Sinterklaas zoekt dansers en creatievelingen!

Zwolle – Zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in de binnenstad van Zwolle en dat belooft weer een groot feest te worden! Er zal die dag ook een parade plaatsvinden en Sinterklaas hoop dat de parade zo groot en mooi mogelijk wordt en zoekt daarom nog kinderen die mee willen doen in deze optocht!

Sinterklaas heeft namelijk begrepen dat er erg veel goede dansers en creatieve kinderen zich in Zwolle bevinden en roept daarom ook alle kinderen, maar ook jongeren en volwassenen uit Zwolle en omgeving op om mee te komen doen! Zo kan men meedoen met de dans of met het creatieve gedeelte. Voor de dans zoekt Sinterklaas mensen die van dansen houden, met of zonder ervaring en graag in de optocht meedansen. Deze dans krijgt men van te voren aangeleerd tijdens een oefenmoment bij Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle, maar kan men ook online leren. Voor het creatieve gedeelte zoekt Sinterklaas mensen die goed kunnen knutselen en verkleed willen gaan als kadootje, pepernoot of iets anders creatiefs!

Lijkt je dit leuk en ontvang je graag meer informatie of meld je je graag aan? Mail dan naar info@danscreatief.nl of kijk op: www.danscreatief.nl. De dansoefenmomenten vinden plaats op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november bij Dans & Creatief aan de Ferdinand Bolstraat 2.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ga als horoor clown dan ben je pas creatief. Lekker fout he? Even serieus ze proberen er wat van te maken maar het loopt elk jaar weer achter uit met de kwaliteit in de smalle straatjes


    ⚠️ Meld

Reageer