Communiq nieuwe hoofdsponsor SV Zwolle

Zwolle – SV Zwolle heeft een nieuwe hoofdsponsor. Communiq staat de komende twee seizoenen op het shirt van de derdeklasser. In de rust van de wedstrijd Zwolle tegen Trinitas heeft SV Zwolle het tweejarig contract getekend met de nieuwe hoofdsponsor, Communiq.

sv_zwolle_hoofdsponsor-9_3000.jpg

Het contract werd ondertekend door Michiel Bruins, mede-eigenaar van Communiq. Zijn opmerking tijdens de ondertekening was: Mooi dat ik met mijn bedrijf iets kan doen voor de SV Zwolle. Michiel speelt al jaren in een hecht team, nu Zwolle 2, waarin ook zijn broer Joost speelt. Joost, die met zijn zaak Sport Inn gevestigd is aan de Oude Vismarkt 4, was ook nauw betrokken bij het tot stand komen van dit contract.
Communiq is de opvolger van De Bouwhal. SV Zwolle wil de familie Hekkert nogmaals bedanken voor hun jarenlange sponsoring (meer dan 38 jaar) en is verheugd dat SV Zwolle in Communiq een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. "We zijn ervan overtuigd dat Communiq en SV Zwolle een combinatie is waaraan beide partijen veel plezier zullen beleven", aldus voorzitter Wim van Enteren.

Artikel delen:

Reageer