Sinterklaas komt naar Zwolle Zuid

Zwolle – In aanloop naar de intocht van de Sint in Zwolle Zuid kunnen op zaterdagmiddag 12 november kids tussen 14.00 en 16.00 uur een speciale Zwolle Zuid Sinterklaas kleurplaat komen inkleuren in het winkelcentrum. Het pand tegenover de MultiVlaai wordt omgetoverd tot ‘Sint-knutselclubhuis’. Onder begeleiding van een aantal pieten en medewerkers van Partou kunnen de kinderen hun mooiste creaties maken voor de Sint en kunnen ze zich om laten toveren (schminken) tot echte pietjes! Bij de intocht in Zwolle Zuid op zaterdag 19 november kunnen de kinderen de kleurplaten bij de pieten inleveren. De kindjes met de mooiste kleurplaten winnen een prijs.

Op zaterdag 19 november vindt de Sinterklaas intocht plaats in Zwolle Zuid. De intocht start met een wandeling door de wijk en vertrekt onder begeleiding van "Kunst Na Arbeid" om 9.15 uur vanaf het Talmaplein (SIO Zwolle-Zuid). Om ongeveer 10.30 uur komen we aan in Winkelcentrum Zwolle Zuid. Kinderen hebben dan de mogelijkheid hun Zwolle Zuid kleurplaat bij de pieten in te leveren. Een speciale pietenband zorgt voor een muzikaal optreden! Vervolgens gaat de Sint naar Jena XL voor een spetterende voorstelling. Het Sint-clubhuis tegenover de MultiVlaai is tijdens deze voorstelling geopend en er zal een live-stream verbinding zijn met de voorstelling in Jena XL. Zo kun je ook hier lekker genieten van de voorstelling samen met de vrolijke pietjes.

 

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Lezende ‘ Een speciale pietenband zorgt voor een muzikaal optreden ‘,
  Hopelijk is dat zo speciaal dat de pieten correct vermomd zijn.
  Een roetveegje hier en daar vanwege de schoorsteen, logisch 🙂
  Incorrect zou ik vinden als men zich schminkt als ware het mensen met een donkere huidskleur. Duik in de Vaderlandse geschiedenis, en ik verzeker je. Dat wil je NIET DOEN.
  Als het nog nodig is uit te wijden, voor wie ’t nog niet snapt, doe ik dat, no problemo.
  Oproepje aan alle Pieten ook!  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.