“Sinterklaas is een feest voor ieder kind!..toch?”

Zwolle – Niet ieder kind in Zwolle kan zomaar een bezoekje van de Sint verwachten. Door de financiële positie van ouders is het voor sommige kinderen niet mogelijk om Sinterklaas te vieren. Stichting Kind in Beeld vindt dat ieder kind erbij hoort en een cadeau verdient. Zo kunnen ook dit jaar ongeveer 1000 kinderen een sinterklaascadeau ontvangen van de goedheilig man. Het aanmelden hiervoor gebeurt via de betrokken instanties, zoals de Gemeente Zwolle en de Voedselbank.

img_2156.jpg

Woensdagmiddag 23 november 2016 organiseert Stichting Kind in Beeld in samenwerking met Studio TaS, Humanitas, Song & Dance Academie, Landstede, gemeente Zwolle, Voedselbank Zwolle en vele sponsoren de zevende editie van ‘Hèt grote Sinterklaasfeest’. Het Landstede Sportcentrum wordt door studenten van Landstede Event & Organisatie omgetoverd tot een Sinterklaaswalhalla. Honderden kinderen uit gezinnen met een laag inkomen zullen hier samen met hun ouders/voogden blij verrast worden door een Sinterklaasmusical en een cadeau. Maar eerst worden de kinderen en hun ouders welkom geheten met koffie, thee, ranja en iets lekkers. De feestelijke middag werkt daarna naar een hoogtepunt toe. De kinderen kunnen eerst genieten van een spannende Sinterklaasmusical van de studenten van de Song & Dance Academie. En als slot van de gezellige middag kunnen de kinderen hun prachtige Sinterklaascadeau ophalen en krijgen ze nog iets lekkers mee naar huis. Natuurlijk kunnen ouders er ook voor kiezen dat hun kinderen niet naar Hèt Grote Sinterklaasfeest gaan maar het cadeau thuis ontvangen. Leden van de Ladies Circle Zwolle zorgen ervoor dat de cadeaus voor 5 december bij de gezinnen thuis worden bezorgd.
Maakt u ook een Zwols kind blij met een Sinterklaascadeau? Voor maar 10 euro maakt u een kind uit een Zwols gezin met een laag inkomen blij met een prachtig sinterklaascadeau. U kunt uw bijdrage storten op de rekening van Stichting Kind in Beeld: NL91 RABO 0305 2862 26. Meer info: www.stichtingkindinbeeld.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. leuk bedacht hoor!
  ik ga zeker 300 euro storten, omdat ik het zo leuk vind.
  verder vind ik het gaaf om te zien dat jullie het initiatief nemen!!

  groetjes henk vriesjes
  hier nog een link van mijn persoonlijke blog: http:*****.com

  Admin: Aangepast.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.