Wat vindt u van de Begroting 2017 van Zwolle?

Zwolle – Op vrijdag 11 november behandelt de gemeenteraad de Begroting 2017 waarin de plannen voor Zwolle voor het komende jaar staan. Voorafgaand daaraan is er op maandag 31 oktober gelegenheid om over de begroting in te spreken bij de gemeenteraad.

Contact
De gemeenteraad wil graag weten wat inwoners en bedrijven/instellingen van de voorstellen uit de begroting vinden. Geïnteresseerden kunnen daarom op maandag 31 oktober 2016 tussen 20.00 uur en 20.30 uur in de raadzaal hun boodschap kwijt aan de gemeenteraad. Aanmelden kan tot vrijdag 28 oktober 12.00 uur via raadsgriffie@zwolle.nl  of telefonisch via 038 498 2181.

Begrotingsbehandeling
Op vrijdag 11 november spreekt de gemeenteraad vanaf 09.30 uur over de begroting. De fractievoorzitters starten met hun algemene beschouwingen. Na de lunchpauze volgt de reactie van het college van B&W op de algemene beschouwingen. Daarna krijgen de fractievoorzitters de gelegenheid om daarop te reageren. Aan het einde van de middag volgt de stemming over alle voorgestelde wijzigingen en aanvullingen voor de begroting en tot slot vindt besluitvorming plaats.

Live meekijken
De begrotingsbehandeling op 11 november is vanaf 09.30 uur live te volgen via www.zwolle.nl/gemeenteraad  of vanaf de publieke tribune in de Raadzaal.

De begroting is te lezen via www.zwolle.nl/gemeenteraad.

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ja-tja, ik heb het stuk al eens doorgenomen. Ik heb nog wel wat vragen. Qua leesbaarheid kan er zo het zo al een stuk verbeterd worden, waarom zet men de begroting op een normale manier op. Het reclame bureau is in ieder geval erg blij met de gemeente.


    ⚠️ Meld

Reageer