Aanstekelijk duo laat iedereen lekker galmen

Zwolle – Stem en expressie expert Jolanda Mulder en improviserend pianist Arie Kraak organiseren op donderdag 24 november een workshop "Lekker Galmen" in de Dominicanenkerk in Zwolle. "Iedereen die "mmm" kan neuriën of "ja" kan zeggen kan eigenlijk meedoen, aldus Jolanda. "We laten de deelnemers voelen om vanuit het niets klank te maken en vanuit een klein begin, moeiteloos groots uit te pakken. Het gaat daarbij niet om zangtalent, alhoewel het vaak wel fantastisch gaat klinken, is mijn ervaring". Arie voegt daar aan toe: "We laten de deelnemers meegaan in soms onverwachte pianoklanken en melodieën die ter plekke ontstaan en andersom laat ik mij inspireren door wat er in de groep ontstaat".

galmen.jpg 

Het is niet voor niets dat Arie Kraak (Rijssen) en Jolanda Mulder (Kampen) samen deze workshop geven. Jolanda heeft ruime ervaring als stem- en expressiecoach en organiseert geregeld zangworkshops Lekker Galmen. Arie Kraak begon met improviseren op de piano, zodra hij als peuter bij de toetsen kon. "We zijn elkaar tegengekomen tijdens een coachings weekend. De krachten bundelen was eigenlijk een hele logische stap.", aldus Jolanda. "Het leuke van Arie is dat hij werkelijk alles aan elkaar improviseert, klassiek, jazzy, melodieus of als een goed chanson, noem maar op." Arie: "Dan doe ik ook een duit in het zakje! Jolanda is zo aanstekelijk dat een groep direct energie heeft en daardoor moeiteloos meegaat in het zang improvisatie avontuur."

Schitterende locatie
Jolanda Mulder en Arie Kraak geven hun workshop dit keer op een heel bijzondere locatie. De Dominicanenkerk in Zwolle. Een schitterend gebouw, maar bovenal een geweldige akoestiek, inderdaad ideaal om eens een avondje lekker te gaan galmen!.

Heeft u er oren naar om mee te doen, grijp dan uw kans op donderdagavond 24 november. De workshop is van 19.30-21.30 uur in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle. Kosten voor deelname is € 25,00. U kunt zich uiterlijk tot 21 november opgeven via: jolanda@eennieuwekijk.nu  of via de website http://ariekraak.wixsite.com/een-nieuwe-kijk .

Artikel delen:

Reageer