Koploper VIPS onderuit

Zwolle – Afgelopen maandag stonden er een paar absolute krakers op het programma in de 1e klasse a. Zo moest koploper VIPS aantreden tegen HubTo Desk & Office. In een fysiek duel ging koploper VIPS verrassend met liefst 1-6 onderuit en leed zo de eerste nederlaag van het seizoen.

Cycloon veegde de vloer aan met Motivo door met 22-0 te winnen. De Blije Kornuiten konden weer drie punten toevoegen aan het totaal na een 6-3 winst op Present. FC Auto Siero was met 12-3 veel te sterk voor Exact. VIPS gaat nog aan de leiding en weet nu de hete adem van HubTo Desk & Office in de ‘nek’. In de hoofdklasse stonden er ook een aantal duels op het programma. Zo probeerde VT Benz haar ongeslagen status te behouden. Dit lukte vrij gemakkelijk. In een doelpuntrijke wedstrijd werd Dozend met 10-3 aan de kant gezet. Bafana Bafana kwam met 3-5 te kort tegen Bola-Lah! Ook Kletsen en Proeven wist in een prima duel de zege (7-2) tegen Het Beugeltje veilig te stellen. VT Benz gaat met 15 uit 3 aan kop en op afstand moeten de teams van Tabonon en Gebroeders Postma de achtervolging nog inzetten.

De volgende competitieronde is op maandag 24 oktober en woensdag 26 oktober. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jarigen en wordt gespeeld op de woensdagmiddag. De competitiewedstrijden duren 2 x 20 minuten en starten om 17.30 uur. Vrijdag 19 en 28 oktober is de jeugd zaalvoetbal academie. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom. Voor inschrijven kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer