Samen aan de slag tijdens Natuurwerkdag

Zwolle – Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 5 november vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Meld je nu aan!

Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag 5 november aanstaande! Dan vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Op veel locaties zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat het hele gezin mee kan doen.
In Overijssel zijn meer dan 50 locaties aangemeld waar vrijwilligers aan de slag kunnen waarvan maar liefst 9 in Zwolle; de gemeente met de meeste klusplekken in Nederland! In Zwolle kun je bijvoorbeeld zwerfvuil verwijderen en wilgen knotten in Stadshagen of helpen bij het herstel van het Otterholt in Langenholte, een prachtig natuurgebied van Landschap Overijssel. Bij de Vogellanden is hulp nodig bij het maken van een vogelbosje in de ‘beleeftuin’. Samen met kinderen en jongeren aan de slag? Dat kan op veel locaties, zoals vlakbij Zwolle op landgoed Soeslo of bij de Struinwaard in Berkum. Vorig jaar deden ruim 1.500 vrijwilligers mee in Overijssel. Hoor jij daar dit jaar ook bij? Meld je, alleen of samen met buren, vrienden of familie, aan voor een dagje buiten werken, met na afloop een kop lekkere soep van Landschap Overijssel. Kijk op www.natuurwerkdag.nl voor de activiteiten bij jou in de buurt!

Artikel delen:

Reageer