Dader moord Pruntel 15 jaar de cel in

Tegen een man uit Almelo is 15 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist voor de moord op Roelof Pruntel uit Zwolle vorig jaar december. Volgens het openbaar ministerie heeft man samen met zijn vrouw en kinderen de moord vooraf beraamd.

De Zwollenaar kwam naar het huis van het Almelose gezin voor een seksafspraak met de moeder. Hij werd in elkaar geslagen en in zijn eigen auto naar een parkeerplaats langs de A1 bij Holten gebracht. Daar werd de auto in brand gestoken. Het slachtoffer overleed door de autobrand. Volgens justitie heeft de vader zich behalve aan moord, mishandeling en diefstal ook schuldig gemaakt aan afpersing van andere mannen die een seksafspraak hadden met de moeder. Morgen staan de moeder en de zoons van het gezin terecht.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 21
 1. 15 jaar is veel te weinig voor dit soort volk minimaal 20 jaar + tbs
  maar ja als het aan de linkse broeders ligt komt deze vent alweer over 5 jaar vrij .


  Maak melding

 2. Ok ’t is nooit genoeg voor zoiets onmenselijks natuurlijk. Maar was de eis tegen Holleder ook niet zoiets? Bedoel als hij maar verantwoordelijk is voor de helft van de afrekeningen verdient hij toch misschien nog wel een grotere straf. En deze maf krijgt ook TBS met dwangverpleging (tenminste da’s de eis). Maar het lijkt me erg lastig precies vast te stellen wat voor iemand een goeie eis is. Die Joup van de N. die sinds vandaag weer vast zit mag van mij ook een hele beste knauw krijgen. Volgens mij kun je deze 3 zaken niet echt met elkaar vergelijken. Ben trouwens ook errug benieuwd wat die chauffeur die doorreed na die motorrijder te hebben doodgereden bij Hasselt krijgt? Dit is dan weer jammer Joop, maar ja daar kennen we je voor:

  maar ja als het aan de linkse broeders ligt komt deze vent alweer over 5 jaar vrij .  Maak melding

 3. Nog ff over de bajes op zich: het schijnt echt helemaal voor elkaar te zijn (luxe en comfort) in de gevangenissen in Nederland. Iets gehoord over de bajes in Zwolle. Dat vind ik dan weer absoluut NIET nodig!


  Maak melding

 4. bij zulke zware vergrijpen en die 100 procent bewezen zijn de doodstraf invoeren en toepassen .
  dit scheelt de samenleving bakken met ??


  Maak melding

 5. Tegen de doodstraf, dat van die bakken vol geld is zeker waar. Maar weet je nog die liquidatie van die Roemeens dictator-familie en van Saddam Hoesein brrrrrr


  Maak melding

 6. ik kan weer merken dat onze dikkie dik in zijn iglo leeft we zullen ook nog een kopje thee met deze debiel gaan drinken ,man denk toch eens na zulke lui moet je opknopen aan de hoogste boom >:(


  Maak melding

 7. Die schreeuwlelijk Joop noemt Dick en debiel. Een beetje vaste lezer van deze site weet inmiddels wel wie hier de DEBIEL is. Kijk maar eens goed in de spiegel Joop. Meer woorden maak ik aan jou niet vuil.


  Maak melding

 8. Nou ja, lekker belangrijk, dat is tenminste eerlijk. Je mag hier gelukkig van alles vinden. Pas als zoiets echt uitgevoerd wordt in ons land…..tja dan MOESTEN we emigreren. Trouwens de laatste keer dat MENSEN moesten emigreren (uit hun vaderland) of onderduiken is nog maar een goeie 60 jaar geleden.


  Maak melding

Reageer