Sinterklaasfeest Zwolle grootser dan ooit tevoren!

Zwolle – "Het sinterklaasfeest op 12 november 2016 wordt grootser dan ooit tevoren". Dat zegt Edwin ter Burg, voorzitter van de SEZ, met trots. "Vorig jaar hebben wij met een nieuwe organisatie ingezet op een aantal veranderingen; dit jaar gaan we niet zo zeer veranderen, maar meer door ontwikkelen. We hebben een geweldig team dat de organisatie voor haar rekening neemt, 25 personen werken gedurende het gehele jaar aan de Zwolse intocht en op de dag zelf komen daar nog zo’n 50 vrijwilligers bij. Ik ben ontzettend dankbaar dat wij met dit geweldige team vrijwilligers zo’n evenement vorm kunnen geven".

Het sinterklaasfeest wordt door een brede groep ondernemers uit de binnenstad en erbuiten gesteund; alleen op deze wijze is het upgraden van de sinterklaasintocht in Zwolle mogelijk. Wat er allemaal in het centrum gaat gebeuren, wil de organisatie niet verklappen.Om 14.00 uur zullen de activiteiten op het Rodetorenplein beginnen. Rond 14.30 uur zal de boot van Sinterklaas aanleggen, waarna de Sint verrast zal worden met een feestelijke parade door het centrum. Om 15.30 uur begint het Grote Sinterklaasfeest op het Grote Kerkplein. Om 16.00 uur worden Sinterklaas en Pieten hier verwacht. Iedereen wordt geadviseerd op tijd te zijn, er staat wat spectaculairs te wachten. Over het programma zal later meer bekend worden gemaakt. Houd vooral de website www.sinterklaaszwolle.nl en de Facebookpagina Sinterklaas Intocht Zwolle in de gaten!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Waarom vertellen ze er niet bij of er gewoon zwarte pieten zijn? Ik vind het nogal belangrijk dat vooraf te weten in verband met de kinderen namelijk.


    ⚠️ Meld

  2. Och och och, die arme kinderen. Die kunnen helemaal de schok niet aan dat een heel klein stukje van een enorme leugen een klein beetje veranderd. Straks zijn er roetpieten. Hoe leg je dat uit aan een kind dat in Sinterklaas geloofd…


    ⚠️ Meld

  3. Moe van deze discussie. roetpieten, gelepieten, wittepieten, zwartepieten wat maakt het uit, zolang het maar een bijzonder feest blijft.


    ⚠️ Meld

Reageer