Jong zoekt oud voor “Jong & oud of the box”

Zwolle- De organisaties WIJZ, popcultuur centrum Hedon en Richard Jongetjes van Glimlach Producties hebben de handen ineengeslagen voor een intergenerationeel project. Een aantal organisaties dat normaliter alleen op jongeren richt wordt uitgedaagd om ouderen uit te nodigen voor een intergenerationeel experiment . Het project genaamd "Jong & oud of the box" wil hiermee een aanzet geven om meerdere organisaties en instellingen te kietelen om vaker ouderen passief en-of actief te betrekken bij hun programma. Behalve heel veel lol hebben stelt de organisatie zich tot doel om generaties dichter bij elkaar te brengen , meer begrip onderling te kweken en ouderen een nieuwe focus te bieden.

Alle experimentjes uit deze editie zullen op woensdag 25 januari 2017 in de grote zaal van popcultuur centrum Hedon voor publiek " uitgevoerd "worden. De ouderen kunnen in de mix met jongeren kiezen uit de disciplines dans (danswerkplaats BNO producties), theater ( theater The Young ones), Taal, rijm en rap, foto/film (vakschool voor verbeelding Cibap) en muziek ( Artez) Per thema/onderdeel de komen de mensen werken de mensen toe naar een mooi eindproduct.

Ouderen die het leuk lijkt om eens kort te proeven aan iets wat ze wellicht nog nooit gedaan hebben, en dit samen met jongeren, kunnen zich melden. In principe hoeft u geen enkele ervaring te hebben, het enige wat we vragen is enthousiasme. Een uitzondering is het aanbod muziek, voor deze uitdaging zoeken we blazers ( trompet, trombone, klarinet) met enige ervaring en het kunnen lezen van noten.

Voor meer informatie en aanmelding bel WIJZ 038-8515700

 

Artikel delen:

Reageer