CSV ’28 stelt nieuwe hoofdtrainer aan

 Omdat Bauke Pot, de huidige trainer van CSV ’28, onlangs te kennen gaf zijn contract in 2008 niet te willen verlengen, moest de club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Veel tijd om een vervanger te vinden bleek niet nodig te zijn, want voorzitter Chris Smit kon tijdens de ledenvergadering op maandag 12 november al melden in Arnie Pot de nieuwe man gevonden te hebben.
Arnie Pot, op dit moment al bij CSV ’28 bezig als assistent-trainer, is de jongere broer van de huidige trainer Bauke Pot. Arnie kent de club goed, want hij speelde tot en met vorig seizoen als centrale verdediger in de hoofdmacht van CSV ’28. Arnie tekende een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar, ingaande het seizoen 2008 -2009.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Van Harte Gefeliciteerd! Goeie zet, aardige vent ook. Maar “tot en met vorig seizoen in de hoofdmacht bij CSV” (komt over of het aaneengesloten is) klopt natuurlijk niet. Hij was net weer terug bij de Christelijke SportVereniging uit 1928.


  Maak melding

 2. Denk idd dat WVF eindelijk kampioen wordt! Errug jammer van die 10 man en dat ene puntje zaterdag. Maar wat een comedy bij de SV!!!! Stonden ze niet op kop; ze eindigden in elk geval met 8 man en verloren van de directe concurrent Wijhe.


  Maak melding

 3. @dick; waar slaat je commentaar nu op? we hebben het hier over de nieuwe trainer van csv je weet wel met die oranje shirts. csv glijdt trouwens steeds verder af met die low-budget trainers. als je bij berkum kijkt of bij csv pfffffff… een wereld van verschil en dat in 10 jaar tijd. erg jammer van zo,n eens zo mooie club


  Maak melding

 4. @ Jantje: ik reageer op de reacties, wat volgens mij vaker gebeurd bij een log. Hier gaat het idd over CSV. Begin ddus met een felicitatie. René ook, waarna ik het in 50% van mijn reactie met hem eens ben. Vervolgens haal ik mijn favo club erbij die ook nog heel veel relaties met CSV heeft: buren immers en beiden veel Stadshagenezen binnen de lijnen. Joop reageert CYNISCH volgens mij met de mededeling dat WVF het ook lekker doet. Gezien de voorgaande tekst. Tja dan moet ik dit natuurlijk nog ff plaatsen (WVF doet het namelijk erg goed) én ff refereren aan het amateurvoetbal-dieptepunt van afgelopen weekend: SV Zwolle-1:

  Denk idd dat WVF eindelijk kampioen wordt! Errug jammer van die 10 man en dat ene puntje zaterdag. Maar wat een comedy bij de SV!!!! Stonden ze niet op kop; ze eindigden in elk geval met 8 man en verloren van de directe concurrent Wijhe.

  Dit was het amateurvoetbaloverzicht in een notendop, Berkum en BQ komen later. Krijgen immers al genoeg aandacht 😉


  Maak melding

Reageer