WRZV Zwolle maakt slechte beurt en verliest

Zwolle – WRZV kwam niet sterk uit de start blokken. Na zwak verdedigen wist ASVD al in de 7e minuut de eerste goal te maken (0-1). Daarna kwam de WRZV meer in de wedstrijd en speelde veel op balbezit om te zoeken naar de vrije man. Uiteindelijk was het Ruben Meijer die de keeper wist te passeren en de stand gelijk trok.

Na weer een aantal grote kansen wist WRZV niet te scoren omdat ze niet secuur waren in de afronding. ASVD was dat wel en maakte in de 24ste minuut de 1-2. Minuut daarna werd ook de 1-3 binnen getikt door een overtal situatie, omdat Helmar Konjanan geel kreeg. Dit was dan ook de ruststand. De tweede helft begon de WRZV sterk en creëerde veel kansen en dit keer wel doeltreffend. In de 27e minuut wist Wahid Shimeri die net hersteld is van zijn hamstringblessure de 2-3 te maken. ASVD raakte geïrriteerd en ging praten tegen de scheidsrechter waardoor er een speler geel kreeg. 

Dit zorgde ervoor dat bij een counter snel de vrije man werd gevonden. Meijer wist de bal te veroveren op eigen helft en nam een rush tot aan de keeper. Op dat moment legde hij de bal panklaar neer voor Nima Shimeri die binnen kon tikken (3-3). Daarna raakte Wahid Shimeri nog een keer de lat en Nima na een mooie actie de paal. Ook Soeliman Aouragh kreeg een kans, maar schoot ‘huizenhoog’ over. Aouragh kreeg vervolgens geel en ASVD wist hier gretig gebruik van te maken(3-4). De coach van WRZV moest hierop reageren en wisselde de keeper voor een speler om zo toch nog een gelijk spel te forceren. Maar na balverlies van WRZV wist de rechtsachter de bal van ver er in te schieten, omdat de ‘vliegende keep” uit het doel was (3-5). WRZV wist nog wel in de blessuretijd de 4-5 te maken na een goal van Nima Shimeri maar het mocht niet baten. WRZV verliest zijn 2e wedstrijd op rij. 

De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Apeldoorn (Mheenpark) tegen ATIK op 28 oktober. Aanvang 20:30. Toegang is gratis.

Artikel delen:

Reageer