Zwolse burgemeester rookt waterpijp

Tijdens het geslaagde festival Zwolle Wereldstad rookte de Zwolse burgemeester Henk Jan Meijer in de Qhasr Chardoor gebroederlijk met de heren G. van der Kooy (VVD), V. Azempanah (Azempanah Management Horecavoorzieningen) en J.P. van der Kamp (NUL38 Events) een waterpijp met bananentabak, een traditioneel gebruik in de Noord-Afrikaanse landen en een deel van het Midden-Oosten.


Foto: Sander Oudemans

Artikel delen:
Reacties 14
  1. helaas niet zo druk, wel erg lekker russisch gegeten met begeleidend heerlijk volks muziek.
    de tentjes waar echt meesterlijk, wil wel op de camping met zo’n ding 😉
    succes

  2. Al vind ik niet iedereen tof op die foto: de burgemeester is een vriendelijke ingetogen man, Jp kwam op mij ook uiterst vriendelijk over. Die meneer Azempanah ken ik niet. Maar Papje…..laat maar er staat vast nog wel ergens wat in het archief. Begrijp niet het hoge VVD-gehalte bij iets multicultureels, want vonden zei ook niet dat de multiculturele samenleving mislukt was?

  3. Als ik op de foto kom (liever niet) is dat prive. Van de VVD (waar er minstens 50% van op de foto staat) is bekend dat ze niet bepaald samenwerkend over de mcs denken. Ga dan ook niet hypocriet lopen leuk-lurpen aan een pijp.

  4. Weggever? Dat bedoel ik: mislukken mcs, volgens mij vinden de VVD, zeker Rita en Geert dat ook. Nou ja dan schop je er toch lekker tegen aan met zijn allen. Opgefokt door de Telefaag. Zelfs al denk je er zo over, zou het mij een veel te negatieve houding zijn. Dat er toen vanalles verkeerd is gegaan, toen Turken en Maroks hier ons vuile werk moesten opknappen, waar wij liever omheen liepen. Tja en dat die 3e(?) generatie vaak veel problemen veroorzaakt is volgens mij een feit. Maar schouders d’r onder en met zijn allen proberen samen in een mcs te leven. Mijn dochter heeft een vriendinnetje uit Iran en 1 uit Irak. Ik vind dat altijd wel mooi hoor al die verschillende invloeden, levensstijlen, eet- en drinkgewoonten. Maar laat verder maar.

  5. ja hoor prachtig deze invloeden levensstijlen ,moet je eens aan de mensen in het westen van het land vragen prachtig vinden ze het allemaal,maar ja je zit natuurlijk iedere dag in die iglo van je achter de pc linkse shit uit te kramen dus weet je nog niet erg wat er onder de bevolking leeft.

Reageer