Zilveren Kruis en PEC verlengen samenwerking

Zwolle – Zilveren Kruis en PEC Zwolle hebben donderdagavond voorafgaand aan het bekerduel met VVV-Venlo de onderlinge samenwerking officieel verlengd. In het stadion werd de overeenkomst getekend die Zilveren Kruis tot gouden partner van PEC Zwolle maakt. De hernieuwde overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar.

Jan-Willem Evers, directeur Zilveren Kruis: "Al sinds 1992 laten we als partner van PEC Zwolle onze betrokkenheid bij de regio zien. Richting onze verzekerden en werkgevers in de regio zorgt PEC Zwolle voor verbinding. Zo gaan we samen met werkgevers vitaliteitsbijeenkomsten in het stadion organiseren . Een mooie manier om werkgevers in Zwolle en omgeving met raad en daad bij te staan hun medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. De samenwerking richt zich ook op allianties die in deze regio sterk vertegenwoordigd zijn, zoals ouderenbonden en zorginstellingen. Voor deze twee groepen hebben we de speciale Zilveren Kruis Goede Doelen Box. Hiermee hebben al veel zorginstellingen en hun cliënten de afgelopen jaren van wedstrijden kunnen genieten. " 

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Zowel Zilveren Kruis als PEC Zwolle vervullen een grote maatschappelijke rol in de regio Zwolle. Wij zijn blij, deze samenwerking de komende jaren te continueren. Persoonlijk doet het mij ook goed dat met deze nieuwe overeenkomst Zilveren Kruis als trouwe partner bij de club betrokken blijft. Met mijn verleden als voetballer en mijn heden als directeur, spreekt het thema vitaliteit voor bedrijven mij erg aan. Het is mooi dat juist op dat gebied, deze twee partijen elkaar vinden."

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zilveren Kruis steekt geen geld in de club als ik het goed begrijp. Maar werkt samen met PEC. Toch wat anders. Ik zou het zelf een rare zaak vinden als een zorg verzekeraar een voetbalclub gaat sponsoren. Of wat dan ook.


  ⚠️ Meld

 2. @benjamin

  Univé bij Emmen
  Univé bij Heerenveen
  ASR bij Feyenoord
  Interpolis bij Willem II
  Groene Land Achmea vroeger bij FC Zwolle en Heracles Almelo op de borst en Achmea hebben we ook al op de rug gehad.

  Zo gek is het nog niet dat een zorgverzekeraar een club sponsort. Het blijft een commerciële instelling. Net als banken en energie bedrijven…:

  ABN AMRO bij Ajax
  DSB bij AZ
  Eneco bij Roda JC
  Essent bij fc tukker en FC Groningen  ⚠️ Meld

 3. Tja, genaaid worden we toch door die -tig zorgverzekeraars. Hoe heeft die marktwerking zo uit de klauw kunnen lopen? Moeilijk tot onvergelijkbare pakketten en voorwaarden. Die discussie of ze nu wel of niet zouden mogen sponsoren hebben we volgens mij voor het eerst, heel lang geleden, gehad bij Vitesse. Als club zeg je natuurlijk “prima” en het bedrijf zal het ook wel kunnen verkopen. Iets met “het brengt ook wat op”, nou ja als ze dan ook nog uit kunnen leggen dat de klant niet meer gaat betalen door de sponsoring…


  ⚠️ Meld

 4. Zilveren kruis Achmea doet project in Zwolle qua zorgverzekeraar….wil de grootste zijn en beslissen…niets beter dan doen pec te steunen toch? Overstappen qua zorgverzekeraar blauwvingers!


  ⚠️ Meld

 5. FCZZ, je hebt helemaal gelijk. En, wat dacht je van vv Edon hier in Zwolle. Als sponsor. Toen bestond het al. Hoop dat ze overeind blijven. 🙂


  ⚠️ Meld

Reageer