Roparunteam Run2Day Zwolle weer in actie

Zwolle – Net als in 2016 zal Roparunteam Run2Day Zwolle tijdens de Pinksteren aan de start staan van de Roparun 2017. De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Het uiteindelijke doel is, om geld bijeenbrengen en daarmee de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te veraangenamen cq te verbeteren.

pliens_roparun_r2d_4422_web.jpg 

Dit vanuit het motto ‘ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De opbrengsten gaan dus niet naar onderzoek, maar naar allerlei organisaties en initiatieven die het leven voor mensen met kanker en hun naasten wat dragelijker maakt. Zo heeft bijvoorbeeld het Hospice Zwolle maar liefst 200.000 euro ontvangen van Stichting Roparun. In 2016 heeft Roparunteam Run2Day Zwolle voor het eerst deelgenomen en een fantastisch bedrag van ruim 13.000 euro kunnen overmaken naar Stichting Roparun. Dit bedrag wil het team in 2017 graag gaan overtreffen en het team is alweer volop bezig met de voorbereidingen en het organiseren van allerlei acties en evenementen. Een van de actie is een heerlijke wijnactie, met Schuttelaar Wijnen uit Zwolle. Voor u een doosje wijn en het team een mooie bijdrage voor het goede doel.

De wijn kan besteld worden via een van de teamleden of via roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com Na betaling wordt de wijn besteld en deze kan worden afgehaald in Zwolle of in Raalte. Hierover worden afspraken gemaakt tijdens de bestelling.

Artikel delen: