PEC Zwolle wint IJsselderby

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmidag de altijd beladen IJsselderby van Go Ahaed Eagles gewonnen. In Zwolle werd de uitslag 3-1.

_1.jpg

De de doelpunten van Zwolse zijde werden gemaakt door Queensy Menig, Mustafa Saymak en Danny Holla. Door de overwinning klimt PEC Zwolle in de competitie omhoog richting de middenmoot van de Eredivisie.

_2.jpg

_3.jpg

_4.jpg

_mg_2531.jpg
_mg_2533.jpg
_mg_2540.jpg
_mg_2548.jpg
_mg_2556.jpg
_mg_2561.jpg
_mg_2568.jpg
_mg_2575.jpg
_mg_2585.jpg
_mg_2596.jpg
_mg_2619.jpg
_mg_2661.jpg
_mg_2681.jpg
_mg_2708.jpg
_mg_2778.jpg
_mg_2787.jpg
Artikel delen:
Reacties 73
 1. Moet ik mijzelf nu alweer wederom feliciteren met een juiste voorspelling achter elkaar? Wordt nodig tijd voor een onafhankelijke commissie voor de Fictieve Beker.8)


  ⚠️ Meld

 2. Onbezoldigd, met thuiswerkmogelijkheden? Zonder plucheklevers?, gewezen en zeer gewaardeerde WLZ-baronnen bij voorrang? Wel benieuwd naar de exacte taakomschrijving.


  ⚠️ Meld

 3. Wat ik hilarisch vond was Ron en de 4e man. Nou was die 4e ook een fluim van heb ik jou daar, druk met mobieltje en heel breed proberen te staan. Des al niet te min een mooie wedstrijd uitslag:D:D:D


  ⚠️ Meld

 4. Waarom heeft de zogenaamde en zelfbenoemde harde kern zwarte shirtjes aan tijdens de wedstrijd? PEC Zwolle onwaardig!!Gewoon blauw-wit (of groen voor de oldschool fans), en niet anders willen. Maar geen zwart!


  ⚠️ Meld

 5. Wat maakt jou dat nou uit vdberg(Zwolse) al lopen ze in de blote reet
  Zal mij toch worst wezen.Er Was in ieder geval een prima sfeer op Noord.
  Maar droeftoeters blijf je houden die overal wat over te zeiken hebben.


  ⚠️ Meld

 6. Ik was in het stadion, inderdaad een leuke sfeer, maar waar mensen hier over stille eagles supporters oreren: ik vond die zogenaamde harde kern van PEC nu ook niet bepaald luidruchtig ook zij waren met regelmaat stil. Niet dat dat mij wat uitmaakt, maar kijk eerst eens in de spiegel voordat je een ander dit soort commentaar geeft. Dat gezegd hebbende ben ik erg blij dat PEC gewonnen heeft, al had een gelijkspel de veldverhoudingen recht gedaan. Want speelde, net als Go Ahead nou niet bepaald briljant. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag zeggen :D:D:D


  ⚠️ Meld

 7. @leonardo
  Pec speelde niet briljant en had het eigenlijk na 20 minuten en diverse kansen al moeten beslissen. Maar een geijk spel verdiend gaat echt te ver. Pec liet Engels wat in de wedstrijd komen maar was voetballend toch echt wel beter. Die eagles zij niet best!!!


  ⚠️ Meld

 8. Heerlijk!!! Lekkere sfeer, vooral in het begin en tegen het eind. Daar tussen was het wel iets minder, komt ook omdat Zwolle toen naar achter werd gedrukt, en daardoor was het erg spannend. Maar bij vlagen was er een uitstekende sfeer! En het uitvak was ook goed te horen bij momenten, daar moet je eerlijk in zijn.


  ⚠️ Meld

 9. hahaja kleding en zang advies voor de harde kern:)
  Die zullen het nooit goed doen dus zullen ze altijd blijven doen wat ze zelf willen.  ⚠️ Meld

 10. @vdberg stel je niet zo aan joh, sfeer is sfeer en die jongens zijn toevallig wel de jongens die zich altijd 90 minuten lang vocaal inzetten voor de club. Nu jij weer 😉


  ⚠️ Meld

 11. Dans je de hele nacht met mij. Wie niet springt is een eagle. Sweet Caroline. Zie hier de vocale support van de ‘ harde’ kern. In de gemiddelde schooobusreis gaat ’t er heftiger en fanatieker aan toe.


  ⚠️ Meld

 12. Eindelijk pakte Mickey van der Hart eens een keer punten voor PEC Zwolle.
  Kwam wat mij betreft ook in aanmerking voor speler van de wedstrijd.
  Hopelijk weet hij dit door te trekken en wordt hij een betrouwbare keeper, want tot nu toe is het te vaak billenknijpen met hem op goal.
  Heerlijk gezicht trouwens al die zoere köppies in het uitvak. 😀


  ⚠️ Meld

 13. vd Hart verdient al meer credits JJR. In de vorige wedstrijden pakte hij ook al moeilijke ballen. Kortom, niet alleen vd Hart, maar ook de rest van het team wordt steeds beter!!


  ⚠️ Meld

 14. Ik zie Eddie038 ook met de week groeien. Maar dat komt waarschijnlijk door die vele broodjes gezond en vegaburgers die hij nuttigt bij de VVB.


  ⚠️ Meld

 15. Hij had wel een originelere naam kunnen kiezen dat ben ik met je eens. Dit kan verwarring zaaien. Maar hij is de dikke en ik de dunne. Was de dunne ook niet altijd de grappigste van die twee? Heerlijk om dat nog eens terug te zien.


  ⚠️ Meld

 16. Ik heb er, ondanks de beroerde seizoenstart, al die tijd het volste vertrouwen in gehad dat PEC Zwolle gewoon in het linkerrijtje zal gaan meedoen.
  Zeker nu de ziekenboeg aan het leegstromen is.
  Maar dat vertrouwen had ik niet in van der Hart die op mij vaak nogal onzeker over komt en ik hoop van harte dat hij mijn ongelijk zal bewijzen.
  😀


  ⚠️ Meld

 17. Van der Hart z’n contract werd maart jl. niet voor niets verlengd. Potentiele Oranjekeeper.Kan nu mooi ervaring opdoen, en de club kan op termijn flink wat euri beuren8)


  ⚠️ Meld

 18. Ik zie Eddie038 ook met de week groeien. Maar dat komt waarschijnlijk door die vele broodjes gezond en vegaburgers die hij nuttigt bij de VVB. [/i][/i]

  Je kent me, Eddie;). En dus weet je dat ik liever voor vlees ga. Maar zeker niet bij VVB!


  ⚠️ Meld

 19. Te makkelijk ja-tja, mensen in de zeik nemen die je niet kent vanachter je computertje…..de pot verwijt de ketel!!
  En nee, ik vind me zelf niet zo’n topper dat ik er een dansmarieke smiley bij ga zetten. Over triest gesproken!  ⚠️ Meld

 20. Grappig zeg, Dame. Volgens mij hebben niet alle clubs een harde kern. Clubs als PEC, AZ, Heerenveen,PSV, Heracles en Excelsior hebben wel wat fanatieke supporters, maar dat is toch net wat anders dan een harde kern zoals Ajax (de vroegere F-side), Feyenoord, ADO, Utrecht etc. hebben. Verschil zit’m in het aantal jaren strafblad en betrokkenheid bij geweldsincidenten. Het is dus maar de vraag of je als club een harde kern moet willen. Enige voordeel van een harde kern is dat ze voor een fanatieke, rauwe en bijzondere sfeer zorgen in het stadion. Als je daarvan houdt is dat mooi, als je het vooral gezellig wilt hebben met z’n allen ligt dat weer anders. Dat is het mooie van voetbal: voor elk wat wils. Het wordt pas sneu als fans zich anders voordoen dan ze zijn. Feyenoord hooligans die knuffels brengen naar een ziekenhuis of PEC en AZ fans die met ontbloot bovenlijf en een zonnebril op in de hekken hangen en zichzelf hard vinden. Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen;)


  ⚠️ Meld

 21. Verschil zit’m in het aantal jaren strafblad en betrokkenheid bij geweldsincidenten

  Aantal jaren strafblad, hoe moet ik dat zien? Foei boefje, dat mag je niet meer doen. Hierbij veroordeel ik u tot 46 maanden strafblad.

  Was het maar zo’n feest;D


  ⚠️ Meld

 22. @ 21:43 old -school- 😀

  kijk deze mensen snappen het

  Vlak de voormalige S-Side niet uit.

  met voor op dikkie -s- en bolle larry -b- 8)

  (de verkenners ) as mos gebeuren liepen ze achter aan
  weer terug in zwolle hadden ze de sterkste verhalen

  De echte harde kern (S-Side)van PEC heeft bijna in zijn geheel een stadion verbod voor de komende jaren

  misschien wel levens lang sommigen …;)


  ⚠️ Meld

 23. Het roept toch wel vragen op: hoe kon hij zo doorlopen en op het veld komen? het uitvak werd toch direct in de bus geleid en naar huis gebracht? Of kwam hij van de vip-tribune? En wie heeft die foto gemaakt?


  ⚠️ Meld

 24. Klopt en die groep blijft ook na de wedstrijd hangen.Lijkt toch niet helemaal het volk voor zo’n actie, maar dat is een vooroordeel.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.