Winst voor PEC Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond heeft PEC Zwolle haar eerste uitwedstrijd gewonnen van dit seizoen met 0-2. Na een zeer rommelige start waar PEC Zwolle Excelsior meermalen te veel ruimte gaf, kwam het elftal er goed mee weg doordat Excelsior niet wist te scoren.

Na de rust viel in de 3e minuut al de eerste goal, Quincy Menig maakt een snelle beheersde goal. Na het eerste kwartier van de tweede helft zakt de kwaliteit van PEC Zwolle weer terug, maar weet Django Warmerdam de verdediging van Excelsior te passeren en scoort de tweede en beslissende goal. Een zeer welkome drie punten worden mee terug genomen naar Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Draak van een wedstrijd waar in de meest lucky ploeg onterecht heeft gewonnen.
  Geen reden tot juichen want met dit voetbal zeker in de eerste helft ben je favoriet voor de Jupiler.


  Maak melding

 2. Gezien de nog steeds overvolle ziekenboeg mogen we, ondanks het bedenkelijke niveau van de eerste helft, niet klagen.
  Drie punten in de pocket en vaarwel laatste plaats. 😀


  Maak melding

 3. Blij met de o zo belangrijke 3 punten! Zijn nu gelukkig van laatste plaats af, en keren daar hopelijk niet meer terug. Maar over een flow weiger ik te praten, er moeten nog een hoop punten worden gepakt en het voetbal moet echt beter, anders pak je de punten echt niet. Deze week hopelijk weer wat bredere selectie waarmee we kunnen doorbekeren en de egels met 0 punten naar koekdorp sturen!


  Maak melding

 4. Zelfs twee dagen na die stemming voor de democratische illusie nog… 🙂

  Maar de stemming die er zondag om 14.15 uur heerst vind ik veel belangrijker. :D:D:D


  Maak melding

Reageer