Sinterklaaspuzzeltocht in Stadshagen

Zwolle – Alle kinderen t/m de basisschool kunnen tussen 29 oktober en 18 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht in het winkelcentrum Stadshagen.

De winkeliers hebben letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen. Haal daarom een formulier bij de kassa van een van de supermarkten, de kinderwinkel  of speelgoedzaak, zoek de letters en vul de oplossing in. Gooi jouw formulier uiterlijk op 18 november in een van de rode brievenbussen in de Wade en misschien krijg jij op 19 november persoonlijk van de Sint wel een cadeaubon van een speelgoedwinkel.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de vele toegewijde vrijwilligers van WIJKSTICHTING STADSHAGEN TOTAAL in samenwerking met Winkelcentrum Stadshagen Kijk voor meer informatie ook op www.stadshagentotaal.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Mike70

    Bedankt voor de link. Een extra toegevoegde waarde. Het gaat om het feest voor de kinderen en verder helemaal niets. Het zijn de volwassenen die de wereld kapot maken en niet de kinderen.


    ⚠️ Meld

  2. Komen er ook zwarte pieten met grote gouden ringen door de neus want dan kom ik ook.Fijn die Hollandse traditie laten we die in ere houden.


    ⚠️ Meld

Reageer