Seniorensport centraal in de wijk

Zwolle – Iedere donderdag van 10:00 – 12:00 uur hebben senioren de kans om op Sportpark de Verbinding in Stadshagen te komen sporten. Binnen en buiten sporten staan centraal. Het sportprogramma is altijd onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod.

seniorensportdag_2016-2.jpg 

Naast lekker bewegen is er uiteraard ook genoeg mogelijkheid om een kop koffie/ thee te drinken en bij te kletsen. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan mee doen De activiteiten van de seniorensport zijn verschillende vormen van sporten en bewegen buiten en binnen. Enkele voorbeelden van sporten buiten zijn: ‘walking voetbal, tennis en jeu de boules’ Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten, denk bijvoorbeeld aan verschillende denksporten, bridge, koersbal, kaartspelen, maar ook handwerken. De activiteiten worden altijd onder leiding van een professional gegeven met een op maat gemaakt aanbod.

seniorensportdag_2016-4.jpg

seniorensportdag_2016-1.jpg

seniorensportdag_2016-3.jpg 

Ook ontmoeten is belangrijk op deze donderdag. De ochtend begint en eindigt met een kop koffie/ thee. Eén van de al deelnemende senioren, de heer Oosterling geeft aan: "ik kan wel zeggen hoe leuk het is, maar het is het beste om dat zelf uit te vinden en te ervaren." Kortom kom in beweging en kom langs bij CKV Sparta op donderdag om 10:00 uur. Locatie Het senioren sportaanbod is er iedere donderdag van 10:00 – 12:00 uur op sportpark De Verbinding, locatie CKV Sparta, Nijenhuislaan 2. In de wintermaanden is de sportlocatie TC ’91, Oude Wetering 43. Voor meer informatie of deelname neem dan contact op met Arno de Swart/ Sharon de Witte van SportService Zwolle op telefoonnummer: 038-423 66 86

Artikel delen:

Reageer