Vier teams sprokkelen punten bij elkaar

Zwolle – Vier teams streden vandaag om punten bij elkaar te sprokkelen. De Blauwvingers gingen het duel aan met Donaci en in de andere zaal stonden FC Panya en de Westenlanden tegenover elkaar.

Terwijl de keeper van Donaci zich slechts beperkte tot het doorkaatsen van de naar hem gespeelde bal, had de keeper van de Blauwvingers een drukke middag. Hij moest veel schoten verwerken en het was ook aan hem te danken dat de score niet te veel opliep. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd de keeper van de Blauwvingers steeds sterker. Hij hield zijn goal redelijk goed schoon. Zijn teamgenoten deden ook hun best en kwamen vaak aan de overkant maar het mocht niet resulteren in een doelpunt. De eerste helft werd afgesloten met de stand van 9-0 in het voordeel van Donaci.

In de andere zaal verliepen de eerste minuten best wel spannend. Het gezellige Westenlanden ging voortvarend aan de bak en maakte de eerste goal met de wilskracht om de tweede gelijk er achteraan te maken. Maar daar stond toch wel FC Panya die daar een stokje voor wilde steken. Het duurde even maar FC Panya maakte wel de aansluittreffer. En het bleef daar niet alleen bij. Met wel voldoende tegenstand van Westenlanden kwam de technisch goed spelende Panya tot bij de rust op 6-1.

De tweede helft tussen Donaci en de Blauwvingers was anders dan de eerste helft: beide teams hadden de keeper gewisseld. Helaas voor de Blauwvingers was het spelbeeld desondanks niet veranderd. Donaci leek ontketend en schoot er op los. De Blauwvingers vochten voor wat ze waard waren maar de eindstand werd 21-0 voor Donaci. In de andere zaal werd er ook gestreden om de punten. Westenlanden liet zich niet kennen, drukte toch door en slaagde erin door een snel genomen vrije trap hun tweede doelpunt te maken. FC Panya bleef zijn eigen spel spelen nadat ze de keeper hadden gewisseld. Ook bij Panya ging het als een trein. Beide teams namen sportief afscheid van elkaar bij de eindstand 24-2. Volgende keer hopen we weer enthousiaste teams te zien die strijd willen leveren en misschien gaat het lukken met steun van veel supporters.

Artikel delen:

Reageer