Yildirim lanceert website Solidara

Vanaf vrijdag j.l. kunnen de kiezers de politieke ontwikkelingen van Solidara, de nieuwe politieke partij van Zwollenaar, ex Sp-er en senator Düzgün Yildirim online volgen. Naast recente politieke standpunten wordt de mogelijkheid geboden om lid te worden en is o.a. het beginselprogramma en de agenda te lezen.

Yildirim: “Solidara zou geen goede politieke partij zijn, als de burger niet optimaal wordt geïnformeerd over de actuele politieke ontwikkelingen. Het is ons dus meer dan een genoegen om een eigen website in het leven te roepen. En dat is met succes gelukt! De burger kan vanaf nu terecht onder de url www.solidara.nl. Naast deze informatieve site zal Solidara proberen zo snel mogelijk een forum te lanceren om discussie over politieke standpunten ruim baan te geven.”

Solidara wil via deze website met iedereen van gedachten wisselen en waar mogelijk mensen vragen onze partij te steunen in onze politiek maatschappelijke activiteiten. Yildirim: “Het gaat tenslotte om een sociaal progressieve samenleving. Onze inzet is dat niet de vrijheid van enkelen, maar die van iedereen in onze samenleving gewaarborgd is, zonder onderscheid naar geloof, afkomst, sociaal economische positie, sexe of geaardheid. De mens dient weer het uitgangspunt te zijn. En de menselijke maat moet weer terug in het politiek. Niet alleen op papier, maar vooral door dit na te komen.”

“Het is aan deze kiezer om te bepalen of een politieke partij groot dan wel klein is. Aan de kiezer om te bepalen met welke programma welke partij het land mag regeren. Wij bieden alle inwoners van Nederland met Solidara een kans om zich te verenigen. Wij vragen mensen om hun hart te laten spreken. Wees solidair en help ons om gezamenlijk in Nederland te werken aan een eigentijdse, democratische progressief sociale partij.”

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Kan die yilderim niet eens zijn kop houden. die man doet bijna aan persoonsverheerlijking.
  ik vind hem altijd al een lapzwans maar ik ben nu helemaal yildrim moe.
  hoevaak is de naam van die man nu al wel niet in het nieuws geweest.
  En hij brengt de samenleving echt helemaal niets goeds..
  Het enige wat hij goed heeft gedaan is weggaan bij de SP en zijn vrouw ook.. Iets wat de sp ook weer veel leden heeft gekost.. iets waar ik ook alleen maar positief kan vinden


  Maak melding

 2. die man kan een komende verkiezing zeker rekenen op mijn stem,en die Kevin moet niet zo zeuren want zal zelf wel niet zo.n lieverdje zijn met zijn commentaar


  Maak melding

 3. Yildirim lijk wel een beetje op Gumus, je weet wel die kleermaker.
  ;D 😀 😀 opzouten met heel die rooie sp bende, inclusief twisterling.
  en stem maa lekkah op yildirim pietertje of overweeg je nog om op willem lucht te stemmen


  Maak melding

 4. Wat een genuanceerde analyse eppe; en maar mensen belachelijk maken (W.Lucht en Twisterling). En rooie SP bende slaat JUIST NIET op dit bericht. Daar gaat straks (met Eppie) met de verkiezingen weer een VOLLE STEM. Maar ja, da’s ’t lot van de democratie.


  Maak melding

 5. ik hoop dat deze man nooit meer een voet tussen de deur krijgt in de politiek maar ja met deze naam voor de partij gaat dat wel lukken. eerst was ie bij de geef het land maar weg partij (pvda)
  daar na bij de communistenpartij (sp) en nou gaat ie zelf wat proberen wordt ook allemaal niks gelukkig maar.  Maak melding

 6. deze man krijgt wel ontzettend veel aandacht altijd hier. zelf heeft hij tot nu toe alleen uitgeblonken door vaker van partij te wisselen als menig zwollenaar van onderbroek. hij wil meeliften op de linkse hype van afgelopen jaren maar deze is over zijn hoogtepunt heen en we zullen binnenkort ook wel van yildrim af zijn. jammer dat hij daarna nog wel een poosje wachtgeld zal krijgen samen met zijn zwaankleefaan twisterling. deze vrouw is als wuivend riet.


  Maak melding

 7. Wat jammer zeg dat niet iedereen met een nieuwe frisse blik naar deze nieuwe partij kan/wil kijken…en zo zelf ook nog inspraak te houden, zoals bij Solidara de bedoeling is…!


  Maak melding

Reageer