Woningoverval Ministerlaan

Zwolle – Vrijdagochtend rond 09.00 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Ministerlaan in Zwolle Zuid. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De politie is aanwezig voor onderzoek. Verdere informatie ontbreekt op dit moment.

politienieuws_logo.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Bah. Ik heb gehoord dat er een “bloemenverkoper” heeft aangebeld en met open doen meerdere personen naar binnen zijn gedrongen op zoek naar geld en goederen. Of dat helemaal klopt weet ik niet, maar misschien dat iemand iets over die “bloemenverkoper” kan vertellen.


  ⚠️ Meld

 2. Normaal gesproken neerschieten dat tuig. Maar ja dat mag helaas niet. Criminelen zijn namelijk beschermt in Nederland en slachtoffers worden aangeklaagd wanneer zij zich verweren.


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind dat echt heel erg idd. Maarja, de deur opendoen voor dingen die je niet besteld hebt doe ik echt nooit! ik zou dat eenieder ook afraden. Welke onbekenden ook onverwacht voor de deur staan, niet opendoen! Zoiets zou in de zestigerjaren misschien zonder gevaar zijn geweest, tegenwoordig stikt Nederland van gespuis. Niet opendoen!  ⚠️ Meld

 4. Fijn voor je buren dan als ze iets besteld hebben en de bezorger wil jou even vragen of hij het bij jou af kan geven als ze zelf niet thuis zijn. Dan werk je zelf dus ook mee aan individualisering en verharding van de maatschappij…
  Nee, laten we allemaal fijn achter de gordijnen in een spiegeltje naar de voordeur kijken en doen alsof we niet thuis zijn. En als het iemand is die ik niet ken:”Dat mot ik nie!”


  ⚠️ Meld

Reageer