunnen we wel even doorgaan: eddie038: ethnocentrist, emotieloze embryo, egocentrisch, ezel, etterbak en eikel. Eenvoudig en kinderachtig dus.


  ⚠️ Meld

 40. :D:D:D Bedankt voor de humor mensen. Och, 1 zo’n posting had ik idd wel eenvoudig en kinderachtig gevonden. Maar gezien de afzender…

  2 van dergelijke postings maken het humor voor mij.
  Werkzuh mensen!


  ⚠️ Meld

 41. “maar gezien de afzender”… ik vind dat je je aardig leert kennen Dick. Iemand schat noemen, ook zo kleinerend. Persoonlijk vind ik eddie038 zijn reacties vaak van meer inhoud getuigen dan die van jou. Met je privé geneuzel.


  ⚠️ Meld

 42. De afgelopen week komt nu langs op hekwerk.nl
  Best een leuke Youp weer. Alle(?) onderwerpen op het Pol.log worden behandeld. Derksen ook trouwens… skerp maar niet beledigend vind ik. Veel plezier vanmiddag!


  ⚠️ Meld

 43. Net las ik de uitslag van de ziekenhuis top honderd in het AD. Wat scoort Isala hier slecht zeg. Plaats 78, zelfs vier plaatsen gedaald. Hardenberg plek 47 , en Meppel (ook Isala) op 49 scoren nog beter. Kijk hier wel vanop , had ik niet verwacht.


  ⚠️ Meld

 44. Goedemiddag vrienden van het onvolprezen WLZ.
  Foi foi foi wat bin ik muu ewörd’n vandaege.
  De ele dag eb ik etraind veur de Elfstedentocht.
  Temee maer ’n lekker börreltien naor binn’n slaon. 😀


  ⚠️ Meld

 45. Tja Benjamin, dat is zeker een zeer belabberde score voor het ziekenhuis dat bekend staat als het academisch ziekenhuis van het oosten.


  ⚠️ Meld

 46. Da’s ook een kracht he, na zo’n beroerd slechte 1e helft….maar we zijn er nog niet.

  Feyenoord wint natuurlijk wel gewoon van koekstad/koekdorp (ook al felezen).

  Doet me altijd aan Real Eagle denken D:)


  ⚠️ Meld

 47. Hoe zou het eigenlijk met Real-dinges zijn?

  Na VVD-er/ex=VVD-er/Real Eagle, verbaast het mij niet als ie nu al een hele tijd onder meerdere nicks zit door te posten.
  Best meelijwekkend eigenlijk, als je zo op zoek bent naar jezelf.

  Sterkte Eegie!  ⚠️ Meld

 48. Grote, grote dank Dame! Ze waren van de week nog in DWDD en schijnen vaak terug te komen.

  Wat een tijden, zucht.

  En dan is het weekend ook alweer voorbij.  ⚠️ Meld

 49. Wartaal gladjakker, Dicky toch. Iemand die niet in de gelegenheid is/was om te reageren i.vm. een megaban aangesmeerd door jou, nog even een trap na geven, dat getuigd van jou smerige mentaliteit.

  Het wordt weer tijd om jou dagelijkse onzin/vuilspuiterij weer eens te ontkrachten. Al moet toegeven, dat er inmiddels enige personen op het log jou onzin verhalen aardig onderuit schoffelen.


  ⚠️ Meld

 50. Weet over ban. Heb er zelf ook diversen gehad. Vaak te lang en destijds was het niveau zo belabberd, dat ik het accepteerde. Maar da’s toch al lang geleden en erg lang duurden die bans toch niet?
  Maar MEGAban en aangesmeerd?
  Verklaar je nader…en check nog ff wanneer je jouW schrijft
  😉
  Dat je dat schelden trouwens nog nodig hebt 😮


  ⚠️ Meld

 51. @Dick 15.55u

  Balletje, jij weet dondersgoedde reden van de verandering van mijn nickname. (zelfs keurig netjes aangemeld) maar wat is/was jou gedachte achter je geneuzel van real-dinges/sterkte Eegie. Als je niet tegen drank kunt, begin er dan niet aan, Watje. altijd de mondvol over witteschuimers, maar als hij ze ziet is ons watje al “dronken”.

  Het is zeker typisch jou mentaliteit, iemand natrappen als deze persoon geen weerwoord kan geven, nietwaar Dicky?

  Wat jammer nu, dat net mijn door jou aangevraagde langdurige megaban is opgeheven. kunnen andere mensen ook eens ervaren wat een vies mannetje jij eigenlijk bent.


  ⚠️ Meld

 52. Een megaban? Wat had je misdaan, real eagle? Mijn ‘ban’-ervaring is dat die na een mailtje aan admin (met een excuus als dat nodig was) weer wordt opgeheven.


  ⚠️ Meld

 53. Ik zou het niet weten, Dame. Maar het was voor mij eindeverhaal, tijdens/na een discussie met “vriend” Dick. Mijn reacties geveegd, reacties van de “Opper God” van WLZ bleven zoals altijd gewoon staan.

  Om daarna een evt. excuusmailtje te versturen aan de admin, “zonder dat ik wist waarom” leek mij niet zo’n goed idee. Jouw inmiddels een klein beetje kennende, zal je hier hoogstwaarschijnlijk anders over denken, maar voor mij is het voor 99% duidelijk wie hier achter zat.


  ⚠️ Meld

 54. Klopt dat ik er anders over denkt. Het zijn namelijk speculaties dat Dick dat soort mailtjes heeft gestuurd en het vooronderstelt ook dat admin meteen doet wat hij hen vraagt. Dat geloof ik niet.
  Ik hanteer het ‘anna’-principe: ‘altijd navragen, nooit aannemen’.
  Daarnaast heb ik er zelf niet zo’n moeite mee om excuses te maken, ook al als ik het zelf niet zo erg vind wat ik heb gedaan/geschreven/gezegd.


  ⚠️ Meld

 55. Welcome back here sir real eagle, I am working momental in de United States of America and have not much time for the reactions here . It is a very busy job.


  ⚠️ Meld

 56. Jouw mening was al ingecalculeerd, dus is het voor mij niet relevant om hier verder op in te gaan. Of had je gedacht, dat de Adm. mij zou hebben verteld dat Dicky om een ban had gevraagd? Denk jij nu werkelijk dat ik iets of iemand om excuus ga vragen, als ik niet weet wat ik fout heb gedaan? Ik wil jou wijzer hebben.


  ⚠️ Meld

 57. Kwestie van afwegen, real eagle, of de zaak het waard is om principieel te doen. Als niet, dan is pragmatisch handelen uiteindelijk bevredigender. gebeurt vaker in het leven, dat je onterecht of deels onterecht in een vervelende positie komt en dat je moet kiezen hoe je je moet opstellen. Als ik door een principiele opstelling niet krijg wat ik wil: fingers crossed en meebewegen.:)


  ⚠️ Meld

 58. Kwestie van keuze, real eagle. Flexibiliteit kan nuttig zijn en hoeft niet door te slaan, zoals jij kennelijk veronderstelt. Maar, jouw leven, jouw keuzes.


  ⚠️ Meld

 59. Dame, jij ruilt indien nodig je principiële opstelling dus in voor meebewegen. Bah, wat slapjes. Had iets meer ruggengraat en power verwacht, dit klinkt ZO D66….


  ⚠️ Meld

 60. Overigens, vrouwen die hun principes eenvoudig inruilen voor flexibel meebewegen verdienen zelden het predikaat ‘ Dame’. Die hebben meestal een andere vierletterige reputatie.


  ⚠️ Meld

 61. Jongens het is nog vroeg. Eerst je ochtendhumeur laten uitwerken en dan graag inhoudelijk reageren aks t niet te veel gevraagd is.


  ⚠️ Meld

 62. Volledig met Real Eagle eens.
  Jarenlang is hier het weblog gedomineerd door Dick Zwolse Bernard Dame.
  Ook ik heb deze ervaring megaban als men met deze mensen in discussie ging.


  ⚠️ Meld

 63. Mooi hoor en tot tranen toe gelachen om die reacties op het Artez-draadje. Ongelooflijk hoe ik ook maar enig moment heb kunnen denken dat o.a. ⤽van zuurheid verbitterde Unreal eagle⤝ daarop postte. Wel goed dat ie toch weer losgelaten is. Belachelijk om mij die (mega?)ban-macht toe te dichten. Dan begrijp je er hélemaal nixxx van. Zou die macht niet willen en ik zou mensen nooit de mond willen snoeren. Meer dan genoeg hierover.
  Best leuk dat Unreal Eagle terug is, wel ernstig jammer zijn zijn aannames. Dat hij nog steeds verkleinnaampjes en gescheld nodig heeft en dat herhaaldelijk ⤽gejank over klaarkomen⤝ klinkt ook nogal seksueel-gefrustreeerd (op PL). Bij die herhaalde drank-misbruik onzin zal hij ook wel bij zichzelf af gaan.
  Maar we moeten allen skerp gehouden worden menschen.
  Moet nog wel lachen om de 4x ⤝jou⤝ in 5 ? regel reactie om 21:37. Dacht toch dat onze Unreal wel wist wat een bezittelijk voornaamwoord was.
  Nadeel van dit spuien op een openbaar log is niet alleen dat er geen grenzen meer lijken te zijn. Ook kan iedereen meekijken. Familie, kennissen, vrienden, familie, collega??s??en wat win je er mee? Je kunt hoogstens weer een kritische vraag beantwoorden.
  Waarbij je dan in elk geval blij mag zijn, dat tenminste iemand het heeft gelezen.
  Actie-reactie kost wel heel veel tijd. Wil zelf ook niet alleen maar reageren. Ageren kost echter nog meer tijd. Mocht je iemand willen overtuigen of op z??n minst een goed gesprek willen; kansloos. Je leest veel angst in stoere taal verscholen.
  Bovendien gaat het vaak nergens over. Hier word er niet of nauwelijks meer inhoudelijk gereageerd. Mensen worden in denkbeeldige hokjes gestopt, om zo het overzicht nog een beetje te claimen.
  Wil mijn vrije tijd eigenlijk wat anders indelen. Zit in een boek, waar ik nooit meer aan toe kom. Heb 1x een Volkskrant gekregen, maar heb er nog 4 ongelezen columns van liggen. Moet nog 3 programma??s op tv terugkijken (verwacht veel van ⤽De Trek⤝, ⤽Andere Tijden⤝ en ⤽Lubach⤝). Ook is er bijvoorbeeld nogal wat voetbal op tv. Een leuk gesprek, lekker rustig. Er is overdag al onrust genoeg.
  Nog meer (fout woord) ⤽socializen⤝. Overweeg zelfs weer een proefabonnement op De Volkskrant. Lekker op een regenachtige herfstavond, met een echte krant in de hand. Bedenk er maar een pijp bij haha. Het kinderachtig vliegen afvangen, vaak op WLZ en je krijgt er vaak barweinig voor terug. Maar geen wrok, WeblogZwolle is voor mij nog steeds ⤽onvolprezen⤝. Veel plezier en goedgoan, tot later.  ⚠️ Meld

 64. Dicky, Dicky, Dicky toch, wat een lang maar vooral stompzinnig/warrig verhaal. Zit je nu achter je scherm tegen jezelf te zwammen, of hoop je dat er nog mensen zijn die nog in enige mate chocolade kunnen maken deze onzin?

  Ja, ik gebruik inderdaad naar jouw toe verkleinwoorden, en volgens jouw stichtelijke inborst ook ⤽scheldwoorden⤝ ;D

  Hoe zou dat nu komen? Lees de provocerende reactie eens terug Dicky van gisteren 07-11 om 15.55u, waarin jij zonder enige reden je gal spoot naar mij toe. Typerend voor een figuur zoals jij, natrappen omdat je wist dat hierop geen tegen reactie zou kunnen komen, omdat jij gezorgd had voor ban. Wat natuurlijk aangeeft wat een misselijke/gore mentaliteit jij er op na houdt. Maar dat is/was te verwachten van een links draaiende (flexibele?) PvdA adept ( of wordt het nu SP/Groen Links?)

  Misschien een hint, op de sites van de damesbladen EVA/VROUW enz. zijn ze misschien wel geïnteresseerd in privé roerselen van een of andere GUP uit Zwolle. Vergeet je oogschaduw niet. ;D  ⚠️ Meld

 65. Wat een klaagzang Dick. Ik weet niet of je het door hebt maar je bent zelf ook behoorlijk op de man aan het spelen in je laatste reactie. Wat je in het verleden ook vaak deed als een reactie je niet aanstond. Ik geloof real eagle wel als hij zegt dat hij dankzij jou een ban heeft gekregen. Ik heb zelf namelijk ook een ban gekregen in het verleden naar aanleiding van een reactie op jou, totaal niet wetend waarom. En jij gewoon je gang kon blijven gaan. Hoe weet jij trouwens zo zeker dat real egale op het Artez onderwerp postte ? Hoe kom je aan die wijsheid, of zijn dit alleen maar insinuaties?


  ⚠️ Meld

 66. Goede zaak trouwens dat de redactie zich niet meer zo krampachtig bemoeid met de reacties op dit log bijvoorbeeld. Word tenminste weer een beetje interessant om te lezen. Wat de laatste tijd in mijn ogen niet meer echt het geval was. Een ander geluid dan alleen afgeven op de VVD bijvoorbeeld wat Dick altijd doet op het pol-log. Dank daarvoor.


  ⚠️ Meld

 67. Er komt hier wel weer meer leven in de brouwerij inderdaad een das goed al vind ik het peil van de reacties over en weer niet bepaald hoogstaand. Maar ben blij dat er hier zich weer meerdere mensen roeren! 🙂


  ⚠️ Meld

 68. Dat hoeft toch ook niet altijd hoogstaand te zijn de reacties over en weer joppuh . We zijn per slot van rekening toch niet allemaal diplomaat of politicus die om de hete brij heen draaien. Fijn dat je er ook zo over denkt trouwens wat betreft meer leven in de brouwerij en meer mensen die reageren.


  ⚠️ Meld

 69. Hoi benjaminn, eens met jou, we zijn niet allemaal even goed met woorden en diplomatiek. Ik laat graag iedereen in zjin of haar waarde. Zo zie ik af en toe een adrie voorbij komen in andere topics en die heeft volgens mij last van dyslexie maar ik vind zijn bijdragen wel leuk en er wordt niet zo op de man gespeeld. Iets wat ik bij Dick en real eagle naar elkaar toe juist wel bespeur.
  :):D;);D


  ⚠️ Meld

 70. De pleelieste van afgelopen zaterdag

  3:18 Good luck, good night, goodbye The Secret Sisters Put your needle down Rogers/Petraglia Republic B0020100-02
  2 1:59 It was a very good year The Turtles The Complete Original Album Collection Drake FloEdCo MFO 48047
  3 6:10 It ain’t funny Sugar Ray Seeing is believing Norcia Severn CD 0068
  4 2:43 Eve of destruction The Turtles The Complete Original Album Collection Sloan FloEdCo MFO 48047
  5 3:39 The world Brent Cobb Shine on rainy day Cobb/Dylan/White Low Country Sound/Elektra 555755-2
  6 2:54 Love minus zero The Turtles The Complete Original Album Collection Dylan FloEdCo MFO 48047
  7 4:35 Troubled world Lil’ Ed and the Blues Imperials The big sound of Lil’ Ed and the Blues Imperials Williams Alligator ALCD4972
  8 3:14 Like a rolling stone The Turtles The Complete Original Album Collection Dylan FloEdCo MFO 48047
  9 6:25 The moon is rising C.J. Chenier The big squeeze Chenier Alligator ALCD4844
  10 3:17 All my problems The Turtles The Complete Original Album Collection Shane/Guard/Reynolds FloEdCo MFO 48047
  11 2:49 Otis sleep on Arthur Conley Soul directions Conley ATCO 81227946173
  12 3:51 The magic of Sam Ronnie Earl Now my soul Earl Stony Plain SPCD1298
  10.00-11.00 uur
  13 2:55 Happy together The Turtles The Complete Original Album Collection Bonner/Gordon FloEdCo MFO 48047
  14 3:50 I’ve been loving you too long Ike and Tina Turner Bold soul sister: The Best of Blue Thumb Recordings Redding/Butler Hip-O HIPD-40051
  15 2:20 She’d rather be with me The Turtles The Complete Original Album Collection Bonner/Gordon FloEdCo MFO 48047
  16 4:14 The ballad of Lucy Jordan Bobby Bare The moon was blue Silverstein Dualtone 80302012092
  17 2:30 Elenore The Turtles The Complete Original Album Collection Kaylan/Volman/Nichol/Pons/Barbata FloEdCo MFO 48047
  18 2:52 Diggin’ holes Brent Cobb Shine on rainy day Cobb/Wood Low Country Sound/Elektra 555755-2
  19 3:04 You showed me The Turtles The Complete Original Album Collection McGuinn/Clark FloEdCo MFO 48047
  20 6:29 I got a mind to give up living The James Montgomery Blues Band The James Montgomery Blues Band Traditional Cleopatra Blues CLO 0462
  21 2:46 You don’t have to walk in the rain The Turtles The Complete Original Album Collection Kaylan/Volman/Nichol/Pons/Seiter FloEdCo MFO 48047
  22 4:20 The trouble with the truth Patty Loveless The trouble with the truth Nicholson CMG A 716234
  23 2:07 I can’t stop The Turtles The Complete Original Album Collection Kaylan FloEdCo MFO 48047
  24 4:42 I wanna be that woman Bekka Bramlett I got news for you Ross/Dae Shongaloo 1707
  11.00-12.00 uur
  25 2:23 We’ll meet again The Turtles The Complete Original Album Collection Parker/Charles FloEdCo MFO 48047
  26 3:53 Blue mountain Bob Weir Blue mountain Weir/Ritter/Kaufman Columbia Legacy 88985366982
  27 2:10 Wanderin’ kind The Turtles The Complete Original Album Collection Kaylan FloEdCo MFO 48047
  28 3:52 Broken hearted Lynn Miles Downpour Miles Continental Song City CSCCD 1097
  29 2:18 You baby The Turtles The Complete Original Album Collection Sloan/Barri FloEdCo MFO 48047
  30 4:23 Shine on rainy day Brent Cobb Shine on rainy day Cobb/Combs Low Country Sound/Elektra 555755-2
  31 2:25 Let me be The Turtles The Complete Original Album Collection Sloan FloEdCo MFO 48047
  32 5:59 Born with the blues Lurrie Bell Can’t shake this feeling Benton Delmark DE 847
  33 2:08 It ain’t me babe The Turtles The Complete Original Album Collection Dylan FloEdCo MFO 48047
  34 4:44 Traveling alone Tift Merritt Traveling alone Merritt YepRoc YEP2291
  35 2:40 The story of rock and roll The Turtles The Turtles present battle of the bands Nilsson Manifesto MFO 48044
  36 10:40 Double trouble Ronnie Earl Now my soul Rush Stony Plain SPCD1298


  ⚠️ Meld

 71. de pleelieste van afgelopen zaterdag

  TIJD ARTIEST TITEL ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  09.00-10.00 uur
  1 2:24 Arthur Conley Funky Street Soul directions A. Conley / E. Simms ATCO 81227946173
  2 2:18 Billy Swan Blue suede shoes Billy Swam C. Perkins SFM Records SEECD 471
  3 3:50 Dustin Pittsley band Shadow of a stranger Dustin Pittsley band Pittsley Horton Records HR034
  4 3:18 Billy Swan Match box Choice cuts plus C. Perkins Monument 4974652
  5 4:48 Homeless Going down slow Blow the horn R. Johnson Blues company BCD 16236
  6 3:54 Billy Swan Pardon me Choice cuts plus D. Fritts / S. Oldham Monument 4974652
  7 4:10 Mike Zito Make blues not war Make blues not war T. Hambridge / M. Zito RUF Records RUF 1238
  8 2:46 Billy Swan Go on home girl Choice cuts plus A. Alexander Monument 4974652
  9 3:20 Carton Sampson Christmas in Oklahoma Christman from Amsterdam to Oklahoma C. Sampson Continental CSCCD1135
  10 2:36 Billy Swan Home of the blues Choice cuts plus J. Cash / G. Tubb Monument 4974652
  11 4:00 BJ Baartmans I shall be released Christman from Amsterdam to Oklahoma B. Dylan Continental CSCCD1135
  12 4:00 Billy Swan I can help Choice cuts plus B. Swam Monument 4974652
  10.00-11.00 uur
  13 6:45 Eric de Vries Christmas eve in Amsterdam Christman from Amsterdam to Oklahoma E. Devries Continental CSCCD1135
  14 3:07 Billy Swan Shake, rattle and roll The best of C.E. Calhoun Monument 491449 2
  15 4:10 The Freelance Band Johnny don’t blow Out of the calaboose F. Nuyens / A. van Pijlen / P. KroonenbergMidnight express N.A
  16 3:30 Billy Swan Stranger The best of K. Kristofferson Monument 491449 2
  17 3:23 Little Steve and the big beat Another man Another man S. van der Nat CRS CECD68
  18 2:51 Billy Swan Love please The best of B. Swan Monument 491449 2
  19 3:45 Mike Zito On the road Make blues not war T. Hambridge / R. Fleming RUF Records RUF 1238
  20 2:36 Billy Swan Number one The best of B. Swan / M. Swan Monument 491449 2
  21 4:16 The Fabulous Thunderbirds You’re gonna miss me Strong like that P.K Lawrence Severn Records SEVERNCD0067
  22 4:14 Billy Swan Don’t be cruel The best of O. Blackwell / E. Presley Monument 491449 2
  23 5:20 Lurrie Bell Faith and music Can’t shake this feeling L.C Bell / D. Shurman Delmark Delmark DE 847
  11.00-12.00 uur
  24 2:34 Billy Swan Everything’s the same The best of B. Swan Monument 491449 2
  25 3:24 Ike and Tina Turner Five long years Bold soul sister E. Boyd Hip-O Records HIPD-40051
  26 2:24 Billy Swan I just want to taste your wine The best of B. Emmons Monument 491449 2
  27 5:00 Sugar Ray Keep on sailing Seeing is believing R. Norcia / M. pugno Severn Records SEVERNCD0068
  28 2:10 Billy Swan You’re the one The best of B. Holly / W. Jennings / S. Corbin Monument 491449 2
  29 6:28 Mike Zito Bad news coming Make blues not war L. S. Allison / J. Paul RUF Records RUF 1238
  30 2:20 Billy Swan Do I have to draw a picture The best of B. Swan / G. Clark Monument 491449 2
  31 3:44 James Montgomery Blues band Blues with a feeling The James Montgomery Blues band W. Jacobs Cleopatra Blues CLO 0462
  32 2:29 Billy Swan Stuck right in the middle of your love The best of B. Morrison / J. MacRae Monument 491449 2
  33 3:44 Will Hoge When I can afford to lose Draw the curtains W. Hoge RYKO RCD 10929
  34 2:29 Billy Swan Your Picture still loves me The best of J. Crutchfield / D. Roberson / B. Swan Monument 491449 2
  35 4:17 Adam James Sorensen Shadows in the snow Midwest A. J. Sorensen City Creek Records CCR-01-022015


  ⚠️ Meld

 72. en de pleelieste van afgelopen zaterdag bij Derksen!

  00-10.00 uur
  1 2:20 Go home girl Arthur Alexander Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Alexander Jr. Kent Soul Kentbox 10
  2 2:33 These arms of mine Otis Redding Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Redding Kent Soul Kentbox 10
  3 2:26 Steal away Jimmy Hughes Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Hughes Kent Soul Kentbox 10
  4 3:23 You’re gonna make me cry O.V. Wright Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Malone Kent Soul Kentbox 10
  5 3:18 Losin’ boy Eddy Giles Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Giles Kent Soul Kentbox 10
  6 2:39 Got to make a comeback Eddie Floyd Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Floyd/Shamwell Kent Soul Kentbox 10
  7 4:34 Children of privilege Joe Purdy Who Will Be Next Purdy Mudtown Crier Records MCREC-014
  8 2:33 The dark end of the street James Carr Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Penn/Moman Kent Soul Kentbox 10
  9 3:16 Do right woman do right man Aretha Franklin Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Penn/Moman Kent Soul Kentbox 10
  10 2:41 I can’t stand up for falling down Sam and Dave Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Banks/Jones Kent Soul Kentbox 10
  11 3:22 Let’s face facts The Masqueraders Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Thomas/Jones Jr. Kent Soul Kentbox 10
  12 2:47 She ain’t gonna do right James and Bobby Purify Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Penn/Oldham Kent Soul Kentbox 10
  13 2:53 Dirty man Laura Lee Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Miller Kent Soul Kentbox 10
  14 2:55 Cover me Eddie Hinton Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Greene/Hinton Kent Soul Kentbox 10
  10.00-11.00 uur
  15 2:37 I’d rather go blind Etta James Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Jordan/Donto & Billy Foster Kent Soul Kentbox 10
  16 3:50 Without love (there is nothing) Oscar Toney Jr. Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Small Kent Soul Kentbox 10
  17 2:42 You left the water running Maurice & Mac Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Hall/Penn/Franck Kent Soul Kentbox 10
  18 2:03 I’ll go crazy Don Bryant Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 James & Mary Frierson/Cross Kent Soul Kentbox 10
  19 2:59 Rainbow road Bill Brandon Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Penn/Fritts Kent Soul Kentbox 10
  20 3:23 Cursin’ air Joe Purdy Who Will Be Next Purdy Mudtown Crier Records MCREC-014
  21 2:43 Uptight good woman Spencer Wiggins Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Penn/Oldham/Johnson Kent Soul Kentbox 10
  22 3:39 I’ll make it up to you Clay Hammond Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Hammond Kent Soul Kentbox 10
  23 2:30 Slip away Clarence Carter Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Terrell/Daniel/Armstrong Kent Soul Kentbox 10
  24 2:31 Another man’s woman another woman’s man Candi Staton Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Jackson/Penn/Greene Kent Soul Kentbox 10
  25 2:59 To the other woman (I’m the other woman) Doris Duke Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Williams Jr./Bonds Kent Soul Kentbox 10
  26 2:35 Faithful and true ZZ Hill Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Marlin & Jeanie Greene/Penn Kent Soul Kentbox 10
  27 2:58 What I don’t know won’t hurt me Paul Thompson Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Soule/Wiggins Kent Soul Kentbox 10
  28 2:53 Wish I was back Thomas Bailey Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Bailey Kent Soul Kentbox 10
  11.00-12.00 uur
  29 3:28 Breaking up somebody’s home Denise LaSalle Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Jackson Jr./Matthews Kent Soul Kentbox 10
  30 2:50 Tired of being alone Al Green Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Green Kent Soul Kentbox 10
  31 3:00 Groove me King Floyd Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Floyd Jr. Kent Soul Kentbox 10
  32 3:21 I’ve been lonely for so long Frederick Knight Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Knight/Weaver Kent Soul Kentbox 10
  33 3:11 It hurts so good Millie Jackson Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Mitchell Kent Soul Kentbox 10
  34 2:49 You’ve got my mind messed up Quiet Elegance Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 McClinton Kent Soul Kentbox 10
  35 6:30 My country Joe Purdy Who Will Be Next Purdy Mudtown Crier Records MCREC-014
  36 3:16 Take time to know him Tommie Young Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Davis Kent Soul Kentbox 10
  37 3:35 I’ll be the other woman The Soul Children Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Banks/Hampton Kent Soul Kentbox 10
  38 4:02 Take one step (I’ll take two) Chet Davenport Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Davenport Kent Soul Kentbox 10
  39 3:29 I’ll play the blues for you Geater Davis Take Me To The River – A Southern Soul Story 1961 – 1977 Beach Kent Soul Kentbox 10
  40 3:57 Stand by me Mavis Staples Johan Derksen presents Blues Village Tindley Universal Music 536 889-5


  ⚠️ Meld

 73. Vanaf het idyllische en door mistflarden omgeven Chateau Rousseau wens ik al mijn WLZ-vriendjes en vriendinnetjes een bijzondere goede zaterdagochtend toe!


  ⚠️ Meld

 74. Ik denk dat ik, na de intensieve 4 uur training van vanochtend voor de aanstaande Elfstedentocht, de rest van de dag eens lekker ga lanterfanten. 😀


  ⚠️ Meld

 75. Vanaovond om 19.45 spölt PEC tegen FC Grunn.
  Zal wel kold wörd’n op de tribune, maer met ’n kruud’nbittertien in een zakflacon is ’t vaste wel vol te ‘old’n. 😀


  ⚠️ Meld

 76. Dut die nummer 11 van die boern uut kampen ook weer met? Een paar jaor trugge knaln die vent de balle de vip tribune in en jand kon zich op tied bikkn maor ik kreeg die balle teegn mien kop an. Foifoifoi wat n Bukkum.


  ⚠️ Meld

 77. Krieg zo eerst bezuuk monsieur Rousseau en dan wik weh effn een goeie indruk achterlaoten. Ut stiet weh vaste dek de aovond met bankzaakn afsluute.:D:D:D


  ⚠️ Meld

 78. @ Joppuh, overdaad schaadt (misschien?) niet, als je het spreidt onder meerdere nicks. Herkenbare links, aan de avator.
  Vrees wel dat ik (lang) niet alles meer ga beantwoorden. Met uberzuigers als Real-nogwat, Ed en Assie (wel weer goed dat ie terug is trouwens).
  Vind dat ik (nog?) niet terug ben… zeker niet onder eigen naam.

  Goedgoan en geniet van de super-mooi begonnen zondag.


  ⚠️ Meld

 79. En de pleelieste van afgelopen zaterdag:

  09.00-10.00 uur
  1 3:33 Blue smoke Dolly Parton Blue smoke Parton Masterworks 88843032692
  2 7:06 Trouble makin’ woman Chris Cain Somewhere along the way Cain Blind Pig BPCD 5024
  3 3:20 Don’t think twice Dolly Parton Blue smoke Dylan Masterworks 88843032692
  4 3:47 Nothing takes the place of you Rusty Zinn Sittin’ and waitin’ McCall/Robinson Black Top CD BT-1134
  5 3:57 You can’t make old friends Dolly Parton Blue smoke King/Smith/Schlitz Masterworks 88843032692
  6 5:56 6th Street JW Roy Deeper shades Roy Munich Records MRCD 195
  7 2:47 Help Dolly Parton Covered by Dolly Lennon/McCartney Sterling 35272
  8 5:41 Blind girl Etta James Deep in the night Fostor/Jordan Bullseye Blues CD BB 9579
  9 2:49 In the ghetto Dolly Parton Covered by Dolly Davis Sterling 35272
  10 5:49 My baby left me Lonnie Shields Portrait Shields Rooster Blues Records R72626
  10.00-11.00 uur
  11 3:22 Blowin’ in the wind Dolly Parton Those were the days Dylan Sugar Hill Records SUG-CD-4007
  12 4:20 I got to find somebody Carey Bell Carey Bell’s blues harp Jacobs Delmark DE-622
  13 3:50 Me and Bobby McGee Dolly Parton Those were the days Kristofferson/Foster Sugar Hill Records SUG-CD-4007
  14 3:52 Lonesome guitar man Lurrie Bell Kiss of sweet blues Specter Delmark DE-724
  15 3:40 Crimson and clover Dolly Parton Those were the days James/Lucio jr. Sugar Hill Records SUG-CD-4007
  16 5:39 Nine pound steel Snooks Eaglin Soul’s edge Copyright control Black Top CD BT-112
  17 3:18 Turn, turn, turn Dolly Parton Those were the days Seeger Sugar Hill Records SUG-CD-4007
  18 3:33 Benjamin JW Roy Deeper shades Roy Munich Records MRCD 195
  19 2:54 I will always love you Dolly Parton Jolene: Her greatest hits Parton Woodford Music WM CD5638
  20 4:24 One a.m. blues Jesse Taylor Last night Taylor Bedrock Records BEDCD14
  21 2:43 Divorce Dolly Parton Jolene: Her greatest hits Braddock/Putman Woodford Music WM CD5638
  11.00-12.00 uur
  22 5:12 American people Tail Dragger American people Jones Delmark DE-728
  23 4:37 Just when I needed you most Dolly Parton The collection Van Warmer Spectrum 982 014 3
  24 4:39 Way west JW Roy Deeper shades Roy Munich Records MRCD 195
  25 4:08 Before the next teardrop falls Dolly Parton The collection Keith/Peters Spectrum 982 014 3
  26 5:04 Iceman Albert Collins Iceman Collins/Smith Pointblank VPBCD 3
  27 3:46 After the goldrush Dolly Parton The collection Young Spectrum 982 014 3
  28 4:03 Brother go ahead and take her Phillip Walker Working girl blues Walker Black Top CD BT-1117
  29 2:24 Silver threads and golden needles Dolly Parton Honky tonk angels Rhodes/Reynolds Columbia 474626 2
  30 5:01 Too little, too late Lonnie Brooks Roadhouse rules Walker/Mirikitani Alligator Records ALCD 4843
  31 4:12 Little sparrow Dolly Parton Little sparrow Parton Sanctuary Records SANCD074


  ⚠️ Meld

 80. Heb inmiddels 3 gratis biertjes, dmv de biertegoed-app.
  Kan dit ook bij Stappie worden verzilverd?

  Heb al een aanbieding van een Heineken-cafe waarvan mijn vr.collega mede-eigenaar is.

  Vermoed dat JJR wel weet hoe die toko heet?


  ⚠️ Meld

 81. Volgens mij was er vandaag ook nogal wat deining bij de passieve voetballers:

  * ADO Den Haag stapt naar de rechter omdat grootaandeelhouder Hui Wang niet aan zijn financiële verplichtingen voldoet. …In de onrustige algemene ledenvergadering hebben commissarissen Martin Toet, Kees Jansma, Wim Deetman en Martin Jol laten weten dat de jaarrekening niet goedgekeurd kan worden zolang Wang niet met het beloofde geld over de brug komt. Omdat Wang noch zijn vervanger aanwezig was bij de algemene ledenvergadering, besloot het viertal de vergadering te verlaten.
  ADO Den Haag heeft de KNVB gevraagd om uitstel voor het indienen van de jaarbegroting. De KNVB heeft nog niet laten weten of ze daarmee akkoord gaat. ADO kreeg eerder ook al een keer uitstel.
  ——-dat met zulke top-commissarissen——–

  * Michael van Praag is in Zeist herkozen als voorzitter van de Nederlandse voetbalbond (KNVB). …”Ik heb dinsdagmiddag met een afvaardiging van clubs uit ere- en eerste divisie gesproken en ik ben daar geschoffeerd op een manier die alle perken te buiten gaat.”

  * De KNVB krijgt voorlopig nog geen opvolger voor de drie maanden geleden vertrokken algemeen directeur betaald voetbal Bert van Oostveen. Tijdens een algemene vergadering betaald voetbal is dinsdag besloten om de benoeming uit te stellen tot de volgende bijeenkomst van profclubs volgend jaar mei.

  De nationale bond wilde eigenlijk Gijs de Jong meteen doorschuiven als opvolger voor Van Oostveen. De oud-competitiemanager is al actief als operationeel directeur. De voorgenomen promotie ging echter niet door omdat veel profclubs het vertrouwen in de raad van commissarissen (rvc) van de KNVB opzegde. En juist de rvc is verantwoordelijk voor de aanstelling van een opvolger van Van Oostveen.

  ***

  Nou, zo kan het wel weer lukken oor dinsdag 29 november 2016.  ⚠️ Meld

 82. Vanaf het lommerrijk gelegen Chateau Rousseau wens ik al mijn linksche en rechtsche vriendjes en vriendinnetjes van het onvolprezen WLZ een bijzonder fijne zaterdagochtend toe.
  :-*:-*:-*


  ⚠️ Meld

 83. Na een intensieve training van 3,5 uur voor de aanstaande Elfstedentocht en een weldadige douche is het nu tijd voor een fijn stukje Muziek Voor Volwassenen. 😀  ⚠️ Meld

 84. De grote kindervriend vereert etablissement stapp’s inn met een bezoekje vanmiddag. Hij heeft een gaatje gebunden in zijn overvolle agenda!


  ⚠️ Meld

 85. W?l een youp vandage

  Oud en wijs
  3 december 2016 Youp van ’t Hek
  Volgens mij heeft iedereen inmiddels de touwtje-uit-de-brievenbus-speech van de geëmotioneerde Jan Terlouw in De Wereld Draait Door gezien en mocht dat niet het geval zijn dan zou ik het nog even doen. Vijfentachtig en zonder autocue. Uit het blote hoofd dus. Zomaar. Op verzoek van Matthijs deed hij zijn zegje. Bij de oude Jan zag je tranen, maar de jonge tafeldame van Matthijs zag ik ook een druppel wegpinken. En terecht. En zij was niet de enige. Het land was ontroerd. Ontroerd door de ware woorden. Oh zo simpel gekozen, maar zo raak. Niks bejaardengeneuzel over vroeger toen alles beter was. Kraakheldere taal over hoop en vertrouwen. En een beetje over vroeger.

  Mooi dat Matthijs de oude Jan de tijd gaf. Hij zat hem niet op de hielen. ⤽Daar is de camera en ga vooral uw gang⤝. Dat zei de presentator. Een verademing. Zo vaak kijk je naar een talkshow waarin een gast net op stoom begint te komen als de presentator een bruggetje maakt naar de volgende patiënt, die een zeer belangrijk boekje heeft geschreven. De gast, die net tot de kern van zijn betoog dreigde te komen, wordt beleefd en vakkundig afgekapt. Nog dodelijker is het als er een filmpje moet worden gestart omdat dat met de redactie is afgesproken. Jaren geleden mocht ik aan een televisietafel iets vertellen over mijn nieuwe theaterprogramma. Ik vertelde waar het over ging. Waarop de presentator zomaar uit het niets over Toon Hermans begon. Hij was toch een van mijn grote voorbeelden? Ik zei dat dat klopte, maar dat dat er nu even niet toe deed. Ik praatte verder en binnen drie seconden begon de presentator ijzerenheinig wederom over Toon. Ik ging stoïcijns door over de inhoud van mijn show. En opeens begon er, zomaar uit het niets, een filmpje met Toon Hermans. En dat sloeg echt van kut op Dirk. Niemand snapte het. Na afloop zei de presentator dat dat filmpje klaarstond en dat ze dat perse wilden laten zien. Hij legde me ook uit dat dat moderne televisie was. Als een betoog te lang duurt dan haken de kijkers namelijk af. Er moet iets gebeuren. Een filmpje of een ander intermezzo. Ik heb de man alleen heel lang aangekeken en besloten zijn programma voortaan te mijden. Het programma heeft zichzelf trouwens op geheel natuurlijke wijze opgeheven. Sindsdien zeg ik dat ik ergens best gast wil zijn, maar dat het onderwerp niet te veel mag worden voorgekookt. Er is niks tegen rust en spontaniteit.

  En daarom was dit zo goed. Niet alleen de ware woorden van die ouwe Jan, maar ook het rustige camerastandpunt waardoor we ons als kijker konden concentreren op zijn fenomenale tekst. We zagen de emotie die de woorden bij hem los maakten. Het applaus was overweldigend. En zo terecht.

  Ik heb de televisie daarna uitgezet om de woorden van de oude, wijze Jan rustig tot me te laten doordringen. Er was televisiegeschiedenis geschreven en ik had even tijd nodig. Veel te bang dat mijn gepeins verstoord zou worden door een of andere Thierry, Rutger of een Jantje Roos. Gewoon even geen zin in.

  Het effect was meteen duidelijk. Jong en oud waren diep in hun hart getroffen. Door alles. Door de woorden uiteraard, maar ook door de toon waarop ze waren uitgesproken. En de blik waarmee hij ons aankeek.

  We waren er aan toe. Na al het zwarte pietengeneuzel, de Geneetjes en Sylvanaatjes, de vrijheid van meningsuitinkjes, de treurige Geertjes en Trumpjes met hun rare haar, de Holleedertjes en al die andere omhooggevallen idioten. Het was tijd voor een autoriteit, een man van statuur, een meneer die niet voor zichzelf sprak, maar voor ons allemaal. Voor de jeugd, dus voor de toekomst. En die ons nog één keer duidelijk uitlegde wat we met de wereld aan het doen zijn. En die ons hoop gaf. En geen ijdele hoop.

  Vlak na de nu al legendarische speech las ik trouwens dat onze koning een nieuw vliegtuig wil omdat de hoedendozen van Max vaak in het gangpad moeten staan en ik las ook dat we van zijn schoonzus Larentien korter moeten douchen. Toen was ik even heel stil en ben ik maar gaan slapen. Wat ik droomde? Huis ten Bosch met een oranje touwtje uit de brievenbus


  ⚠️ Meld

 86. Bedankt voor de Youp, Joppuh.
  Ff een leesgaatje vinden want toevallig vandaag een zaterdag-proefabo op ‘De Sensator’ EN op ‘De Krant desch Volksch’ in….6 weken

  GRATIS

  Daarom dus….maar 6 weken leesstress.
  SPIJT VAN!
  Weet nu al 1000% zeker dat ik niet weer zo dom zal zijn >:(


  ⚠️ Meld

 87. :D:D:D

  Geweldig joppuh, op 3 december 2016 10:38, goedgeiligman bij Stap….in Kerstsfeer haha.

  Ga denk ik maar een stuk of 3 van mijn 9 WEDEROM GRATIS biertegoed glazen verzilveren in de kantine bij onze beregezellige club…helaas niet heel lang (met dit weer) ivm feestje vanavond.


  ⚠️ Meld

 88. Als laatste item haar voornemen om binnen 10 jaar dit continent te verlaten.
  – Waarnaar toe?
  – Naar IJsland. Op termijn is IJsland de veiligste plek om te wonen. IJsland is een grote vulkaan en die stijgt sneller dan de zeespiegel.


  ⚠️ Meld

 89. Geloof er niks van dat ze een prostituee zou zijn. Wel vraagt ze voor vele zaken aandacht die ook aandacht verdienen. Ik heb meerdere interviews van haar beluisterd. Ze inspireert mij zeer zeker.


  ⚠️ Meld

 90. Verbaast me niets dat ze jou inspireert. Inhoudsloos en kwaliteitsarm trutje met holle frazen en inhoudsloos mensen inspireert die ook dol zijn op een dergelijke benadering van zaken die aandacht verdienen. Een soort vrouwelijke Pechtold.


  ⚠️ Meld

 91. de pleelieste van afgeloop’n zoaterdag:

  TIJD TITEL ARTIEST ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  09.00-10.00 uur
  1 3:41 You’ve lost that lovin’ feeling The Righteous Brothers The Best Of Mann/Weil/Spector Verve Records 831 996-2
  2 3:49 Carry on The Veldman Brothers Refuel Veldman eigen beheer
  3 3:06 Soul and inspiration The Righteous Brothers The Best Of Mann/Weil Verve Records 831 996-2
  4 4:37 A change is gonna come Storyville Bluest Eyes Cooke November Records NRD – 1107
  5 2:36 Hold on I’m coming The Righteous Brothers The Best Of Hayes/Porter Verve Records 831 996-2
  6 4:27 Blue lights go down Monkeyjunk Time to Roll Diteodoro/Marriner/Sobb/Wilson Stony Plain SPCD 1394
  7 3:38 Unchained melody The Righteous Brothers The Best Of Zaret/North Verve Records 831 996-2
  8 3:50 I’m not ashamed Snooks Eaglin Soul’s Edge Robey Black Top CD BT-1112
  9 4:18 Drown in my own tears The Righteous Brothers The Best Of Glover Verve Records 831 996-2
  10 3:35 I want your love Mark Hummel Heart of Chicago Peery Tone-Cool Records TC 1158
  11 2:16 In the midnight hour The Righteous Brothers The Best Of Cropper/Pickett Verve Records 831 996-2
  12 4:55 It’s all your fault Magic Sam Black Magic Fulson Delmark DD-620
  10.00-11.00 uur
  13 3:09 Harlem shuffle The Righteous Brothers The Best Of Nelson Verve Records 831 996-2
  14 13:18 I’m trying Blind Side Blues Band Messenger of the Blues Mike & Linda Onesko Roadrunner Records RR 8898-2
  15 3:25 I just want to make love to you The Righteous Brothers The Best Of Dixon Verve Records 831 996-2
  16 2:18 Union Hall Jon Butcher Positively the Blues Butcher/Schultz Roadrunner Records RR 8899-2
  17 2:39 Georgia on my mind The Righteous Brothers Greatest Hits Carmichael/Gorrell Verve Records 823 119-2
  18 3:34 The hunter Monkeyjunk Time to Roll Jones/Wells/Jackson Jr./Dunn/Cropper Stony Plain SPCD 1394
  19 2:21 You’ll never walk alone The Righteous Brothers Greatest Hits Hammerstein/Rodgers Verve Records 823 119-2
  20 6:48 Prisoner Joe Bonamassa Dust Bowl Lawrence/Desautels Provogue Records PRD 73333 2
  21 2:33 Guess who The Righteous Brothers Greatest Hits Belvin Verve Records 823 119-2
  22 4:07 Take it to the limit Etta James Deep in the night Meisner/Frey/Henley Bullseye Blues CD BB 9579
  23 2:36 The great pretender The Righteous Brothers Greatest Hits Ram Verve Records 823 119-2
  24 4:02 Got my eyes on you Lurrie Bell Blues had a baby Smothers Delmark DE-736
  25 5:11 Mr. Collins, Mr. Collins Albert Collins Iceman Collins Pointblank VPBCD 3
  11.00-12.00 uur
  26 2:33 Will you love me tomorrow The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Goffin/King Universal Music 543 657-2
  27 3:45 I smell trouble Ike and Tina Turner Bold Soul Sister – The best of the blue thumb recordings Robey Hip-O Records HIPD-40051
  28 3:32 I believe The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Drake/Graham/Stillman/Shirl Universal Music 543 657-2
  29 2:00 Lover please come back Arthur Alexander You better move on Swan Hoodoo Records 263502
  30 2:45 Let it be me The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Becaud/Delanoe/C.Mann/B.Mann Universal Music 543 657-2
  31 5:39 Can’t call you baby Monkeyjunk Time to Roll Diteodoro/Marriner/Sobb/Chaffey Stony Plain SPCD 1394
  32 2:42 Save the last dance for me The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Pomus/Shuman Universal Music 543 657-2
  33 4:11 Parchman farm blues Rory Block Keepin’ outta trouble White Stony Plain SPCD1393
  34 2:49 Ebb tide The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Maxwell/Sigman Universal Music 543 657-2
  35 4:05 Shuffletown Joe Henry Shuffletown Henry A&M Records 395 315-2
  36 2:12 The white cliffs of Dover The Righteous Brothers Classic Righteous Brothers – The Universal Masters Collection Kent/Burton Universal Music 543 657-2
  37 6:51 Please don’t dog me Magic Slim & the Teardrops Snakebite Holt Blind Pig Records BPCD 5060


  ⚠️ Meld

 92. Ie ebt niet allenig ’n dickplate veur de kop ‘eer Assendörper, maer ok ’n skoffel?rm en sinds kört ok ’n platte nöze.
  Foi foi foi toch, ie bint mi-j d’r ientie eur… 😮


  ⚠️ Meld

 93. Fijne muziek bij Derksen. Pleelieste kump nog maar we weten al dat The rolling Stones met hun nieuwe album blue and lonesome album van de week is! :D:D:D


  ⚠️ Meld

 94. Een leuke youp vandaag maar dat komt omdat het over de deze week ons ontvallen Peter van Straaten gaat. ..:D:D

  Peter de Grote
  Youp van ’t Hek
  9 december 2016 om 22:22

  Jaren geleden luisterde ik op de terugweg van een voorstelling naar Met het oog op morgen op de radio. De presentator van dienst was de EO-coryfee Tijs van den Brink en hij deed dat goed. Tegen het eind van de nogal brave uitzending belde hij met de tekenaar Peter van Straaten, van wie net een boek met erotische prenten was verschenen. Een geestig boek met broeierige tekeningen waarop mensen op de meest mogelijke en onmogelijke plekken opgewonden met elkaar in de weer waren. Of juist niet opgewonden, waardoor de tekeningen nog schrijnender werden. En geestiger. Er ontstond een van de leukste gesprekken die ik ooit op de radio gehoord heb. Kwam door de fantastische combinatie van de diepgelovige Tijs en de altijd rustige Peter.

  Tijs wilde van Peter weten waarom hij die tekeningen had gemaakt. Aan de toon van zijn vragen hoorde je dat de godvrezende presentator niet heel erg enthousiast was over de in zijn ogen ronduit vieze plaatjes. Vrees ook dat hij dat van zijn god niet mocht zijn. In elk geval niet van zijn zwartekousendominee. Tijs begreep niet waarom Peter al die viezigheid getekend had. En Peter begreep de vragen van gereformeerde Tijsje niet. Hij snapte niet wat Tijs er vies aan vond. Op zijn altijd aimabele toon bleef de tekenaar heel beleefd reageren op de vragen van Tijs, die het gewoon een smerig boek vond. Maar het was geen smerig boek. Althans dat vond Peter. En Peter had gelijk. Het was een geestig boek. Een knipoog naar onze benauwde seksuele moraal en ook een glimlach naar de pornografie. Je zag mensen tijdens slaapverwekkende vergaderingen onder tafel druk in de weer. Niet in gedachten, maar in het echt. Van die plaatjes waar je hard om moet lachen. Vooral omdat ze door Peter getekend zijn. Mooi gekrast en zo droevig leuk. Eenzame zielen, onmachtige tobbers, uitgebluste stellen, grijze kantoormuizen, kortgeknipte overgangsmutsen en ga zo maar door. In de gewone tekeningen van Peter zijn ze al jaren meedogenloos leuk, maar als hij zijn personages ook nog eens in opgewonden standjes toont dan wordt het dubbel treurig.

  En drie keer zo grappig. Maar als je dan aan een gereformeerde presentator moet gaan uitleggen wat er geestig aan is, wordt het ingewikkeld. Maar voor mij, iemand die gek is op mooie misverstanden, waren het gouden radiominuten. Peter van Straaten, decennialang de absolute koning-keizer-admiraal van onze droefgeestigheid, moest aan een gereformeerde fatsoensrakker uitleggen wat er leuk was aan zijn erotische plaatjes. En Peter deed dat niet. Hij legde zijn werk niet uit. Hij liet de vragen onbeantwoord en dat maakte het gesprek per seconde spannender. Bij mij liepen de tranen van het lachen over mijn wangen en je zag Tijs zweten in zijn Hilversumse studiootje. Kwam door de glorieuze Peter die die ronduit wanhopige Tijs weigerde te snappen. Wat was er nou vies aan seks? Niks toch?

  tekst gaat verder onder advertentie

  tekst gaat verder onder advertentie
  Het mooie van de dialoog was dat je Tijs steeds meer hoorde wegzakken in zijn fatsoensmoeras. Want inderdaad: wat is er vies aan seks? Tijs wist het zelf ook niet. Die maakte natuurlijk ook wel eens een bevrijdend wipje met mevrouw Van den Brink. En opeens zag ik zijn preutse echtgenote gebogen over een middeleeuwse statenbijbel staan, terwijl de presentator??

  Dat pornografische beeld kwam niet door Peter, maar door Tijs, die maar krampachtig vragen bleef stellen aan de uiterst kalme tekenaar. Wat bedoelde hij nou toch met die vieze plaatjes? Wat was er nou leuk aan? Waar was het goed voor?

  Tijs wist het niet, maar die aardige Peter wist het ook niet. Hij tekende omdat het leuk was. Zei hij ook altijd: het moest wel leuk zijn. En óf hij leuk was! Nooit gemeen leuk. Het was droef leuk. Schrijnend leuk. Prachtig leuk. Je had mededogen met al zijn dronkelappen en eenzame vrouwen van middelbare leeftijd. Dat kwam door de manier waarop hij ze op papier zette. Net als in zijn politieke prenten. Niemand die zo goed een meelijwekkende Wilders neer kon zetten als Peter van Straaten. Je vond Geertje meteen zieliger dan je hem normaal al vond. Humor die je aan niemand uit kan leggen. Domweg omdat-ie niet uitgelegd hoefde te worden. Elke tekening was kraakhelder. En daarom was het gesprek tussen Tijs en Peter zo onbedaarlijk amusant.


  ⚠️ Meld

 95. Ga het lezen. Succes verder met het ophemelen van een gestoorde kunstenaar die zelfs de kleren uittrekt om onder de aandacht te komen. Eng wijf is het.


  ⚠️ Meld

 96. Een artistieke Sylvana inderdaad. Kleuren en knippen op een school voor grote mensen, dat noemen we kunstacademie en dan mee gaan praten over asielzoekers en immigratie. Rare mensen. Ik denk niet dat tinkebell een huis heeft zoals Sylvana van zes ton hypotheek, kapperschool en balletschool niet afgemaakt en wel mee willen praten over politiek.

  GGZ is aan het bezuinigen en dat merk je direct.


  ⚠️ Meld

 97. De pleelieste van afgeloop’n zoaterdag.
  Uitzending: 9.00-12.00 uur DATUM: 10-12-2016
  TIJD TITEL ARTIEST ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  1 2.18 I just wanna make love to you The Rolling Stones The Rolling Stones (England’s newest hit makers) Dixon ABKCO Records 882 316-2
  2 6.32 It makes no difference The Band Testimony Robertson Universal Music 6 02557 18672 7
  3 2.35 Carol The Rolling Stones The Rolling Stones (England’s newest hit makers) Berry ABKCO Records 882 316-2
  4 3.14 Dolphins Tim Buckley Wings: the complete singles 1966-1974 Neil Omnivore 101433
  5 2.02 You can make it if you try The Rolling Stones The Rolling Stones (England’s newest hit makers) Jarrett ABKCO Records 882 316-2
  6 3.26 Promises to break Ana Egge Say that now Egge Grace Records SM201602
  7 3.07 Blue and lonesome The Rolling Stones Blue and lonesome Jacobs Polydor 5714942
  8 10.23 I’ve been working Van Morrison Moondance Morrison Warner Music 8122796384
  9 2.46 Mercy, mercy The Rolling Stones Out of our heads Covay / Miller ABKCO Records 882 320-2
  10 3.20 Ain’t it the truth Billy Joe Royal Cherry Hill Park Royal Sony Music 8 88750 91362 3
  11 2.25 That’s how strong my love is The Rolling Stones Out of our heads Jamison ABKCO Records 882 320-2
  12 2.35 I’m sorry Brenda Lee The Brenda Lee Story (her greatest hits) Albritton / Self Not Now Music NOT3CD240
  13 1.59 Good times The Rolling Stones Out of our heads Cooke ABKCO Records 882 320-2
  14 3.50 The magic of Sam Ronnie Earl Now my soul Earl Stony Plain SPCD 1298
  15 3.28 Leave my girl alone Buddy Guy Stone Crazy Guy Chess CD RED 6
  16 3.09 Cry to me The Rolling Stones Out of our heads Russell ABKCO Records 882 320-2
  17 3.25 Take me back Blues Image Red white and Blues Image Correll Collectables COL-cd 7808
  18 1.34 She said yeah The Rolling Stones December’s Children (and everybody’s) Sonny Bono / Jackson ABKCO Records 882 321-2
  19 2.34 Forever The Mojos Every thing’s allright Wilkinson Deram 820 962-2
  20 3.27 You better move on The Rolling Stones December’s Children (and everybody’s) Alexander ABKCO Records 882 321-2
  21 4.30 Bird on a wire Loenard Cohen Greatest Hits Cohen Columbia CD 32644
  22 4.30 Everybody knows about my good thing The Rolling Stones Blue and lonesome Grayson / Horton Polydor 5714942
  23 4.54 The Drifter Gene Clark & Carla Olson So Rebellious a lover Olson / Read Razor & Tie FIEND CD 89
  24 3.00 Everybody needs somebody to love The Rolling Stones The Rolling Stones, Now! Burke / Wexler ABKCO Records 882 318-2
  25 3.59 Ain’t no promise Jann Browne Count me in Browne / Bames Red Moon Records RM-CD 1010
  26 2.12 Pain in my heart The Rolling Stones The Rolling Stones, Now! Naomi Neville ABKCO Records 882 318-2
  27 7.10 Blues for J Ronnie Earl Now my soul Smith Stony Plain SPCD 1298
  28 5.56 Come back baby Etta James Matriarch of the blues Charles Private Music 01005-82205-2
  29 3.06 Little red rooster The Rolling Stones The Rolling Stones, Now! Burnett / Dixon ABKCO Records 882 318-2
  30 3.23 Save the last dance for me Joe Grushecky Somewhere east of Eden Pomus / Shuman Warner Music 535518-2
  31 3.03 Around and around The Rolling Stones 12 X 5 Berry ABKCO Records 882 317-2
  32 3.27 Delilah Teddy Thompson Bella Thompson Verve Forecast BOO14672-02
  33 3.30 It’s all over now The Rolling Stones 12 X 5 Womack / Womack ABKCO Records 882 317-2
  34 2.38 I walk the line Shelby Lynne Tough all over Cash EPIC 460066
  35 3.32 Little rain The Rolling Stones Blue and lonesome Abner / Reed Polydor 5714942
  36 6.38 Gambler’s roll Stevie Nimmo Sky won’t fall Haynes / Neal Manhaton Records HATMAN 2041
  37 2.47 Under the boardwalk The Rolling Stones 12 X 5 Resnick / Young ABKCO Records 882 317-2
  38 5.48 Crazy woman Magic Slim Black Tornado Holt Blind Pig BPCD 5046
  39 2.05 If you need me The Rolling Stones 12 X 5 Pickett / Sanders ABKCO Records 882 317-2  ⚠️ Meld

 98. en de pleelieste van afgeloop’n zoaterdag!

  TIJD ARTIEST TITEL ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  09.00-10.00 uur
  1 3:50 Just two guys I wish for christmas a world without fear I wish for christmas (a world without fear) C. Houtman / P. van Schie PROMO
  2 2:49 Piet Veerman Midnight cowboy Back to you R. Goodrum Sony 88985391982
  3 3:53 Old crow medicine show Wagonwheel Best of B. Dylan Nettwerk PROMO
  4 4:36 Piet Veerman Me and Bobby McGee Back to you K. Kristofferson / F.Foster Sony 88985391982
  5 4:14 Courtney Marie Andrews Honest life Honest life C.M. Andrews Loose PROMO
  6 3:47 Piet Veerman Blue bayou Back to you J. Melson / R. Orbison Sony 88985391982
  7 2:17 The Cactus Blossoms Stoplight kisses You’re dreaming J. Torrey Redhouse records RHR CD 293
  8 4:56 Piet Veerman I don’t want to talk about it Back to you D. Whitten Sony 88985391982
  9 3:21 Worry Dolls Endless road Go get gone Worry Dolls Bread & Butter BREAD009CD
  10 3:00 Piet Veerman Green green grass of home Back to you C. Putman Sony 88985391982
  11 3:00 The Black Marble Selection These eyes adhere Greener than the other side V2 PROMO
  10.00-11.00 uur
  12 3:08 Piet Veerman Blowin’ in the wind Back to you B. Dylan Sony 88985391982
  13 4:14 De hijgende herten Unchained melody Muziek uit de jaren 50-60 A. North / H. Zaret PROMO
  14 3:23 Piet Veerman Good year for the roses In between J. Chesnut Sony 88985391982
  15 5:15 Albany Down Like a bullet The Outer Reach Albany Down PROMO
  16 3:03 Piet Veerman My special prayer In between W. Scott Sony 88985391982
  17 5:25 Young gun silver fox Long way back West end coast Platss GO! GO 70424
  18 3:00 Piet Veerman Arms of Mary In between L. Sutherland Sony 88985391982
  19 3:25 The Cactus Blossoms You’re dreaming You’re dreaming J. Torrey Redhouse records RHR CD 293
  11.00-12.00 uur
  20 4:40 Piet Veerman No regrets In between T. Rush Sony 88985391982
  21 5:18 Chris Robinson Brotherhood Sweet sweet lullaby If you lived here, you would be home by now Chris Robinson Brotherhood Megaforce records PROMO
  22 3:17 Piet Veerman Together again In between B. Owens Sony 88985391982
  23 3:26 The Lachy Doley Group Too late Conviction L. Doley PROMO
  24 3:37 Piet Veerman Always on my mind In between M. James / J. Christopher Sony 88985391982
  25 3:10 The Mojos Seven daffodils Everything’s al’right Hays / Moseley DERAM 820 962-2
  26 3:02 Piet Veerman You’d better move on Dreams (to remember) A. Arthur Sony 88985391982
  27 3:27 Van Morrison Into the mystic Moondance Van Morrison Warner 8122796384
  28 2:46 Piet Veerman Under the boardwalk Dreams (to remember) A. Resnick / K. Young Sony 88985391982
  29 3:17 The Cactus Blossoms If I can’t win You’re dreaming J. Torrey Redhouse records RHR CD 293
  30 4:06 Piet Veerman I’ve got dreams to remember Dreams (to remember) O. Redding Sony 88985391982
  32 5:27 Tom Russell The kid from Spavinaw Modern art G. Russell Hightone Records HCD8154
  33 3:24 Piet Veerman Stand by me Dreams (to remember) B. King Sony 88985391982
  34 2:49 Arthur Conley Otis sleep on Soul Directions A. Conley ATCO 81227946173


  ⚠️ Meld

 99. Joepie. .de youp van vandage!:D:D

  De nieuwe Messias
  24 december 2016 Youp van ’t Hek
  Redt die lieve Tijn met zijn nagellakactie dit jaar Het Glazen Huis? Mijn gevoel zegt van wel. Had steeds het idee dat de boel in Breda niet echt van de grond kwam. Dat Nederland de hongerjocks liet stikken. Serious Requestmoe. Maar het kan ook zijn dat het aan mij lag. Dat ik met mijn bijna voltooide leven niet meer bij de doelgroep hoor. Dan gaan dingen langs je heen.

  Waarom het volk niet meer wil? Geen idee. Misschien wel door de uitgelekte salarissen van de Hilversumse plaatjespraters. Dat men denkt: jullie kunnen dat bedrag voor die longontsteking ook wel onderling ophoesten. Een keer in de studio met de pet rond en heel Afrika kucht niet meer.

  Maar opeens werd Het Glazen Huis toch een succes. In een klap waren alle ogen gericht op het kleine zieke mannetje met zijn nagellakactie. Het ventje dat een groot drama meemaakt. Hij en zijn ouders staan aan de vooravond van een ondraaglijke periode. Afgelopen donderdagavond hoorde ik een aardige kinderoncoloog op mijn autoradio uitleggen hoe kansloos het kereltje is. Ongeveer twintig kinderen per jaar worden door dit noodlot getroffen. Ik kwam net uit een nogal uitbundige voorstelling in Apeldoorn en in een keer stond het huilen me nader dan het lachen. Mijn voorruit bevroor. Ik moest eruit om te krabben. Welke god, Jahweh of Allah laat zo??n klein onschuldig jongetje zo jong vertrekken? Veel gelovigen hebben hier een antwoord op. Ik niet.

  Maar die lieve Tijn heeft in een paar dagen tijd een miljoen euro bij elkaar gelakt. Of laten lakken. Zelfs Geert Wilders deed mee. Hoewel ik even dacht dat het bij hem geen nagellak was maar bloed. Bloed waarmee hij deze week op nogal smakeloze wijze een foto van Angela Merkel had besmeurd. Zij zou dat bloed aan haar handen hebben omdat de godsdienstpsychopaat, die de aanslag pleegde op de Berlijnse Kerstmarkt, zo goed als zeker een asielzoeker was. En dat die hier zijn dat is de schuld van Angela en haar elitekameraden. Geertje gaat altijd lekker kort door de bocht. Zo kort dat Halbe, Thierry en Jantje Roos hem niet uit het oog verliezen. Op de een of andere manier was de foto van die gecoiffeerde waterstofperoxidemozart met zijn rood gelakte nageltjes ook wel weer geestig. Hij had zo in de slecht verlichte vitrine van een ranzig travestietententje in een zijsteeg van de Hamburgse Reeperbahn kunnen hangen. Als schlagerzanger van pikante liedjes.

  Maar ik wil terug naar Tijn met zijn nagellakactie. Hij hoopte daarmee honderd euro op te halen en voor hij het wist stond de teller op een doordeweekse bankiersbonus van meer dan een miljoen. Voor het goede doel! Een onvoorstelbaar mooi succes. En ook het toppunt van cynisme: hij redt met dit geld duizenden kinderen van een verschrikkelijke dood en zal zelf kansloos de strijd verliezen. Nogmaals: welke god bedenkt dit?

  Ondertussen maakt dit nagellaksprookje me wel heel vrolijk. Dat het gebeurt! Zeker in deze tijd waarin allerlei twitteridioten en facebookdebielen met elkaar discussiëren of Zwarte Piet wel of niet in de levende kerststal thuishoort. En wat zijn taak daar is? Moet hij de schoorsteen vegen of een van de drie koningen zijn? En mag de kerststal nog wel kerststal heten? Of moet hij eindejaarshonk genoemd worden? En is de Maria-figuur niet te moederrolbevestigend? Is een negroïde homo niet een realistischer beeld in 2016? Of gewoon twee Jozefen met Maria als draagmoeder? En die interessante meningendiarree tikken ze allemaal driftig op hun mobieltjes. Dat vind ik nog het meest aandoenlijke beeld van de discussie. Dat zwijgende toetsen van die stakkers.

  En ondertussen komt de kansloze Tijn van zes jaar oud en die klaart voor hij ons gaat verlaten nog even een klusje van meer dan een miljoen. Ondertussen vraag ik me oprecht af: Is dit mannetje niet gewoon de nieuwe Messias? Een kereltje dat door zijn vader in de hemel naar de radeloze aarde is gestuurd? Gewoon om orde op zaken te stellen en ons onze grote monden te snoeren. Om onze tablets en mobieltjes heel even het zwijgen op te leggen. En dit alles onder het motto: Geen woorden maar daden. En eigenlijk nog belangrijker na deze gewelddadige week: geen moorden maar daden. Ja, de kleine Tijn komt ons verlossen. Hij is de nieuwe Messias


  ⚠️ Meld

 100. In de hoop dat deze posting over komt, omdat ik inmiddels een gebruikersnaam EN een mailadres ban heb:

  Het (ook al) uitgeklede woord “liefde” door allerlei geluksgoeroes die er hun zakken mee vullen.

  -uit je comfortzone durven gaan
  -jezelf zoeken
  -focussen
  -respect
  -flexibiliseren

  etc etc zijn ook zulke woorden, volgens mij.
  Wel slim, als je zo makkelijk je zakken vult.


  ⚠️ Meld

 101. Ed, dit heb ik je echt al even geleden geantwoord op het WVF-topic:

  Bericht door Gebande, op 7 januari 2017 13:54
  Heb al die jaren uitsluitende onder eigen naam gepost Ed, uit principe. Maar dit moet, helaas. Geef ik ook aan in antwoord op jouw vraag op het CL.
  Heb inmiddels een gebruikersnaam-ban EN een mailadres-ban smilies/shocked.gif

  Als dit blijft staan, kan ik misschien antwoorden.
  Maar je bent dus geen Berkum-fan?
  dickBericht door Gebande, op 7 januari 2017 13:56
  smilies/smiley.gif Was het dus maar een slachtofferrol. Een rol die ik me dus nooit en tenimmer zou aanmeten. Dacht dat je me toch een beetje was leren kennen. Zal je gebrek aan empathie wel zijn.

  Weet je nog dat dit topic over WVF ging?
  WVF die o.a.2 jongens op het punt van doorbreken aanleverde bij PEC smilies/cheesy.gif


  ⚠️ Meld

 102. Joppuh en dick: Schizofrenie is een ernstige ziekte. Te gek voor woorden dat jullie daar zo jolig over doen, zelfs bovenmatig alcoholgebruik is daarvoor geen excuus! Echt schandalig naar alle mensen die direct of indirect met deze aandoening te maken hebben, ga je schamen!!!!>:(


  ⚠️ Meld

 103. Sprak Hendrik bij Las Rosas….hij gaat (duurt even…want er moet nog veel gebeuren) gewoon zijn 4e Horeca-pand in Zwolle openen 😀

  Hij ging bij ons in Stadshagen wel gewoon failliet met D’elifrance.
  Wel weer lachen trouwens.


  ⚠️ Meld

 104. Ik ga het nog n keer uitleggen. ..
  Mijn reactie was niet bedoeld om geesteszieke mensen te kwetsen maar puur mild ironisch naar Dick bedoeld vanwege de vele nicks die hij gebruikt .:)
  Ed038..nogmaals sorry als dit anders overkwam.


  ⚠️ Meld

 105. Vraag het de redactie na 14 reacties vergrendeld door Arjan vd zee na vermeende grove reacties !
  Bepaald een gemiste kans na een in eerste instantie toch lofwaardig initiatief!


  ⚠️ Meld

 106. @ Joppuh, aardige commotie, over de Youp van deze week (die wij niet goed genoeg vonden voor plaatsing). Wendy vliegt voor haar man in de bres…een korte tweet-wisseling zag ik op de site van laatstgenoemde in 17:36.


  ⚠️ Meld

 107. Vind het een beetje meewarig als de partner van een aangevallen persoon besluit ineens de zegsman/-vrouw te moeten zijn. Zou het ook absoluut niet willen.
  Helemaal geen aandacht aan besteden was misschien beter geweest.
  Maar iedereen moet natuurlijk zelf weten hoe hij/zij reageert. Ben het wel eens met Youp over ‘emo-tv’.


  ⚠️ Meld

 108. De rust lijkt wedergekeerd op WLZ. Tijd voor een definitieve terugkeer ?

  U2 trouwens naar Amsterdam Dick, de kaartverkoop begint 16 januari.


  ⚠️ Meld

 109. @ Gezellig, heb vano aardig wat deining kunnen veroorzaken bij vrienden, familie en veel collega’s. Wij zitten maandag 10 uur paraat voor kaartjes.
  Voor veruit de beste band ter wereld. 30 jaar na hun beste album. Die centraal staat iin het concert in de Mokumse ArenA 27 juli.

  En jij?


  ⚠️ Meld

 110. @Dick, ik ben dan al op vakantie (reeds geboekt). :(:(
  Enige gezelligheid kan geen kwaad in dit door populisme geteisterde land.
  idem dito op dit blog. Die verplichte login heeft gelukkig diverse trollen weggejaagd. Goede move.


  ⚠️ Meld

 111. De pleelieste van afgeloop’n zoaterdag! :D:D:D

  09.00-10.00 uur
  1 3:13 Young girl Gary Puckett and the Union Gap The 60s summer album Fuller Crimson CRIMCD586
  2 2:10 Dimples John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker/Bracken Shout 82666311289
  3 2:20 Flowers on the wall The Statler Brothers The 60s summer album De Witt Crimson CRIMCD586
  4 2:26 No shoes John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker Shout 82666311289
  5 2:51 Working in a coalmine Lee Dorsey The 60s summer album Toussaint Crimson CRIMCD586
  6 2:33 Boom boom John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker Shout 82666311289
  7 6:26 Willow Springs Michael McDermott Willow springs McDermott Pauper Sky Records 888295429788
  8 3:00 One bourbon, one scotch, one beer John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker Shout 82666311289
  9 4:15 Piece of my heart Janis Joplin The 60s summer album Ragovoy/Berns Crimson CRIMCD586
  10 4:31 I’m in the mood John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker/Besman Shout 82666311289
  11 2:52 Devil woman Marty Robbins The 60s summer album Robbins Crimson CRIMCD586
  12 3:02 The road is rough John Lee Hooker The definitive collection Hooker/Josea Metro METRCD005
  10.00-11.00 uur
  13 2:28 Captain of your ship Reparata and the Delrons The 60s summer album Young/Yardley Crimson CRIMCD586
  14 6:42 Don’t look back John Lee Hooker Anthology 50 years Hooker Shout 82666311289
  15 2:52 Ain’t got no/I got life Nina Simone The 60s summer album Rado/Ragni/MacDermot Crimson CRIMCD586
  16 2:35 Solid sender John Lee Hooker The definitive collection Hooker Metro METRCD005
  17 4:39 One minus one Michael McDermott Willow springs McDermott Pauper Sky Records 888295429788
  18 3:31 It serves me right to suffer John Lee Hooker The definitive collection Mayfield Metro METRCD005
  19 2:18 Daydream The Lovin’ Spoonful The 60s summer album Sebastian Crimson CRIMCD586
  20 4:36 Boogie chillen John Lee Hooker The best of friends Hooker/Besman Pointblank VPBCD49
  21 3:13 Fresh garbage Spirit The 60s summer album Ferguson Crimson CRIMCD586
  22 6:42 I cover the waterfront John Lee Hooker The best of friends Hooker Pointblank VPBCD 49
  23 3:03 Neon rainbow The Box Tops The 60s summer album Thompson Crimson CRIMCD586
  11.00-12.00 uur
  24 4:46 Chill out John Lee Hooker The best of friends Hooker/Santana/Thompson Pointblank VPBCD 49
  25 2:52 Painterman The Creation The 60s summer album Philips/Pickett Crimson CRIMCD586
  26 5:09 The healing game John Lee Hooker Don’t look back Morrison Pointblank VPBCD 39
  27 2:24 Over under sideways down The Yardbirds The 60s summer album Beck/Dreja/McCarty/Relf/Samwell-Smith Crimson CRIMCD586
  28 3:48 Frisco blues John Lee Hooker Don’t look back Hooker Pointblank VPBCD 39
  29 3:25 Willie rain Michael McDermott Willow springs McDermott Pauper Sky Records 888295429788
  30 4:26 Susie John Lee Hooker Mr Lucky Hooker Silvertone Records ZD75087
  31 3:50 Rainbow valley Love Affair The 60s summer album Cason/Gayden Crimson CRIMCD586
  32 3:22 Crawlin’ kingsnake John Lee Hooker Mr Lucky Hooker Silvertone Records ZD75087
  33 2:13 Like I do Maureen Evans The 60s summer album Ponchielli Crimson CRIMCD586
  34 10:15 Never get out of these blues alive John Lee Hooker Never get out of these blues alive Hooker MCA Records MCAD 31361


  ⚠️ Meld

 112. Vond ze allemaal, op eigen unieke wijze, wel tof dezer dagen:

  -Javier Guzman
  -Daniël Arends
  -Jochem Myjer
  -Claudia de Breij

  Mijn voorkeur gaat toch uit naar de show van de laatste.
  Of heb ik nog wat gemist 😮

  Jiskefet net weer ff in DWDD 😀


  ⚠️ Meld

 113. Eerder deze week was ik lovend over de redactie. Maar. Ik merk en zie dat je weer vrij kan reageren op deze website. Daarom zal je mij voorlopig niet zien op deze plaats.


  ⚠️ Meld

 114. Hoi Harry, lovend waren we allemaal geloof ik. Heel vreemd dat (een deel van?) de reactie deze keuze maakt. En waarom?

  Heb er (ff?) geen zin meer in en als het weer wordt zoals in december, vrees ik dat meerdere partijen er zo over denken. Adverteerders misschien?


  ⚠️ Meld

 115. Ik heb geen illusies. Eddie, Ed038, Edo038, Eddo038 enz. enz. heeft zich na een periode dat hij zich niet wilde registreren (want dan geeft hij zijn personage prijs) alweer gemeld.

  Tip: negeer de persoon!!


  ⚠️ Meld

 116. Dick: een van de huisregels is dat je personen niet persoonlijk aanvalt.Ik jouw post van gister 21.31 doe je dat wel. Vind ik niet zo slim. Pas maar op, straks heb je weer een ban.


  ⚠️ Meld

 117. Zou een reden van de enorme omslag in redactie-voeren in een dag of 3 tijd….. “Nuchtere Nederlandsche eigenwijzigheid kunnen zijn?”

  Feit is dat Arjan daar met zijn dame zit. En vast een aardig stempel op de redactievoering kan uitoefenen.

  Maar de zondag ingezette redactievoering heeft zich toch (al over zeer vele jaren) bewezen…. kijk eens hoe er NU AL weer wordt getrolt :'(


  ⚠️ Meld

 118. Mooi, net DWDD …ook Willem van Oranje (vader des vaderlands) blijkt nu een egocentrische hufter te zijn geweest.

  Voorvechter republiek en vrijheid…. hij wou gewoon dictator zijn…..supervage familie, zeker ook de aanhang, door de jaren heen.


  ⚠️ Meld

 119. Ff luisteren dan. Is en mooie song. En ik ben ook liefhebber van het solo werk van John Watts. .de zanger heeft een paar prachtige solo albums afgeleverd! 😉


  ⚠️ Meld

 120. Youp van het Hek is dat die fragiele stumper met zijn zielige geintjes die nergens op slaan.Wat is die vent slecht zeg echt slecht.Je hebt een goede smaak Dick.Zag ik jou nou gisteren als een landloper in wc Aa-landen lopen Dick?


  ⚠️ Meld

 121. @Dick

  Je doet je naam daadwerkelijk eer aan. Je haalt mensen door het slijk en je geniet er overduidelijk van. Onder een artikel over voetbal lekker strooien met namen en termen als ‘insiders’. Hier noem je mij ‘zijn dame’ terwijl je loopt te janken over smaad en laster.

  Na de talloze mails met ’tips’ die je tot in de treure aan de redactie en individuele redactieleden hebt gemail, heb ik dit keer een tip voor jou.

  Ga eens naar de winkel en koop een spiegel. Je predikt volwassen gedrag? Ga deze preken dan eerst eens voor de spiegel oefenen. Wellicht dat je dan wel inziet dat je houding en gedrag werkelijk te triest is voor woorden.

  Groet Pamela van der Zee


  ⚠️ Meld

 122. Ja, d’r wordt wat afgetrolld tegenwoordig hier. Ik vond het wle een goede ontwikkeling dat je aleen nog maar kon reageren als je aangemeld bent, maar dat is blijkbaar weer teruggedraaid. Naar het waarom kan ik slechts gissen.
  Evenzo als ik het jammer vind dat om voor miji onduidelijke redenen het “vraag het de redactie” topic, wat op zich een heel goed initiatief was, zo snel weer gesloten werd.


  ⚠️ Meld

 123. Joppuh, het moet na boven staande reactie van 10:20 toch wel duidelijk zijn, wie hier doormiddel van talloze mails met “tips” aan de redactie, het forum verziekt doormiddel van troll gedrag.


  ⚠️ Meld

 124. Mijn opmerking over troll gedrag is meer in het algemeen bedoeld en dat het behoorlijk toegenomen is. Het gaat niet over één specifiek persoon. Ik betreur dass ontwikkeling.


  ⚠️ Meld

 125. Goeiemorgen GJ. Uh, heb aardig gepost hoor de afgelopen dagen. Kijk je niet verder dan het ChatLog lang is 😮

  Ben het helemaal eens met Joppuh en niet met Pam, maar ik kan me haar reactie voorstellen. Grotendeels uit onwetendheid. Niet waard om een discussie over te voeren.

  Wou jij nog een relevant onderwerp aandragen GJ?

  De samenstelling van de redactie bijvoorbeeld?
  Zie jouw naam, die van Arjan en Pamela niet meer staan. Doen jullie dat niet meer?
  Weet jij bijvoorbeeld wat de reden is van het al weer 3 of 4x wisselen van redactiebeleid in 2017?


  ⚠️ Meld

 126. @ GJ, tja 17:21 is een trol die al sinds jaar en dag lappen tekst kopieert op het PL. Zijn nicks zeggen toch wel genoeg:

  * VVD-er
  * Ex-VVDer
  * Real Eagle (ja hij provoceert bewust met het woord Eagle in zijn naaM)
  net als andere trollen: geen aandacht geven. Daar hunkert ie immers naar.

  Hij heeft volgens mij nog 2 nicks gehad, maar da’s niet belangrijk genoeg.

  Werkzuh!


  ⚠️ Meld

 127. Dick, ik heb even in het politieke log gekeken maar jij bent ook iemand van het kopiëren en plakken. Kijk eerst even in de spiegel en ga dan pas oordelen over andere personen. PS die nicknames doen mij niks, jij had er ook het handje van om onder andere Nicks te reageren ondanks als je op je naam klikte dat je kon zien dat jij het was.


  ⚠️ Meld

 128. @Dick

  Zou je mij Pamela willen noemen, Pam is voor mijn insiders waar jij niet toe behoort. Wie is er onwetend? Jij of ik? De zin is nl 2 kanten op uit te leggen en ik wil het liever niet zelf invullen.

  Je wilt geen discussie aangaan schrijf je, dus heb ik wederom een tip voor je. Begin geen discussie. Zodra je met namen gaat strooien zijn er mensen die zich geroepen voelen om te reageren. In dit geval bedoel ik overigens mijzelf. De toon waarop je over mij spreekt (nota bene zonder dat er aanleiding is om mij ?berhaupt te noemen) bevalt mij geenszins. Jij kiest voor deze weg. Vind je het niet waard? Zeg dan niets.

  Groet Pamela van der Zee


  ⚠️ Meld

 129. Pamela.

  Ik vind jou reacties nogal onvolwassen van een voormalig team lid van WLZ, ik proef hier een heleboel frustratie, heeft dit evt te maken, dat je om wat voor reden dan ook niet meer betrokken bent bij het team van WLZ.
  Ik vraag mij dan ook af waarom er niet ingegrepen is, toen het taalgebruik de spuigaten uit liep, maar geaccepteerd werd van de wel bekende forum bevuilers die ongestoord hun gang konden gaan.
  Om nu op deze manier te reageren , is dat ook niet een beetje je eigen manier van falen aan te geven.


  ⚠️ Meld

 130. Als er hier iemand zich hier onvolwassen gedraagt dan is dat Dick wel. Ik zou me kapot schamen als ik hem was. Maar ja, hij heeft zo’n grote plaat voor de kop. @ Laurentine , toevallig de vrouw van Dick? Of Dick zelf onder een andere Nick, dat zou mij ook niets verbazen.


  ⚠️ Meld

 131. Benje.

  Ik vind en blijf het een onvolwassen gedrag vinden , als voormalig lid van het WLZ team, om uit de school te klappen, wie evt e-mails naar de redactie gestuurd heeft. Naar mijn menig hoort een redactie lid dit niet openbaar te maken. Er bestaat toch ook iets van recht op privacy, en dat wordt hier behoorlijk geschonden door een redactie team lid van de WLZ. lijkt mij. Als er zo gemakkelijk wordt omgegaan met dit soort informatie, dan is in mijn ogen het voormalig teamlid van WLZ niet geschikt voor deze functie . Dit lijkt meer op een vete die hier uitgevochten wordt, en vraag mij dan af of dit de juiste plek is daarvoor.


  ⚠️ Meld

 132. Ik vind het onvolwassen gedrag als iemand de redactie en redactieleden bestookt met talloze zogenaamde tips. Zoals Dick dus blijkbaar doet. Ik kan mij best voorstellen dat je daar als redactie gek van word op een gegeven moment. Zijn reactie naar Pamela getuigt ook niet echt van volwassen gedrag. Kinderachtig zelfs.


  ⚠️ Meld

 133. Kijk, zo kennen we ⤽onze⤝ meneer Dick weer, wild om zich heen slaan met allerhande verzonnen insinuaties nadat meneer op zijn nummer wordt gezet door mensen die zijn manipuleer gedrag spuug zat zijn. Uit gefrustreerdheid bl?ren over een veranderde nickname, waar geen Eagle in mag staan, in de hoop op PEC medestanders. Hieruit blijkt wel zijn simpele gedachtegang. Nogmaals ten overvloede meneer Dick, de veranderingen van mijn nickname zijn in het verleden keurig aangemeld aan de mede reageerders op het Pol.log. Je fantasie slaat weer eens op hol meneer Dick, waar haal je die 2 andere nicks vandaan, tip van mij: ⤽voor waanideeën zijn medicijnen in de handel⤝. Eigenlijk ben je al deze ophef niet waard, daar je op deze manier wederom te veel in het zonnetje gezet wordt. Maar voor deze ene keer dan nog, want ik weet dat je daar op kickt!

  Wil nog graag even wijzen op mijn reactie van 19 december 2016 / 22:23u op het Pol.Log, gericht aan meneer Dick.  ⚠️ Meld

 134. Benje

  Dit had op een simpele manier opgelost kunnen worden, als de redactie niet gediend is van e-mails met welke inhoud dan ook, had men de desbetreffende afzender hier per e-mail van kunnen inlichten, aangevuld met evt aangepaste regels en/ of strafmaatregel.
  Uit alles is de afgelopen weken gebleken dat de toenmalige redactie onvoldoende is gebleken, vandaar het jojo gedrag wat de situatie alleen maar verergerde. Je kunt mij niet wijsmaken Benje dat de vele berichten over de ondermaatse redactie en ontevredenheid van diverse reageerders, de oorzaak aan Dick te wijten .

  Naar mijn mening behoord een redactie objectief en onafhankelijk de postings te beoordelen, en dat laatste was in vele gevallen absoluut niet aan de orde , en dan kun je de chaos die ontstaan is verwachten, en dat licht niet of Jantje , Pietje , of Klaasje e-mails naar de redactie stuurt. En daar struikelde het onvermogen van de redactie


  ⚠️ Meld

 135. Laurenine,

  Dick kiest er zelf voor om mijn naam te noemen. Ik zie dat als een uitnodiging tot reactie. Wanneer je de inhoud van mijn reactie kinderachtig wilt noemen is dat je goed recht, we hoeven het niet eens te zijn.

  Op de vraag over mijn geschiktheid geef je zelf al antwoord. Een voormalig lid hoeft ook niet geschikt te zijn wanneer iemand deze niet langer vervult. Ten tijde van het wel vervullen van deze rol heb ik me gedragen zoals een redactielid behoort. Nu Dick vindt dat hij mij openbaar aan mag spreken, ben ik van mening dat ik vrij ben daarop te rereageren.

  De rede dat ik zijn mails benoem is zijn intentie ‘stappen’ te ondernemen richting WLZ mbt aangifte van smaad en laster. Het is een kwestie van actie, reactie. Ik zie geen enkele rede waarom ik als voormalig redactielid niet zou mogen reageren.


  ⚠️ Meld

 136. Bericht door benjie, op 18 januari 2017 13:03
  Als er hier iemand zich hier onvolwassen gedraagt dan is dat Dick wel. Ik zou me kapot schamen als ik hem was. Maar ja, hij heeft zo’n grote plaat voor de kop. @ Laurentine , toevallig de vrouw van Dick? Of Dick zelf onder een andere Nick, dat zou mij ook niets verbazen.

  Benjie.

  Ik zou het op prijs stellen dat je mij niet gaat betrekken door suggestieve dingen te zeggen wie ik zou kunnen zijn.
  Ik heb met niemand enige betrekkingen, maar ik maak van de gelegenheid gebruik om hier te posten en mijn menig kan zeggen.En aan vuilspuiterij doe ik niet aan mee.


  ⚠️ Meld

 137. “aan vuilspuiterij doe ik niet mee’ . Nee , dat blijkt wel. Jij beschuldigd de redactie ervan dat men niet objectief en onafhankelijk de postings behandeld. En ondermaats is. Daar ben ik het totaal niet mee eens. Heb je Dick zijn reacties op anderen gelezen? Naar bijvoorbeeld real eagle ? Over ondermaats en op de persoon spelen gesproken…..


  ⚠️ Meld

 138. Pamela.

  Mijn naam is Laurentine dat even voor de duidelijkheid.
  Dat ik het jou ongeschiktheid aangeef, bevestig je het met dit gedrag alleen maar . Het is mijn mening dat ik het onfatsoenlijk en ongepast vindt om uit de school te klappen nadat je om wat voor reden dan ook uit het team van WLZ bent.
  Volgens mij bewijs je hier WLZ geen dienst mee , maar berokken je meer schade aan WLZ. Als je tijdens je taak van redactie lid niet hebt ingegrepen, daar waar nodig was, maar hebt verzaakt hierin, dan bevestigd dat van je ongeschiktheid .
  En dan nu onder de noemer ik ben geen redactie lid meer , met rancune zaken naar buiten brengen, welke reageerders iets naar de redactie sturen.
  Zo zet jij WLZ als onbetrouwbare bron neer waar geheimhouding niet van toepassing is.
  Kan mij niet voorstellen dat evt sponsoren dit kunnen waarderen.


  ⚠️ Meld

 139. Bericht door benjie, op 18 januari 2017 15:56
  “aan vuilspuiterij doe ik niet mee’ . Nee , dat blijkt wel. Jij beschuldigd de redactie ervan dat men niet objectief en onafhankelijk de postings behandeld. En ondermaats is. Daar ben ik het totaal niet mee eens. Heb je Dick zijn reacties op anderen gelezen? Naar bijvoorbeeld real eagle ? Over ondermaats en op de persoon spelen gesproken…..

  Benjie.

  Het interesseert mij helemaal geen bal wat Jantje en Pietje van elkaar vinden, daar bemoei ik mij niet mee. net zo min wat ik van jou zou vinden.
  Nogmaals geef ik hier mijn mening over wat hier de afgelopen weken heeft plaatsgevonden, en als ik vind dat er voormalige redactie leden van het WLZ team onder de maat hebben gepresteerd mag ik dat via dit forum zeggen. en als er dan rancuneus wordt gereageerd mag ik dat ook zeggen. En hier wil ik het dan ook maar bij laten.
  Met de wens dat deze chaotische weken verleden tijd zal zijn, en WLZ toegankelijk zal zijn voor iedereen, en niet door een paar herrieschoppers gedomineerd.


  ⚠️ Meld

 140. Geachte ex-redactieleden. Bedankt voor jullie feedback.
  Kopiëren en plakken deed ik altijd met bronvermelding. Zonder is nog strafbaar ook. Klopt: ik MOEST van WLZ een tijdje onder nicks reageren. Kreeg immers eerst een gebruikersnaam-ban en daarna (er bovenop) nog een mailadresban. Volslagen doorgeslagen redactie-beleid. Was ook nog eens de enige die dit trof. Dus als ik wilde reageren, moest ik een andere naam dan ⤽dick⤝ verzinnen en inlussen met ⤽een @ en .nl⤝. Tja, je moet er wat voor over hebben. Vreemd dat jullie lijken niet van die situatie op de hoogte te zijn geweest?

  Zal toch niet van de systeembeheerder afkomstig zijn? gelukkig kon men mijn postings altijd wel aan de avator herkennen.

  Vandaag had ik misschien een nog vreemdere situatie. Daar zal ik verder niet over uitweiden. Mocht je geïnteresseert zijn, kun je het ingelogde redactielid van vandaag er naar vragen.
  Ja, ook daarover heb ik gemaild.
  Goede ⤽discussie-raad⤝ Pamela. Sorry dat het misschien zo overkwam, maar ik heb je niet willen beledigen.
  ⤽Tips⤝ was waarschijnlijk cynisch bedoeld. Het ging voornamelijk over de steeds wijzigende redactievoering. Ook over wat er zou kunnen gebeuren. Heb de mailwisselingen goed bewaard.
  Laten we het alsjeblieft hier niet meer hebben over de beledigingen en scheldpartijen op het onvolprezen WeblogZwolle!
  Er was even een populair topic online ⤽vraag het de redactie⤝. Op dat topic had ik mijn schrijfseltjes wel ter discussie willen brengen, zou dan zeker niet de enige zijn geweest met bijdragen!
  Helaas is dat topic maar een dag of 2 open geweest.

  Da??s lang geleden Benji; WLZ ook niet vergeten.
  Leuk een nieuwe bezoekster voorbij te zien komen in ⤽laurentine⤝.
  Nog een nieuwe bezoekster. Op het nieuwe stadsdichter-topic… vol humor ook.
  Lekkere avond alvast!


  ⚠️ Meld

 141. Dick loop niet zo te klagen man, ik weet dingen over jou en nog een persoon die ik maar beter niet naar buiten kan brengen. Die ban zal wel niet voor niks geweest zijn! Bah achterbaks!!


  ⚠️ Meld

 142. Haha, prettige woensdagavond Joppuh. Neem er nog maar een Merlot of een (Liede)wijntje op. Of 2 of 3 of wat ander geestverruimends. Je hebt het verdiend omdat ook jij je weer door deze woordenbrij hebt geworsteld.

  Prut, alvast.


  ⚠️ Meld

 143. Het is toch al jaren bekend dat Dick en een paar medemaatjes van hem hier de boel lopen te provoceren en bedriegen.Heel veel mensen reageren hier al niiet meer omdat ze al weten dat ze een ban krijgen aangesmeerd van deze in mijn ogen in en intriest figuur.
  Weten ze bij het waterschap ook dat jij hier altijd aanweig bent van Raalte?


  ⚠️ Meld

 144. Bericht door Veldenbroek, op 18 januari 2017 18:57
  Het is toch al jaren bekend dat Dick en een paar medemaatjes van hem hier de boel lopen te provoceren en bedriegen.Heel veel mensen reageren hier al niiet meer omdat ze al weten dat ze een ban krijgen aangesmeerd van deze in mijn ogen in en intriest figuur.
  Weten ze bij het waterschap ook dat jij hier altijd aanweig bent van Raalte?

  Joppuh.

  Dit komt toch uit de koker van die herrieschopper en verzamelaar van nicknamen.
  Had u anders verwacht van deze persoon.


  ⚠️ Meld

 145. de pleelieste van Derksen afgeloop’n zoaterdag:

  1 2:08 George Jones The race is on Chartbusters USA Don Rollins ACE records CDCHD 1488
  2 4:53 Mike Zito Pearl river Pearl river C. Neville / M. Zito Eclectogroove EGR CD 508
  3 2:36 Jerry Lee Lewis What’s made Milwaukee famous Chartbusters USA Glenn Sutton ACE records CDCHD 1488
  4 5:14 Mike Zito Change my ways Pearl river Mike Zito Eclectogroove EGR CD 508
  5 2:43 Johnny Cash Understand your man Chartbusters USA Johnny Cash ACE records CDCHD 1488
  6 3:36 Mike Zito One step at a time Pearl river Anders Osborne Eclectogroove EGR CD 508
  7 3:15 Tift Merritt Hearthache is an uphill climb Stitch of the world Tift Merritt YEP ROC Records CD-YEP-2469
  8 5:27 Mike Zito All last night Pearl river George Smith Eclectogroove EGR CD 508
  9 2:36 Bobby Bare Miller’s cave Chartbusters USA Jack Clement ACE records CDCHD 1488
  10 4:56 Mike Zito C’mon baby Pearl river Mike Zito Eclectogroove EGR CD 508
  11 2:58 David Houston Almost persuaded Chartbusters USA David Houston ACE records CDCHD 1488
  12 4:48 Mike Zito Slow it down Today Mike Zito Eclectogroove EGR CD 503
  10.00-11.00 uur
  13 2:45 Merle Haggard Okie from Muskogee Chartbusters USA R. Burns / M. Haggard ACE records CDCHD 1488
  14 5:31 Mike Zito Time to go Today Mike Zito Eclectogroove EGR CD 503
  15 2:30 Marty Robbins Begging to you Chartbusters USA Marty Robins ACE records CDCHD 1488
  16 5:25 Mike Zito Please, please, please Greyhound Mike Zito Eclectogroove EGR CD 512
  17 2:31 Billie Joe Spears Mr. Walker it’s all over Chartbusters USA Gene Crysler ACE records CDCHD 1488
  18 4:09 Mike Zito I was drunk Keep coming back Mike Zito RUF records RUF 1221
  19 2:59 Tift Merritt Love soldiers on Stitch of the world Tift Merritt YEP ROC Records CD-YEP-2469
  20 4:28 Mike Zito Nothin’ but the truth Keep coming back Mike Zito RUF records RUF 1221
  21 2:53 Jim Reeves Distant drums Chartbusters USA Cindy Walker ACE records CDCHD 1488
  22 6:44 Mike Zito What’s on your mind Keep coming back Mike Zito RUF records RUF 1221
  23 2:02 Tammy Wynette Singing my song Chartbusters USA B. Sherrill / G. Sutton / T. Wynette ACE records CDCHD 1488
  24 5:20 The Texas Horns People get ready Blues gotta holda me Curtis Mayfield Vizztone VT-TH01
  11.00-12.00 uur
  25 5:24 Mike Zito I never knew a hurricane Gone to Texas M. Zito / C. Neville RUF records RUF 1189
  26 2:39 Del Reeves Girl on the billboard Chartbusters USA W. Haynes / H. Mills ACE records CDCHD 1488
  27 5:43 Mike Zito Take it easy Gone to Texas Delbert McClinton RUF records RUF 1189
  28 2:50 Tommy Cash Six white horses Chartbusters USA Larry Murray ACE records CDCHD 1488
  29 3:20 Mike Zito Let you light shine on me Gone to Texas W. Johnson RUF records RUF 1189
  30 3:26 Tift Merritt Something came over me Stitch of the world Tift Merritt YEP ROC Records CD-YEP-2469
  31 3:47 Mike Zito On the road Make blues not war T. Hambridge / R. Fleming RUF records RUF 1238
  32 3:03 Charly Pride All I have to offer you Chartbusters USA D. Frazier / A.L. Owens ACE records CDCHD 1488
  33 6:28 Mike Zito Bad news is coming Make blues not war L. Sylvester Allison / J.P. Peraino RUF records RUF 1238
  34 3:13 Jeannie C. Riley Harper Valley PTA Chartbusters USA Tom T Hall ACE records CDCHD 1488
  35 5:26 Mike Zito Road dog Make blues not war T. Hambridge / M. Zito / R. Fleming RUF records RUF 1238
  36 2:12 Buck Owens I’ve got a tiger by the tail Chartbusters USA H. Howard / B. Owens ACE records CDCHD 1488


  ⚠️ Meld

 146. Wat een onzin om een lijst te plaatsen van die kwal van een Derksen. Wie zit daar nu op te wachten. Je vriend Dick misschien maar verder niemand lijkt mij. Ja hé @Dick, lang geleden dat ik hier was. Kwam door een ban die ik dankzij jou heb gekregen via een tip naar de redactie. Naar aanleiding van een reactie naar jou die je niet aanstond. Terwijl jij lekker je gang kon blijven gaan. Ben blij dat iedereen nu kan reageren. Een hele verbetering wat mij betreft. Wat mij ook bevalt is dat de redactie zich niets aantrekt van bepaalde personen die constant om een ban vragen voor een ander. Als een reactie hun niet aanstaat.


  ⚠️ Meld

 147. Er zijn er meer die t leuk vinden bv monsieur Jean Jacques Rouseau. .JanD en doeksn. Zij kiekn altied reikhalzend uit noar de pleelieste! !:D:D:D


  ⚠️ Meld

 148. Fijn he Joppuh dat dit nu allemaal kan op dit log. Mij eerst benoemen als ouwe trol, iets nuttigs moet gaan doen, mijn moeder moet gaan pesten et cetera. En dan een paar emoticons , plaatsen om het te vergoelijken. Stuiptrekkingen van de oude garde zoals jij en Dick.


  ⚠️ Meld

 149. Bericht door Hansiepansie, op 19 januari 2017 14:17
  Hey laurentine, vraag de oud voorzitter is naar zijn nicknames!!

  Ik vraag helemaal niks en heb daar ook helemaal geen reden voor en behoefte aan, maar voel jij je een beetje aangesproken. en daarom ongenuanceerd om je heen gaat slaan?


  ⚠️ Meld

 150. Bericht door Hansiepansie, op 19 januari 2017 16:17
  Laurentine, loop dat niet te zeiken over nicknames.

  Hansiepansie.]

  Ik kan mij niet herinneren dat ik jou iets gevraagd zou hebben, Je bent waarschijnlijk te onbelangrijk.

  Maar ik zou je dan ook maar adviseren om wat nuttigs te gaan doen, dit gebazel en gewouwel is niet aan mij besteed. Succes er mee.


  ⚠️ Meld

 151. Bericht door Hansiepansie, op 19 januari 2017 18:20
  Hahaha, de leukste thuis die laurentine.

  Zo lang jij hier reageert kun je verwachten dat mensen ook op jou gaan reageren…

  Hansiepansie.

  Niets mis mee, moeten ze wel wat beters te melden hebben dan het gebazel en gewauwel van jou.

  Prettige avond verder, ik kan mijn tijd wel beter besteden.


  ⚠️ Meld

 152. Laurentine is dit je nieuwe naam Zwolse? wel leuk gevonden trouwens.
  Ga je nog samen met Dick naar een Pvda congres?
  Nicknames heb jij het over?Hoeveel heb je er al gehad.
  Nu snel even mailen met Dick samen naar de redactie en een ban is weer aangesmeerd.


  ⚠️ Meld

 153. Zoals ik al eerder zei. …er wordt tegenwoordig wat af getrolld op wlz.. en veel aannames een verdachtmakingen geplaatst. Beetje jammer dit. :'(


  ⚠️ Meld

 154. Dirkiekleinganssei,

  Dit geld ook voor u.
  U moet wel wat beters te melden hebben dan dit gebazel en gewauwel wil ik hierop ingaan.

  Zoek een zinvollere besteding van u tijd op, wordt je een gelukkiger mens van, wens u succes ermee.


  ⚠️ Meld

 155. …..gewoon omdat het zo lekker is, bron: De groene meisjes.

  Recept voor Romige Bloemkoolsoep

  Wat heb je nodig voor 3-4 kommen soep?

  1 ui, gesneden
  3 teentjes knoflook, gesneden
  3 aardappels (250 gram), in stukken gesneden
  1 middelgrote bloemkool, in middel grote roosjes
  500 ml plantaardige melk zoals amandel of haver
  500 ml groenten bouillon
  paar flinke snuffen zout
  paar flinken snuffen peper
  currypoeder, topping
  (gerookt) paprikapoeder, topping
  verse tijm, topping
  zonnebloempitten, topping
  olijfolie, topping

  Wat ga je doen?

  1. Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan en bak de uien voor 5 minuten.
  2. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuutje mee. Doe de aardappelen en bloemkool erbij en bak nog een minuutje.
  3. Schenk de plantaardige melk en bouillon erbij en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat 10-15 minuten koken totdat de bloemkool zacht is. (Vind je de soep nog te dun? Zet hem dan weer even op het vuur en laat iets indikken.)
  4. Gebruik een staafmixer om de soep romig te maken.
  5. Voeg flink wat peper en zout toe. Verdeel de soep over 3-4 kommen.
  6. Garneer met de currypoeder, paprikapoeder, tijm, zonnebloempitten en olijfolie.

  Eet smakelijk allemaal  ⚠️ Meld

 156. Begrijp ik, vooral als je dit om 5:59 gaat opdienen.
  Probeer dit soepje maar eens tijdens het avondeten joppuh.


  ⚠️ Meld

 157. De pleelieste van afgeloopn zaterdag

  ALIJST RTV RIJNMOND Programma: Muziek voor volwassenen / Johan Derksen
  Uitzending: 9.00-12.00 uur DATUM: 21-01-2017
  TIJD ARTIEST TITEL ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  09:00 – 10:00 uur
  1 3:19 Bap Kennedy I Should Have Said Reckless Heart Ennedy LAST CHANCE REC LCR 048
  2 3:43 Tiny Legs Tim Love Is Woth a Fight Melodium RAG Legs PROMO SMT-007
  3 3:01 Chuck Prophet Open Up Your Heart Bobby Fuller Died For Your Sind Prophet YEP ROC REC YEP-2490
  4 4:17 Whitney Rose Lookin’ Back on Luckenbach South Texas Suite Rose SIX SHOOTER REC PROMO
  5 3:40 Jim Lauderdale I love You More London Southern Lauderdale PROPER REC LCR 23498
  6 4:35 Koko Taylor I’m a Woman 40th Anniversary Collection Black / Admin ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  7 4:10 Greg Trooper Just One Hand Upside Down Town Trooper SHAKES REC CD-0102
  8 3:50 Buddy Guy & Junior Wells Give Me My Coat And Shoes 40th Anniversary Collection Black / Admin ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  9 3:49 Dead Man Winter Weight of the World Furnace Simonett’s THIRTY TIGERS PROMO
  10 5:38 Luther Allison All The King’s Horses 40th Anniversary Collection Allison / Solberg ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  11 5:56 C.C. Grand Birds Birds Grand PROMO
  10:00 – 11:00 uur
  12 4:08 Eddie Clearwater A Good Leavin’ Alone 40th Anniversary Collection Clearwater / Brooks ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  13 3:42 Chatham County line Dark Rider Autumn Wilson YEP ROC REC YEP-2482
  14 6:05 Shemekia Copeland It’s My Own Tears 40th Anniversary Collection Copeland ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  16 3:40 Delbert McClinton Doin’What you Do Self-Made Men McClinton HOTSHOT REC
  17 4:21 Mavis Staples Step Into The Light 40th Anniversary Collection ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  18 4:46 The black Sorrows You were never mine Faihful Satelite Camilleri / Smith ROOTSY MUSIC ROOTSY-141
  19 4:00 Tinsley Ellis Speak no Evil 40th Anniversary Collection Ellis ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  20 2:59 Jim Lauderdale What Have You Got To Lose London Southern Lauderdale PROPER REC LCR 23498
  21 3:14 Saffire Going Down To The River 40th Anniversary Collection Daruda ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  22 5:26 Aaron Lee Tasjan Ready To Die Silver Tears Tasjan NEW-WEST REC NW6352
  23 4:49 The Holmes Brothers Feed My Soul 40th Anniversary Collection Holmes ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  24 3:07 Kathie Webster Two Fisted Mama 40th Anniversary Collection Thorn / iglauer ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  11:00 -12:00 uur
  25 3:29 Southern Culture on the Skids Give To Me The Electric Pinecones Miller KUDZU REC CD-005
  26 4:31 The Sadies Question I’ve Never Asked Northern Passages YEP ROC REC CD-Yep2493
  27 4:31 JJ Grey and Mofro The Sun is Shining Down 40th Anniversary Collection Grey ALLIGATOR REC ALCD-125-26
  28 3:54 Band of Heathens Road Dust Wheels Duende BOH REC BLU DP0692
  29 3:28 Mandolin Orange Hey Stranger Blindfaller Marlin YEP ROC REC YEP-2487
  30 4:45 Jim Lauderdale Different Kind Of Groove This Time London Southern Lauderdale PROPER REC LCR 23498
  31 4:10 Pepping Express It Hurts Me Too Honky Tonk Train Blues London PPX 20010927
  32 4:13 Shovels And Rope Mourning Song Little Seeds Heast / Trent NEW-WEST REC NW6364
  33 3:43 Avilyn If You Won’t Come Back Tiger in the Glass Evelin
  34 10:23 Van Morrison I’ve Been Working Moondance Morrison Warner BROS 8122796384


  ⚠️ Meld

 158. Kon niet uitblijven. …
  Menu
  « Youp van ’t Hek
  Column Foto van de week Theater Biografie Foto’s Videos
  Column
  28 januari 2017
  Hogeschooljokken
  Wat zal Ard van der Steur bij het uitruimen van zijn bureau met die dikke viltstift gedaan hebben? Ik bedoel dat ding waarmee hij alle stinkende details in de documenten van de bonnetjesaffaire heeft zitten wegstrepen. Volgens mij was die stift niks meer waard. Domweg omdat hij bijna leeg was.

  Arme Ard. Als je voor een stukje cabaret een echte corpsbal nodig hebt dan boetseer je die naar het evenbeeld van deze tragische VVD-er. Vroeger stonden op elke Gooise hockeyclub steevast een stuk of wat Van der Steurtjes aan de bar. Vaak was dat doorgefokte adel die hun toch al niet al te volle hoofd op Vindicat of Minerva kapot gezopen hadden en die het niet lukte om tijdens hun leven het oude geld van de familie op te krijgen.

  Toen Ard als minister aantrad moest ik daar steeds aan denken. Die doorgekookte pieper in zijn keel, dat jasje-dasje-uniform en dat hij daar ook zo aandoenlijk trots op was. En toen ik doorkreeg welke tragische dubbelrol hij in de bonnetjesaffaire had gespeeld door zich zowel met de Kamervragen als met de daar op te geven antwoorden van de minister te bemoeien, had ik vooral medelijden met deze tragische hielenlikker. De lieverd dacht gewiekst te zijn. Maar daar moet je ook slim voor zijn. Of zo aalglad als die doortrapte Rutte.

  Want onze premier is er weer mooi tussendoor geglipt. Terwijl hij natuurlijk alles wist. Iedere afspraak, elk bedrag, alle leugens om de stinkende boel te redden. Rutte wist gewoon alles en heeft aan alle piepende en krakende tussenoplossingen meegewerkt. Jammer dat het niet tot een echt debat is gekomen waarin de oppositie hem meedogenloos in tweeën mocht zagen.

  Wel grappig dat het boek van Bas Haan verscheen op de dag waarop ook die ridicule advertentie van onze premier in alle kranten stond. Die brief waarin hij ons toesprak op een hurktoon alsof wij een zwakzinnige fröbelklas zijn. Welk campagneteam bedenkt dit? En wanneer? Toen ze met de hele VVD-top in een busje onderweg waren naar De Toppers? Of juist op de terugweg naar Den Haag toen ze alle meezinghitjes straalbezopen in koor zaten na te lallen. Deze brief is echt de meest stompzinnige paniekadvertentie die ik in jaren gezien heb. Zeker als je weet dat hij ondertekend is door Mark van wie iedereen weet dat hij tot over zijn wenkbrauwen in de bonnetjes-shit zit. Volgens mij heeft hij met deze brief de PVV aan zeven zetels geholpen. Dat Mark er nog zit mag toch een wonder heten. Ik ga er vanuit dat hij een paar flessen mooie Bourgogne als dank naar het kasteeltje van Ard heeft gestuurd. Die arme kakker kan deze dagen wel een slokje gebruiken. Zag u trouwens hoe Mark Ard omhelsde? Nog erger dan Asscher en Samsom een paar weken geleden.

  Of ik verbaasd ben dat Stef Blok het justitieklusje gaat klaren? Natuurlijk niet. Heel slim om er de saaiste van het stel op te zetten. Ik had het persoonlijk geestiger gevonden als Rutte bekend had gemaakt dat het baantje van brekebeen Van der Steur werd overgenomen door Jules Deelder. Dan hadden we ook nog wat kunnen lachen in de laatste weken van dit kabinet. Want was dat gezellig om die straalbezopen bejaarde te zien raaskallen. Lang geleden dat ik Jinek helemaal uitgekeken heb. Normaal begin ik na drie obligate lettergrepen van de meubelstukken Frits Wester, Charles Groenhuijsen of Peter R. de Vries onbetamelijk te geeuwen, maar nu vond ik het wel spannend. Vooral toen hij Connie Palmen ging onderbreken werd het leuk. Jules vond het allemaal gelul en ik moest denken aan de uitdrukking: dronken mensen spreken de waarheid.

  Over leugens gesproken. Ik raad Rutte aan om te stoppen met konkelen en draaien. Niet meer stiekem liegen, maar openlijk. Net als die enge Wilders. Gewoon uit je rechtse nek roepen dat blonde vrouwen in Nederland niet meer veilig over straat kunnen. In Koblenz kreeg die gluiperd er zelfs een applausje voor. Maar de leukste kwam deze week van Trump. Je kijkt naar een leeg plein en zegt dat er anderhalf miljoen mensen staan. Dat is echt hogeschooljokken. Daar word je president mee. Maar ondertussen denk ik aan Ard. Hij kijkt naar een van zijn laatste foto??s in de krant, pakt zijn stift en haalt zichzelf weg. Zo gaat dat!  ⚠️ Meld

 159. Ok de links mogen dus niet… verder

  Frappante overeenkomsten tussen het waargebeurde verhaal van Ans van_Dijk (gister in ⤽Het was Oorlog⤝) en Betje_Wery (in ⤽Riphagen⤝) in WOII.
  Ook frappant dat beiden (haast argeloos) een breed scala aan andere foute Nederlanders toonden.
  Gelukkig passeerden ook ⤽goede landgenoten⤝ de revu. Zoals Heleen Kuipers-Rietberg, verzetsnaam ??Tante Riek?? in en uit het NSB-bolwerk Winterswijk. Indrukwekkend allemaal!

  Morgen trouwens, op NPO1 om 11 uur, “De Nationale Holocaust Herdenking”.  ⚠️ Meld

 160. Na 3 pogingen kreeg ik de links er niet door GJ. Jammer maar helaas. Probeer het zelf anders eens, best frustrerend. Daarom maar gestopt. Maar het zijn de feiten.

  Maar het ging mij uiteindelijk om de tekst die wel verscheen. Gelukkig heeft Joppuh dat wel begrepen.  ⚠️ Meld

 161. Op Fox sport 3, docu over en met Rob de Wit met allemaal toppers van toen…aangrijpend.

  Die toppers prijzen zich ook allemaal gelukkig als ze terugkijken op eigen leven.


  ⚠️ Meld

 162. Youp van het Hek jeetje wat een slechte humor heeft die man zeg,ik denk dat hij alleen om zich zelf lacht afvoeren die wous.Echt slecht man.


  ⚠️ Meld

 163. Het is mooi dat bepaalde personen niet meer betrokken zijn bij WeblogZwolle.Eindelijk weer vrijheid van meiningsuiting.Maar ja er zijn altijd personen die blijven mail zoals Dick om een ban aan te vragen voor een ander.


  ⚠️ Meld

 164. de pleelieste van afgeloop’n zoaterdag:

  Uitzending: 9.00-12.00 uur DATUM: 28-01-2017
  TIJD TITEL ARTIEST ALBUM TITEL COMPONIST LABEL LABELNR
  1 6.52 Stone cold Jimmy Barnes Hindsight Walker Provogue Music PRD74532
  2 5.31 Taking you home Don Henley Inside job Brawley / Henley Warner Bros 9362470832
  3 5.26 Goodbye baby Clyde & Edje Goodbye baby Wong-Loi-Sing / Rust opname in eigen beheer nr 17 of 500
  4 3.36 For the wedding Don Henley Inside job McNally / McNally Warner Bros 9362470832
  5 3.21 Flames Fred Eaglesmith Standard Eaglesmith Universal music 103702
  6 5.13 Everything is different now Don Henley Inside job Drury / Henley Warner Bros 9362470832
  7 2.46 Born under a bad sign Albert King Blues: Gold CD 2 Booker T. Jones / Hawkins Hip-O 5714
  8 5.49 Goodbye to a river Don Henley Inside job Henley / Lynch Warner Bros 9362470832
  9 5.25 The thrill is gone B.B. King Blues: Gold CD 2 Darnell / Hawkins Hip-O 5714
  10 8.29 Blues for Otis Rush Ronnie Earl I feel like goin’ on Earl Stony Plain SPCD 1289
  11 7.13 Damn it rose Don Henley Inside job Henley / Lynch Warner Bros 9362470832
  12 3.06 If walls could talk Little Milton Blues: Gold CD 2 Miller Hip-O 5714
  13 6.41 Miss Ghost Don Henley Inside job Henley / Lynch Warner Bros 9362470832
  14 6.19 Luther’s blues Luther Allison Blues: Gold CD 2 Allison Hip-O 5714
  15 4.31 Bramble rose Don Henley Cass County (Deluxe) Merritt Capitol 4741813
  16 4.11 Jenny Smith Fred Eaglesmith Standard Eaglesmith Universal music 103702
  17 3.40 The cost of living Don Henley Cass County (Deluxe) Henley / Lynch Capitol 4741813
  18 5.02 Down home blues Z.Z. Hill Blues: Gold CD 2 Jackson Hip-O 5714
  19 4.06 Take a picture of this Don Henley Cass County (Deluxe) Henley / Lynch Capitol 4741813
  20 3.59 Smoking gun Robert Cray Band Blues: Gold CD 2 Cray / Cousins Hip-O 5714
  21 3.20 The brand new Tennessee waltz Don Henley Cass County (Deluxe) Winchester Capitol 4741813
  22 2.19 Am I wrong Keb Mo Blues: Gold CD 2 Moore Hip-O 5714
  23 3.45 When I stop dreaming Don Henley Cass County (Deluxe) C. Louvin / I. Louvin Capitol 4741813
  24 3.45 Good morning little school girl Jonny Lang Blues: Gold CD 2 Williamson Hip-O 5714
  25 4.20 Too much pride Don Henley Cass County (Deluxe) Henley / Lynch Capitol 4741813
  26 4.43 Just won’t burn Susan Tedeschi Blues: Gold CD 2 Tedeschi Hip-O 5714
  27 4.20 A younger man Don Henley Cass County (Deluxe) Henley / Lynch Capitol 4741813
  28 3.19 Off the dam Fred Eaglesmith Standard Eaglesmith Universal music 103702
  29 5.16 The end of the innocense Don Henley The very best of Don Henley Henley Geffen B001299102
  30 3.05 Have you ever loved a woman Freddie King Blues: Gold CD 1 Myles Hip-O 5714
  31 3.00 The heart of the matter Don Henley The very best of Don Henley Henley / Souther Geffen B001299102


  ⚠️ Meld

Reageer