Blue Water Whiskyclub Zwolle

Zwolle – Meer dan 50 leden hebben zich in een periode van 2 jaar aangemeld bij de (in 2014 opgerichte) Blue Water Whiskyclub Zwolle. Onder het motto: er kan nog meer bij, nodigen we belangstellenden uit op maandag 14 november as: het glas met ons te heffen om – gratis – de Malt van de Maand te proeven.

Deze malt wordt elke maand op de tweede maandag gedronken waarbij altijd de "harde kern" van de Whiskyclub aanwezig is. Een mooie gelegenheid om kennis te maken dus, zowel met whisky als met leden. Het gaat op 14 november as. om een GlenScotia, Dubble Cask. Als introducés kun je hier van meegenieten. Introducé kun je worden door óf met een jouw bekend lid van BWWZ mee te komen óf door contact op te nemen met het bestuur via info@BWWZ.nl  .

BWWZ nodigt jullie van harte uit.
De locatie voor het evenement is: Hotel Fidder, Koningin Wilhelminastraat 6, 8019 AM Zwolle. We beginnen om 20.00 uur.
Voor meer informatie zie onze website (www.bwwz.nl)  of onze Facebookpagina (www.facebook.com/bwwzwolle ).

Artikel delen:
Reacties 3
  1. link naar hun website is toegevoegd. Daarop staat:

    In het kort heeft de vereniging heeft zich als doel gesteld: ⤽Het verkrijgen, delen en/of vermeerderen van kennis van de smaken, geschiedenis en andere aspecten van de Ierse, Schotse en andere whisk(e)y??s⤝.    ⚠️ Meld

  2. Bedankt Pieter. Ik zag op de site dat de club voornamelijk in de Schotse Whiskey’s is geïnteresseerd. Ik ben een liefhebber van triple distilled; net wat zachter. Maar goed, over smaak valt niet te twisten. Ik miste ook de Japanse Whisky’s, helemaal niet slecht!


    ⚠️ Meld

Reageer