Gemeente start verkoop van kavels in Breecamp

Zwolle – De gemeente start vandaag met de verkoop van 15 kavels voor vrijstaande woningen in de buurt Breecamp-Oost (Stadshagen). Vier kavels zijn bedoeld voor een twee-onder-een-kapwoning. Inschrijven kan tot 21 november. Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis.

 161011_bco_vogelvlucht.jpg

De kavels variëren in grootte van 375 m2 tot 625 m2. De grondprijzen liggen tussen €127.050,00 en € 205.875,45 k.k. incl. BTW. Daarmee is het mogelijk om voor circa € 400.000 eigenaar te worden van een vrijstaande woning dat helemaal volgens jouw wensen en ideeën is gebouwd. De gemeente stelt maar een beperkt aantal voorwaarden zodat er veel ruimte is voor eigen ontwerp. De kavels liggen aan de zuidzijde van Breecamp-Oost langs de Stadshagenallee. Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, dichtbij de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De buurt wordt ruim opgezet met veel groen en een grote variatie aan woningen. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.
Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op 23 november. Kavels waarop niet is ingeschreven blijven ook na 21 november beschikbaar. Wilt u meer weten over de kavels in Breecamp-Oost, neem dan contact op met mw. C. Bredewout, telefoon 038-498 2867 of kijk op www.zwolle.nl/kavels.

Artikel delen:

Reageer