Samen spellen spelen op Zwolse ‘Fanatic’

Zwolle – Hou jij van uitdagende, strategische en fantasievolle spelletjes? Op zondag 27 november, organiseert spellenwinkel Games-N-Stuff een spellendag, genaamd ‘Fanatic’. De locatie is aan de Bisschop Willebrandlaan 32, in het theater ‘the Young Ones’. De hele dag staat in teken van de meest uiteenlopende spelletjes: Pokémon, bordspellen, LARP-zwaardgevechten, Magic kaartspel, Dungeons & Dragons en miniatuurspellen. Géén computerspellen, maar actieve en creatieve games waarbij je tegen elkaar speelt, of samenwerkt om te winnen.

Het sociale aspect van de spellen die Games-N-Stuff verkoopt, speelt een grote rol in de Zwolse winkel. Wekelijks zijn er activiteiten waarbij liefhebbers van dezelfde hobby, elkaar kunnen ontmoeten. De ‘Fanatic’ is een feestje, waarop alle spellen die in de winkel worden gespeeld, op één dag groots worden aangepakt. De doelstelling is om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Daarom is de toegang gratis en zijn er activiteiten voor kinderen en volwassenen; een leuk en goedkoop uitje voor het hele gezin.

Verdere informatie
De ‘Fanatic’ is voor bezoekers geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De locatie is in het theater ‘the Young Ones’ aan de aan de Bisschop Willebrandlaan 32. Parkeren en entree zijn gratis. De hele ‘Fanatic’ agenda staat op: www.gamesnstuff.com. Kom alvast sfeer proeven in de Games-N-Stuff winkel aan de diezerpoortenplas 38 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer