Nieuwe app biedt grootste overzicht feesten

Zwolle – Waar, wanneer en hoe laat is het dichtstbijzijnde feestje? Geen enkele student hoeft binnenkort lang meer te zoeken. De uitgaansapp GoneOut is vanaf 11 november beschikbaar in alle studentensteden. De gratis app biedt een overzicht van alle feesten, plus GPS-systeem, entreeprijs en praktische tips. "Waar is dat feestje?" Je hoeft het je nooit meer af te vragen met de uitgaansapp GoneOut. Duizenden gebruikers in onder meer Leiden, Utrecht en Amsterdam hebben de app al op hun telefoon staan, maar vanaf 11 november kunnen ook feestbeesten in steden als Zwolle, Maastricht en Wageningen precies zien waar, wanneer en hoe laat de eerstvolgende fuif in hun stad is. Met deze toevoeging is GoneOut nu voor 20 steden beschikbaar.

De app toont maandelijks meer dan 90 feesten in Zwolle en meer dan 2000 feesten in Nederland. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas vertelt: "De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties. Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden." Bovendien: "Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht."

Het is afgelopen maanden hard gegaan met de groei van de app. Niet alleen qua gebruikersaantallen, maar ook wat betreft het aantal steden waar de app is uitgerold. Nu alle grote studentensteden zijn gecoverd is het wat Jeroen betreft nog niet klaar met de doorontwikkeling. “Ik ga een onderdeel aan de app toevoegen waarop alle grote internationale festivals in kaart worden gebracht, zoals Tomorrowland en Sziget. Daarna ben ik van plan de app ook in andere landen te gaan lanceren. The sky is the limit, wat mij betreft!”

Over GoneOut en de oprichter
Jeroen richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor “helemaal losgaan”, licht hij toe. GoneOut is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer informatie is te vinden op www.goneout.nl. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, waaronder toekomstige steden? Volg dan de GoneOut Facebookpagina.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Meer dan 90 feesten in Zwolle! Nee, er is nooit wat te doen en Zwolle is een dorp, een slaapstad waar alleen zeikerds wonen. Dus kijk eerst eens op de app voordat er geroepen wordt dat er niets te doen is.


    ⚠️ Meld

Reageer