Prinsenbal 2007 C.V. d’Oelewappers

In hofresidentie “De Vrolijkheid”, houdt carnavalsvereniging d’Oelewappers op zaterdagavond 24 november aanstaande haar Prinsenbal. De muzikaliteit zal deze avond worden verzorgd door twee vaste waarden van de vereniging, namelijk discotheek “Lieverst Sound” en Stemmingsorkest “Le Bombardon”. Ook oud-prominent “Als je Maar Bekend Band” zal rond 21.00 uur haar opwachting maken, en zich ongetwijfeld op grootse wijze laten horen. 

In het begin van de avond zal een aantal personen na gelopen stage plechtig worden geïnstalleerd als hoflid, te weten:

– een nieuw lid in de  jeugdraad “Bubo Bobo’s” (= Latijn voor Oehoe), 

– een nieuw lid in de Raad van Elf,

– een lid van de Raad van Elf in de Senaat.   

Daarna zal een optreden volgen  van de Mini dansgarde. Nadat de gastverenigingen op gepaste wijze zijn binnengehaald, wordt het om 21.49 uur tijd voor de abdicatie van prins Christiaan I en zijn adjudanten Michel en Gert. Als vanouds zal dit op ludieke en waardige wijze plaatsvinden.

Dan, om ongeveer 22.45 uur, trekt het grootvorstendom der Oelewappers zich terug om een aanvang te maken met de opkomst van de nieuwe hoogheid. Rond 23.00 uur draagt de ceremoniemeester het ceremonie over aan de preses, welke de opkomst zal inluiden.

Om 23.11 uur: de presentatie van de nieuwe Hoogheid!!

Als alle plechtigheden hebben plaatsgevonden, is het tijd voor een daverend feest dat ongetwijfeld het dak van De Vrolijkheid bol zal laten staan…….

 

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. ja we gaan er weer een mooi feesje van maken en wie o wie wordt de nieuwe hoogheid 2007-2008 van c,v de oelewappers er zullen leuke verassingen komen dus allemaal naar het prinsenbal van c.v de oelewappers.


    Maak melding

Reageer