Politie zoekt getuigen van beroving Broerenstraat

Zwolle – Op dinsdag 1 november werd er in Zwolle omstreeks 14.45 uur een 56 jarige vrouw beroofd tijdens het pinnen.

politienieuws_logo.jpg 

De vrouw was aan het pinnen bij de ABN AMRO aan de Broerenstraat toen zij plotseling tegen de grond werd geduwd. Een onbekende man griste het gepinde geld weg en ging er vervolgens rennend vandoor richting de passage. De dader zou een man van rond de 20 a 25 jaar oud zijn, hij heeft een mager postuur, een getint uiterlijk en droeg donkere kleding. De politie zou graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben of meer informatie over deze beroving kunnen verstrekken. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Jongeman zien posten t.o. C&A, politie het signalement doorgegeven.
  Deze vond het blijkbaar niet nodig om mijn naam en die van andere getuigen te noteren. Wat ik wel vreemd vind…..


  ⚠️ Meld

 2. Getint, licht getint? Het is toch wel toeval dat dit heel soms voorkomt in signalement/dader. Een Nederlander met migratie-achtergrond?

  NL naar de klote door deze types. Alles met de mantel der liefde bedekken en niet straffen. Fuck you Den Haag. Grote schoonmaak aub


  ⚠️ Meld

 3. Mmmm het signalement zegt al weer genoeg.
  Hup Holland hup.
  Zou deze straks ook weer een nummer krijgen in Opsporing Verzocht.
  Of was het een kaaspiet?


  ⚠️ Meld

 4. Na overleg met Tyfoon is het volgende besloten. Om etnisch profileren tegen te gaan is de politie tevens op zoek naar blanke verdachten. 😀


  ⚠️ Meld

 5. Quick finance aanbod nu aanvragen.
  Ik geef je gegarandeerd financiering van serieuze geïnteresseerde organisaties van het bedrijfsleven en particulieren tegen een lage rente contact nu.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.